Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımın rengini istediğim gibi açabildim (resimli)

meldam

Kaderimin Efendisiyim
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
14.906
22
208
42
Diğer
daha önceleri kuaföre bir dünya para harcayıp saçlarımın rengini açtırmıştım saçım SİYAHTI kuaför kızıla çevirdi kızıldan dönemedim bu sefer gittim PALLETTE yoğun açıcı aldım üzerine küllü kumral yaptım bu renk çıktı kızıldan döndüm sayılır daha önceleri bunu yapsaydım kuaföre şimdiye kadar bu kadar para saymazdım isteyen koyu kahveden kızıldan 4 ile 6 ton açabilir kesinlikle yanma yok saçınızı açtıktan sonra sarı karamel bir çok rengi anında yapabiliyorsunuz
gfhngfep6.png

çook güsel bi renk olmuşş..ama akar mı ki bu??umarım akmaz =(

valla canım akma olmadı ben önce açtım hemen 1 gün sonra boyadım akmadı pallette ileaçtıktan sonra gün aşırı yıkamamm gerekti ama saçım kızıl olduğu için bakır oldu hemmen küllü kumral yaptım biraz bekleyip küllü kumral yapsam olacaktı ama olsun kızıldan kurtuldum sayılır

benım sacımda koyu kestaneydı burda sızlerden aldıgım bılgıler sonucu palettenın yogun renk acıcısını kullanndım sacım baya acıldı,uzerıne koyu kumral 6.0 sürdüm sımdı cok hos bır renk oldu koyu renkten kurtuldum Allahıma cok sukur sızede tavsıye ederım.butun herkese verdıgınız bılgılerden dolayı cok tesekkur ederım.ıyı varsın kk.bılmedıgımız daha cok seylerı buradakıler sayesınde ögrenecegız.:nazar::enbuyukkk:

üfffffffff boyana boyana benımde sac kalmadı kafamda nasıl dökülüyo:1shok:..kızıl mahvettı sacımı bende mavı sıyaha boyadım yakıstıgını soyluyorlar.beyaz tenlıyım kızlar... beyazınız yoksa sakın oynamayın sacınızın rengıyle :mymeka:

saçında hiç yıpranma olmadı mı yani? peki bu palette yoğun açıcıyı evde uyguladığımızda yanma gibi bi risk söz konusu mu yoksa normal boya gibi mi? ben ilk defa duyuyorum da o yüzden iyice öğrenmek istiorum. uzun zaman orille saçımı açtırıyordum ve malesef çok yıprandı. şuan kızılım ama olur da bigün sıkılıp saç rengimi açmak istersem yine orialle açtırmiyim bunu kullanırım bari :)

valla canım akma olmadı ben önce açtım hemen 1 gün sonra boyadım akmadı pallette ileaçtıktan sonra gün aşırı yıkamamm gerekti ama saçım kızıl olduğu için bakır oldu hemmen küllü kumral yaptım biraz bekleyip küllü kumral yapsam olacaktı ama olsun kızıldan kurtuldum sayılır

benim saçımda röfle var artık yıpranmasını istemediğim için dinlendirme aşamasındaydım
diplerimi 10 santim kadar uzattım
benim saç diplerimde kestane
palettenin 9 ve 7 numarasını yani sarı ve kumralı karıştırdım boyadım anında tuttu röfle iken yapılan dip boyası gibi tuttu
ikinci defa yine boyayacağım açık kumralı tutturana kadar artıkyerimseniben

Son düzenleme:
cnm benimde saçımda bakır kızılı vardı üstüne kumral yaptım ama kumralı aktı kızıl sarıya dönük bi renk oldu şimdi röfle yaptırmak istiom olurmu ki ya

saçında hiç yıpranma olmadı mı yani? peki bu palette yoğun açıcıyı evde uyguladığımızda yanma gibi bi risk söz konusu mu yoksa normal boya gibi mi? ben ilk defa duyuyorum da o yüzden iyice öğrenmek istiorum. uzun zaman orille saçımı açtırıyordum ve malesef çok yıprandı. şuan kızılım ama olur da bigün sıkılıp saç rengimi açmak istersem yine orialle açtırmiyim bunu kullanırım bari :)

hiç yanma yok 1 saat kafamda kaldı kesinllikle orıal gibi değil bende önce tedirgin oldum korktum ama saçı ağır ağır açıyor herkes şaşırdı önce 1 ton sonra 2 derken 5 ton filan açıldı

cnm benimde saçımda bakır kızılı vardı üstüne kumral yaptım ama kumralı aktı kızıl sarıya dönük bi renk oldu şimdi röfle yaptırmak istiom olurmu ki ya

üzerine benim gibi pallette açıcı al ve sarıya dönmek istersen KÜLLÜ açık kumral al küllü renk ve açıcı kızıılığı alıyorrr

arkadaşım bi şey merak ettim,saçı ypratmaz mı ya da dökmez mi acaba bu açıcı?daha önce duymuştum bu açıcıyı ama kullanan birini duymamıştım.ben iki yıl önce saçlarımı sarı yapıcam diye kuaförde hem upuzun saçlarımdan oldum hem de nerdeyse kel kaldım,sarı rengi de tutturamadı üstelik

umarım işe yaramışımdır kuaförüme koyu renk saçlarımı açması için para harcadım kızıl yaptı:oklava:kızılı kapatıp ben sarı balyaj istiyordum kızıldan kurtulmanın birçok yöntemini bilmeme rağmen bu yöntem çok daha hızlı ve kesin sonuç saçımı rengini açmak istiyenlere ve aşama aşama görebiliyorsunuz açılımını önce uçlar sonra dipler boyanıyor haNİ ana saç çabuk açılır ya

arkadaşım bi şey merak ettim,saçı ypratmaz mı ya da dökmez mi acaba bu açıcı?daha önce duymuştum bu açıcıyı ama kullanan birini duymamıştım.ben iki yıl önce saçlarımı sarı yapıcam diye kuaförde hem upuzun saçlarımdan oldum hem de nerdeyse kel kaldım,sarı rengi de tutturamadı üstelik

vallla hiç birşey olmuyor benim saçlarım ince telli hiç yıpranma yok muhteşem hatta kuaförde kaşımı aldırırken birisi nasıl böle yıpranmadan açıldı die sordu kuaför söylememe izin vermedi lafı değiştirdi kendi açmış gibi davrandı ekmeğimle oynama dedi ama keşke daha öncelerde yapsaydımda o kadar para vermeseydim sana dedim hemde istediğim rengi rahatça yapabiliyorum

bende sacımı röfleliyken palette renk acıcıyla acmıstım gayet güzel acıyo yanma falan olmuyo simdilerde sacımda siyah boya var bayada bi aktı boya... ama cesaret edemiyorum bu kez acmaya ne dersiniz deniyeyim mi...CADIARZU

saç rengin çok güzel olmuş yaa ...bende beyaz tenliyim böyle yapsam acaba yakışır mı?

güle güle kullan cnm..gerçekten mükemmel..

güle güle kullan canım..gerçekten hoş olmuş..sokakta görsem asla evde boyanmış saç olduğunu bilemez kuaför işi sanırdım :)

Back
X