Arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama daha öncede konu açmıştım çok cevap alamadım ve biliyoruz ki en çok okunan bölüm bu bölüm 
Sorunuma gelecek olursak da kendimi bildim bileli çok gür olmayan saçlarım mayıs ve haziran aylarında yaşadığım büyük sıkıntı ve stresten dolayı çok fazla dökülmem olmuştu.Ee tabi bunun sonucunda çok gür olmayan saçlarım iyice azaldı.Kan tahlilinde kansızlık ve demir eksikiliği çıkmıştı o zaman şimdi ilaçlarımı kullanıyorum.Arkadaşlar şu an saç dökülmem yok denecek kadar az mesela 3-4 saatte bi elimi atarsam veya tararsam bi iki tel dökülüyor sadece bunun haricinde dökülme yok.Ama benim psikolojim bozuldu.Yolda giderken , otobüste bütün kadınların saçına bakıyorum.Gür olanları görünce çok üzülüyorum
Sizce doktora gideyim mi saçlarımı güçlendirecek veya yeni saç çıkaracak ürün/ilaç yazsın diye ? Bu arada bitkisel şampuan kullanıyorum - tresan- Kuaförüm geçen gün kırıklarımı alırken dedi ki bence saçın azalmamış aynı - 1 2 yıldır hep aynı kuaföre giderim- eğer çok rahatsız oluyorsan çıt çıt al kullan artık herkes kullanıyor dedi ? Çıt çıt alayım mı sizce kullanımı rahat mı ?Bir de son olarak sizin saç çıkarmak ya da güçlenirmek için kullandığınız yöntemler var mı ? - yağlar haricinde saçım ince telli ve yağlı olduğu için yağlar saçımı ağırlastırmaktan başka bi işe yaramıyor
- Yardım ederseniz çok sevinirim 

Sorunuma gelecek olursak da kendimi bildim bileli çok gür olmayan saçlarım mayıs ve haziran aylarında yaşadığım büyük sıkıntı ve stresten dolayı çok fazla dökülmem olmuştu.Ee tabi bunun sonucunda çok gür olmayan saçlarım iyice azaldı.Kan tahlilinde kansızlık ve demir eksikiliği çıkmıştı o zaman şimdi ilaçlarımı kullanıyorum.Arkadaşlar şu an saç dökülmem yok denecek kadar az mesela 3-4 saatte bi elimi atarsam veya tararsam bi iki tel dökülüyor sadece bunun haricinde dökülme yok.Ama benim psikolojim bozuldu.Yolda giderken , otobüste bütün kadınların saçına bakıyorum.Gür olanları görünce çok üzülüyorum