Saçlarimi taramaya cekiniyorum ben avuçlarim doluyorBende de acayip dökülme var
Psikolojim bozuk
Sürekli bu konu aklımda ve çözüm de bulamadım
benım de süreklı dokuluyorSaçlarimi taramaya cekiniyorum ben avuçlarim doluyorbir tutamda saçim kaldi zaten. Benimde sinirlerim bozuk gercekten
Açikcasi cok sukur stres yapacak birseyimde yok en azindan saclarimi dokecek kadar.. Sebep bende de yok ne diyeyim Allah yardimcimiz olsunbenım de süreklı dokuluyor
gecen haftasonu yıne kestırdım
saç botoksu yaptırdım hiçbir işe de yaramadı
dr a da gittim bir sebep yok
işim cok streslı acaba ondan mı dıyorum.
annemde aynı problem vardı kızlar kansızlık vs yoktur çok şükür gratisten revox at kuyruğu şampuanı aldık- ki annem bisürü yag bakımları vs denedi yine önleyemedik dökülmesini ön tarafı seyrekleşmişti- şimdi ön tarafı doldu bu şampuan cok iyi geldiKizlar merhaba;
Saçlarimla başim dertte, artik psikolojimi bozmaya başladi.. Her taradigimda avuç avuç sac geliyor ellerime.. Alin kismima dogru ön tarafta gözle gorulur derecede saclarim azaldi.
Dahiliye bolumune gittim bir suru tahlil yaptilar birsey cikmadi. Cildiye ye git birde o baksin dedi. O da sagolsun muayene bile etmedi(tesetturluyum bu arada) . muayene etmedigi gibi sprey bir ilac yazdi kullandim işe yaramadi.
Uzundu saclarim gecen ay kestireyim dedim belki kendine gelir iyi olur diye ama nafile..
Önerebileceginiz birsey var mi bu dokulmeyi nasil engelleyebilirim..
Aynen kansizlik vs. yok. Bir sampuan kullanmistim markasini hatirlamiyorunise yaramamisti. Ama annenizde işe yaramasi heveslendirdi beni bu sampuanida denerimannemde aynı problem vardı kızlar kansızlık vs yoktur çok şükür gratisten revox at kuyruğu şampuanı aldık- ki annem bisürü yag bakımları vs denedi yine önleyemedik dökülmesini ön tarafı seyrekleşmişti- şimdi ön tarafı doldu bu şampuan cok iyi geldi
şampuan saç.ç mi cıkardı?annemde aynı problem vardı kızlar kansızlık vs yoktur çok şükür gratisten revox at kuyruğu şampuanı aldık- ki annem bisürü yag bakımları vs denedi yine önleyemedik dökülmesini ön tarafı seyrekleşmişti- şimdi ön tarafı doldu bu şampuan cok iyi geldi
evet.Ş
şampuan saç.ç mi cıkardı?
memnunsunuz yani
şampuanı denediniz mi?Aynen kansizlik vs. yok. Bir sampuan kullanmistim markasini hatirlamiyorunise yaramamisti. Ama annenizde işe yaramasi heveslendirdi beni bu sampuanida denerim
Ben henuz almadim firsat bulamadim. Siz aldiniz galiba kullandiniz mi hic?şampuanı denediniz mi?
Beb bugub zigavus sarımsaklı sampuan ve minoxil aldım canımBen henuz almadim firsat bulamadim. Siz aldiniz galiba kullandiniz mi hic?
Umarim faydasi olur .. Ben birkac gune il disina cikacagim doner donmez alayimBeb bugub zigavus sarımsaklı sampuan ve minoxil aldım canım
umarımUmarim faydasi olur .. Ben birkac gune il disina cikacagim doner donmez alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?