Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı sarıya çevirmek için ne yapmalıyım?

udogann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
136
0
116
Erzincan
merhaba oncelıkle

dun roflelı saclarımın dıbı geldıgı ıcın kuafr gttm ve kadın saclarmı mahvettı saclarm grı oldu bunun uzerne kahveye boyattım.sımdıde dıplerı kızıl gb oldu.sanrm o akarda benm derdım tekrar sarı olmak.sımdı ben ne zmn boyatmayalm tekrr .28 nısan da nısanım var ozmna kadr sarısın olmam gerek sızce ne yapmayallllllmmmm cvp verrsnz cok sevnrm

canım bence iyi bi kuaförle konuş. alt zemininde röfle varsa belki üstteki boyayı akıtabilirler.sarı üstüne sarı saçlarını yakabilir.

Madem sarı istiyorsunuz neden kahveye boyattınız kapatmak için bikaç hafta sonra hafif açırma işlemi yaptırın bu ardaa saçlarınıza sürekli bakım uygulayun nişanınıza bir iki gün kala yeniden sarıya döndürün çok istiyorsanız. ama saçlarınız çok yıpranacaktır:26:

kahveye boyadm cunku yaşlı ınsanlarn sacı nasılsa benmde ole oldu işte o şekılde dolasmam ımkansızdı yanı.sinirimden ölücem sımdı 1 2 hafta bekleyıp tekrr bısı yapmam lazm

altta röfle olduğu için o boya çabuk akıcaktır akarkende kızılımsı turuncu renklere dönecek sanırım çabuk akmasını istiyorsanız saçınızı kepekli saçlar için olan şampuanlarla yıkayın saçınıza kullandığınız bakım kremini sürüp 30 dakika bekleyin öyle durulayın ne sıklıkla yıkarsanız boya okadar çabuk akacaktır ayrıca kullandığınız saç bakım kremleri yağları varsa onlarlada bol bol bakım yapın hem saça iyi gelecek hemde boyayı akıtacaktır ben saf zeytinyağı bal karışımı kullanırım hem bakım için hemde boyanın o ilk yapay görümünden kurtulmak için baya açıyor saçı nişanınıza 1 ay var bu arada hayırlı olsun mutluluklar ozamana kadar 2 boyama yapılabilir nasıl bir sarı istiyorsunuz bilmiyorum ama iyi bir kuaför olursa nişana kadar en azından istediğinize yakın bir sarı yakalar ama öncelikle siz bol bol yıkayıp rengi akıtmaya bakınki sarıya geçiş kolay olsun biraz sabırla olur kolay gelsin

Umarım saclarım elımde kalmazzzzzzzz
kalmaz korkmayın ama stres yaparsanız saç dökülür rahat olun iyi bir kuaför bulamazsanız tavsiyem loreal 7 kumralla kendiniz boyayın tabi boyayı baya akıttıktan sonra sarımsı yansımalı açık bir kumral olur sonra istediğiniz sarılara yavaş yavaş geçiş yaparsınız boyayı inceleyin isterseniz benim kullandığım bir renk baya sarımsı bir kumral hem saçtaki o renk farklarını çok güzel kapatıyor tabi zemin açık renk olursa oda baya açık tutuyor artık saçınızın açılmasına göre karar verin hem bakım yapacaksınız bol bol saç dahada kendine gelecektir belkide akmış rengi beyenebilirsinizde bazen kahveler akınca çok güzel renk çıkıyor ortaya

Ne yalan solım korkuyorum rofle ustune boya sonra tekrr rofle umarm elımde kalmaz gercekten
Ama dua edıyrm ıyı kı 1 ay onceden yaptrmaya karr vermısım yoksa mahvolmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…