Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarimi taramaya korkuyorum :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Kizlar merhaba;

Saçlarimla başim dertte, artik psikolojimi bozmaya başladi.. Her taradigimda avuç avuç sac geliyor ellerime.. Alin kismima dogru ön tarafta gözle gorulur derecede saclarim azaldi.
Dahiliye bolumune gittim bir suru tahlil yaptilar birsey cikmadi. Cildiye ye git birde o baksin dedi. O da sagolsun muayene bile etmedi(tesetturluyum bu arada) . muayene etmedigi gibi sprey bir ilac yazdi kullandim işe yaramadi.
Uzundu saclarim gecen ay kestireyim dedim belki kendine gelir iyi olur diye ama nafile..

Önerebileceginiz birsey var mi bu dokulmeyi nasil engelleyebilirim..

Bende de acayip dökülme var
Psikolojim bozuk
Sürekli bu konu aklımda ve çözüm de bulamadım

Saçlarimi taramaya cekiniyorum ben avuçlarim doluyor bir tutamda saçim kaldi zaten. Benimde sinirlerim bozuk gercekten
benım de süreklı dokuluyor
gecen haftasonu yıne kestırdım
saç botoksu yaptırdım hiçbir işe de yaramadı
dr a da gittim bir sebep yok
işim cok streslı acaba ondan mı dıyorum.

benım de süreklı dokuluyor
gecen haftasonu yıne kestırdım
saç botoksu yaptırdım hiçbir işe de yaramadı
dr a da gittim bir sebep yok
işim cok streslı acaba ondan mı dıyorum.
Açikcasi cok sukur stres yapacak birseyimde yok en azindan saclarimi dokecek kadar.. Sebep bende de yok ne diyeyim Allah yardimcimiz olsun

annemde aynı problem vardı kızlar kansızlık vs yoktur çok şükür gratisten revox at kuyruğu şampuanı aldık- ki annem bisürü yag bakımları vs denedi yine önleyemedik dökülmesini ön tarafı seyrekleşmişti- şimdi ön tarafı doldu bu şampuan cok iyi geldi

Aynen kansizlik vs. yok. Bir sampuan kullanmistim markasini hatirlamiyorunise yaramamisti. Ama annenizde işe yaramasi heveslendirdi beni bu sampuanida denerim

Ş
şampuan saç.ç mi cıkardı?

Bende bir sürü tahlil yaptırdım dermatolog a gittim birşey yok...bu pko dan herhalde ...onun içinde ilaç kullanamıyorum offffff gergin omuzlarına dökülüyor banyoda bir ton cildiricam. ...bana kustuler mi acaba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…