merhaba oncelıkle
dun roflelı saclarımın dıbı geldıgı ıcın kuafr gttm ve kadın saclarmı mahvettı saclarm grı oldu bunun uzerne kahveye boyattım.sımdıde dıplerı kızıl gb oldu.sanrm o akarda benm derdım tekrar sarı olmak.sımdı ben ne zmn boyatmayalm tekrr .28 nısan da nısanım var ozmna kadr sarısın olmam gerek sızce ne yapmayallllllmmmm cvp verrsnz cok sevnrm
kalmaz korkmayın ama stres yaparsanız saç dökülür rahat olun iyi bir kuaför bulamazsanız tavsiyem loreal 7 kumralla kendiniz boyayın tabi boyayı baya akıttıktan sonra sarımsı yansımalı açık bir kumral olur sonra istediğiniz sarılara yavaş yavaş geçiş yaparsınız boyayı inceleyin isterseniz benim kullandığım bir renk baya sarımsı bir kumral hem saçtaki o renk farklarını çok güzel kapatıyor tabi zemin açık renk olursa oda baya açık tutuyor artık saçınızın açılmasına göre karar verin hem bakım yapacaksınız bol bol saç dahada kendine gelecektir belkide akmış rengi beyenebilirsinizde bazen kahveler akınca çok güzel renk çıkıyor ortayaUmarım saclarım elımde kalmazzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?