Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı ne kadar uzatabileceğim....?

Benim en verim aldığım hindistan cevizi yağı oldu hem nem vermesi parlaklik vermesi guzel hem de saci uzatiyor
3 sise bitirdim suana kadar. Yenisini alip sadece onla devam etmeyi dusunuyorum ben açıkçası. Karışık yapinca pek verim alamıyorum
bende geçen sene saçımı hindistan cevizi yağı ile toparlamıştım. haftada iki kere yapmıştım düzenli olarak. ama şimdi çok daha yoğun yanık saçım. hindistan cevizi yağı da pek fayda etmiyor işte malum

canım kestirme sakın saçını . en fazla uçlardan 1-2 cm düzlet. kendi rengine boyatmayı düşünüyorsan da minimum 2 yıl o renkte kalıcaksan boyat. benim de pilatin idi röfledenyandı üzerine siyah boyattım. 2 hafta sürmedi aktı kızıl oldu. en fazla kahve koyu kahve yaptır. unutmaki akacak. çok uzun süre dipler ayrı uçlaqr ayrı olacak . 1.5 2 yıl kadar :)))

:kızgın:Nasıl kandım o kuaföre de saçıma boya yaptırdım yaa. Şimdi kendi saçıma dönmek için cebellesiyorum
canım kestirme sakın saçını . en fazla uçlardan 1-2 cm düzlet. kendi rengine boyatmayı düşünüyorsan da minimum 2 yıl o renkte kalıcaksan boyat. benim de pilatin idi röfledenyandı üzerine siyah boyattım. 2 hafta sürmedi aktı kızıl oldu. en fazla kahve koyu kahve yaptır. unutmaki akacak. çok uzun süre dipler ayrı uçlaqr ayrı olacak . 1.5 2 yıl kadar :)))

Aslında uzamış ama uçlardaki yıpranmadan dolayı bir yandanda kısalıyor uçtan. Diplerini kendi renginize yakın bir renge uçlara doğru ombre havası katacak şekilde boyatırsanız uzun süre dip uç derdi olmadan sadece bakıma yoğunlaşabilirsiniz.

Aslında uzamış ama uçlardaki yıpranmadan dolayı bir yandanda kısalıyor uçtan. Diplerini kendi renginize yakın bir renge uçlara doğru ombre havası katacak şekilde boyatırsanız uzun süre dip uç derdi olmadan sadece bakıma yoğunlaşabilirsiniz.
ecca bu fikri çok beğendi:))

kızlar saçlarımı omuz hizasında kestirdim. ah bir rahatladım anlatamam. bütün o tiftik kötü saçlar gitti. kendine geldi kafam resmen:) bi süre uzatma derdim olmadan sadece bakım yapacağım. yine de ara ara fotograf atıp gelişmeleri takip edeceğim burdan

dün akşam tekrar bakıma başladım. hint yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, zeytinyağı ısıtıp sürdüm. sabah yıkadım.

yıkadıktan sonra çeksem olurdu ama unuttum. yarın çekeyim. baya kısa oldu saçlarım. omuzlarıma değip değmediği belli değil.

Back
X