Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı platin sarısına mı boyatsam ?

Saçlarımın akıbeti ne olsun ?

• Röfle attır

OY: 0 0,0%
  • Platine boyat gitsin !

OY: 2 66,7%
  • Doğal kalsın

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Eveeett. Sonunda her depresyona giren kadının dönüp dolaşıp varmış olduğu nokta gibi bende saçlarımla bozdum şu ara.
Görseldeki saçlarımın doğal rengi. Daha önce hiç boyatmadım..
Ama hep bi platin sarısı aşkı var içimde. :KK51: Beyaz tenliyim. Platinin yakışacağını düşünüyorun bu yüzden.
Şimdi diyorumki bi güzel platine boyatıp yeni saçlarımla yeni bi hayata mı başlasam ?:KK55:
Anneme söyledim o sadece röfle attırmamdan yana :KK53: Size de danıştıktan sonra kararımı vereceğim. :KK25:
qRAGqW.webp

ben platin boyattim ama bizim kuaforlerin platin kavrami farkli tuhaf sarilar ortaya cikabilir.platin ise beyaza yakin sari ben halen elde edemedim ,yogun sık roflede hos oluyor

:KK55:ilk defa foto eklicem oldumu acaba benim istedigim renk bu

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-10-12-44-23.webp
    Screenshot_2015-10-10-12-44-23.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 77
Eveeett. Sonunda her depresyona giren kadının dönüp dolaşıp varmış olduğu nokta gibi bende saçlarımla bozdum şu ara.
Görseldeki saçlarımın doğal rengi. Daha önce hiç boyatmadım..
Ama hep bi platin sarısı aşkı var içimde. :KK51: Beyaz tenliyim. Platinin yakışacağını düşünüyorun bu yüzden.
Şimdi diyorumki bi güzel platine boyatıp yeni saçlarımla yeni bi hayata mı başlasam ?:KK55:
Anneme söyledim o sadece röfle attırmamdan yana :KK53: Size de danıştıktan sonra kararımı vereceğim. :KK25:Eki Görüntüle 1671512

bence bir kere komple platine boyatma.. komple sarılar platinler pek hoş olmuyor bence.. sık röfle daha mantıklı geldi bana ama doğal hali de güzel aslında..

Back
X