• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçlarımın azlığı

cookiesss

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
53
2
18
Ankara
Arkadaşlar biliyorum konunun yeri burası değil ama daha öncede konu açmıştım çok cevap alamadım ve biliyoruz ki en çok okunan bölüm bu bölüm :KK45:

Sorunuma gelecek olursak da kendimi bildim bileli çok gür olmayan saçlarım mayıs ve haziran aylarında yaşadığım büyük sıkıntı ve stresten dolayı çok fazla dökülmem olmuştu.Ee tabi bunun sonucunda çok gür olmayan saçlarım iyice azaldı.Kan tahlilinde kansızlık ve demir eksikiliği çıkmıştı o zaman şimdi ilaçlarımı kullanıyorum.Arkadaşlar şu an saç dökülmem yok denecek kadar az mesela 3-4 saatte bi elimi atarsam veya tararsam bi iki tel dökülüyor sadece bunun haricinde dökülme yok.Ama benim psikolojim bozuldu.Yolda giderken , otobüste bütün kadınların saçına bakıyorum.Gür olanları görünce çok üzülüyorum :cry: Sizce doktora gideyim mi saçlarımı güçlendirecek veya yeni saç çıkaracak ürün/ilaç yazsın diye ? Bu arada bitkisel şampuan kullanıyorum - tresan- Kuaförüm geçen gün kırıklarımı alırken dedi ki bence saçın azalmamış aynı - 1 2 yıldır hep aynı kuaföre giderim- eğer çok rahatsız oluyorsan çıt çıt al kullan artık herkes kullanıyor dedi ? Çıt çıt alayım mı sizce kullanımı rahat mı ?Bir de son olarak sizin saç çıkarmak ya da güçlenirmek için kullandığınız yöntemler var mı ? - yağlar haricinde saçım ince telli ve yağlı olduğu için yağlar saçımı ağırlastırmaktan başka bi işe yaramıyor :mad:- Yardım ederseniz çok sevinirim :(

Bıttım sabun diye birşey var, kuzenim saçları da aynı senin gibi çok az ve fazla yağlı. Bıttım sabun kullanmaya başlamıştı, iyi geldi demişti. Ben de kullanayım dedim fakat benim saçıma yaramadı istersen onu bir dene. Aktarlarda 3-5 liraya satılıyor çok da pahalı birşey değil..

daha dolgun görünmesini istiyorsan - kuru şampuan- anında dolgunlaştırıyor. gratiste giovanni kuru şampuan var pudra gibi, iyice yedirmen gerekiyor diplerine ama çok memnunum.

bir de watson's da superdrug kuru şampuan varmış sprey şeklinde ama onu kullanmadım daha. bunun renkleri de var, saçına göre...

geçen ay saçımı karbonatlı suyla yıkadım.( no poo yöntemi ) çok iyi arıtman gerekiyor, ama acayip dolgun gösterdi saçımı.

saçın güçlenmesi için çam terebentin ekle şampuanın içine ama tresandan daha organik bir şampuan bulabilirsin. mesela Aubrey organics falan olabilir...

yine giovanni'nin turuncu serisinin şampuanından memnunum. ama karbonatlı su daha dolgun gösteriyor. ben dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum.

Canım bemiks ampul evigen ampul ve bepanten ampul birde badem yağı bunları karıştır, saç diplerine sür beklet, sabah yapıp akşama kadar bekletirsen daha iyi, arkadasımın kızına çok iyi geldi saçlarının çıktıgını söyledi, bende arada yapıyorum bakım amaçlı, istersen anasaglık yazıyor bunları majestrol karışım olarak geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam, anasaglıkta ki doktorunuz yazar daha uygun fiyata geliyor birde eczanede hepsini şişe içine koyup verebiliyorlar size ama siz alın kendiniz evde karıştırın umarım işinize yarar...

Sac tellerini kalknlastirmaya calis saclarinin az gorunmesinin bi nedeni bu ama nasil yapacagini sorma cunku bende bilmiyorum

Tatlim kesinlik cama terebantin yagi kullanmalisin. Sabirli kullanimda kesin bisey. Al ve sampuaninin icine butun siseyi dok. hepsi bu.

2011 senesinde saçlarım yandı ve o güzelim gür saçların gitti ben de saç sevdamdan ötürü çıtçıt kaynak kullanmaya başladım. Üç sene kullandım iki ay önce çıkardım bu üç senede saçlarım cm uzamadı. Arkadaşlarım çıkart hava almıyor diyordu ne alakası var saçım bozuldu diyordum mantığa bak:KK45: İki ay önce kaynakları çıkartım ve saçım kendini buldu! İki ayda iki kere kestirdim uçlarından. Yani sözüm odur sakın kaynağa bulaşmayın mahvediyor saçı.

Teyzemin kızının da saçları dökülüyordu artık dipleri görülmeye başlamıştı yani:KK47: sonra çam yağını denemiş çok faydasını görmüştü çoğaltıyor yani, tabi her saça aynı derece de etki eder mi bilmiyorum. Badem ve hint yağını da methediyorlar

Sarımsak şampuanı diye birşey varmış aktarlarda o da iyi geliyormuş benim de saçlarım öyle kuaförüm önerdi henüz denemedim ama baya guclendiriyormus Saçı :KK8::KK33:

Saçlarının rengi kızıla yakınsa kına yap çok işe yatıyor ben yağ karışımlarını ve sarımsak sürdüm bütün tarifleri yaptım saçımı daha fazla döktü hiç tavsiye etmem

Sarımsak şampuanı diye birşey varmış aktarlarda o da iyi geliyormuş benim de saçlarım öyle kuaförüm önerdi henüz denemedim ama baya guclendiriyormus Saçı :KK8::KK33:

Acaba tresanı bırakıp sarımsaklı şampuan mı alsam ki :KK64:ama tresanda dökülmemesin de etkisi oldu gibi bilemedim şimdi :0

Acaba tresanı bırakıp sarımsaklı şampuan mı alsam ki :KK64:ama tresanda dökülmemesin de etkisi oldu gibi bilemedim şimdi :0

Sarımsak gürlestirir ya o yüzden sampuani iyi geliyormuş dökülmesini bilmiyorum sıklaştırıyormus :)

Saca surulen yaglar, kullanilan ozel sampuanlar herkesde ayni etkiyi gostermitor. Cam terebentin benim sacimi o kadar doktu ki anlatamam. Lutfen kullanmadan once bunlari dikkate alin. Az olan sacinizdan da olmayin.

Saçına soda dökmeyi deneyebilirsin. Bir berber şaka amaçlı kel müşterisinin saçına soda döktükten sonra adamın saçında 2 hafta sonra saç çıkmaya başlamış. O zamandan beri kel müşterilerinin saçlarını sodayla yıkamaya başlamış. İçinde bulunan bol mineral saçını besliyor sanırım.

Arkadaşlar Ir şampuan diye bir şey duydunuz mu arkadaşımın arkadaşı kullamış saçları çok azmış ve çok saç çıkarmış.İnternette araştırdım ama bir şey bulamadım.O arkadaşında teyzesi üyeymiş getirtiyorlarmış.200 lira fiyatı varmış.Daha önce duan oldu mu ?

Back
X