Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın diplerinde aniden bölgesel yağlanma oldu.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sevgi2043

•kitapçı •Lina's mother.(gençanne).•black•white•
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
68
50
3
Ve ben banyo yapıyorum sık sık çıkmıyor. Elseve'in saç bakım jelinden sürmüştüm sonra kuruttum bundan olabilir mi bilmiyorum. Daha öncede kullanmıştım olmamıştı diplerine farketmeden çok mu sürdüm acaba, normalde jeller diplere sürülmez biliyorum ama hatırlamıyorum da şimdi sanki banyodan sonra hiç yapmamışım gibi yapış yapış ve sert oluyor. Çözüm bilen ?

Bir arkadasimda yillar önce olmustu. Sonra netten bir sampuan markasi buldu aldi ise yaradi. Ben de suara isirgan otlu sampuan kullaniyorum . Bir deneyin isterseniz

Ve ben banyo yapıyorum sık sık çıkmıyor. Elseve'in saç bakım jelinden sürmüştüm sonra kuruttum bundan olabilir mi bilmiyorum. Daha öncede kullanmıştım olmamıştı diplerine farketmeden çok mu sürdüm acaba, normalde jeller diplere sürülmez biliyorum ama hatırlamıyorum da şimdi sanki banyodan sonra hiç yapmamışım gibi yapış yapış ve sert oluyor. Çözüm bilen ?

Öncelikle, sık sık saçı yıkamak saçındaki mevcut yağı-saçın kendine ait yağını yok eder. Bu da zamanla kelliğe neden olur.
Saç kremleri saç diplerine sürülmez, bunlar kimyasaldir ve saça zarar verir. Organik yaglar kullan.
Saçların kuruysa yağlandır, yağlıysa ardıç katranı gibi sabunlar kullan.

Normalde 2 güne 1 duş alıyorum. Ve bu sıklık iyi geliyordu bir zararı olmuyordu. Eczaneden şampuan fikri evet olabilir.

Benimde olmuştu sık sık yikiyordum. Birde şampuani 2 3 kere kullaniyordum. Ama kafamda kotu bir koku olsutu. Sampuani azalttim. Soğuk suyla yikiyorum. Durulama suyunada sirke atıyorum

Kızlar sonunda buldum. Kardeşim banyoda benim şampuanımı kullanmış ona da aynısı oldu. Yeni almıştım şampuanıni Elseve'in gold rengi ya bozuk ya da başka bir şey bilmiyorum az önce Elidor'la yıkadım tam olarak geçmesede çok az kaldı belli bile olmuyor artık bir sonra ki banyoya tamamen geçecek gibi. Şampuanlarınıza dikkat edin bu konuda kızlar.

Sampuanini degistirmeni onerirrim uzun sure ayni sampuani kullandiimda bendede oluyor o yuzden 3 4 ay bi marka degisikligi yapiyorumm..

Back
X