Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarımın tepesi yapış yapış,yağlanıyor mu yoksa başka bir sorun mu var?
selam kızlar
bir haftadır saçlarım yüzünden kafayı yemek üzereyim
bi senedir saçlarımı uzatmak için türlü türlü tarifler denedim.(sinameki,turplu su vs.)
3 aydırda herhangi bir kür uygulamıyorum.
cilt tipimde kuru ama nedendir bilmem 2 senedir saçlarım aşırı derecede yağlanır
2.gün saçlarım kafama yapışıyor. kafamçokkarıştı
her neysee fazla uzatmıyım konuya giriyimm =)
herzamanki gibi saçlarımı şampuanlayp iyice duruladıktan sonra kuruluyorum.ama sanki saçlarımı bir hafta önceden yıkamış gibiiyim !!!
bu olay bir aydır var ama bu kadar cok olmuyorduuu
saçımın tepesii yapış yapış yağlanıomu başka birşey mi anlamadım.
ne bu kızlarr tam tepesinde oluyor bu. alt kısımları gayet normal
tepesii yapış yapış saçımı taRIYORUM taradığım gibi kalıo sanki sprey sıkmışım gibii offf yardım edinn böyle mi gezicem hergünn :1no2::1no2::1no2:
kızlar bende aynı sorunla boğuşuyorum. ne yapsam bilemedim. bana da doktor yolu göründü gibi. ne dedi sizlere doktor? ya da jade, nasıl kurtuldun?? lütfen acil yardımm.
acme dr bana aşırı yağ salgılanması dedi adet düzensizliğin falan varmı dedi hayır dedim strestende kaynaklanıyo olabilir dedi.Bu stresinde etkilemedi yer yok. sempatiksalakcinni
2 tane medikal şampuan bir tane losyon verdi .Daha ilk yıkamamda düzeldi benim tertemiz yaptı tel tel...
15 gün kadar hep onlarla yıkadım sonra bıraktım bi dahada olmadı .
Jeliyy ne oldu acaba yazmamış dr dönüşü ne olduğunu. seninde umarım böyle düzelmiştir :1hug:
arkadaşlar aynı sorun bende de var.kafayı yicem.bi kaç kere doktora gittim.şampuan verdiler geçer gibi oldu sonra tekrar oldu.bana kullandığınız ürünleri söylermisiniz.
doktorun verdikleriyle de geçmezse
şöyle bişey önerebilirim
bunun saçı çok yıkamaya alıştırmakla alakalı olduğunu biliyorum
yani siz ne kadar sık yıkarsanız saç o kadar sık sebum üretmeye başlarmış
bu yüzden eğer imkanın varsa saçlarını 2-3 günde ya da 3-4 günde bir yıkamaya çalış
sağlıklı olan da buymuş zaten her gün yıkamak çok zarar verirmiş
acme dr bana aşırı yağ salgılanması dedi adet düzensizliğin falan varmı dedi hayır dedim strestende kaynaklanıyo olabilir dedi.Bu stresinde etkilemedi yer yok. sempatiksalakcinni
2 tane medikal şampuan bir tane losyon verdi .Daha ilk yıkamamda düzeldi benim tertemiz yaptı tel tel...
15 gün kadar hep onlarla yıkadım sonra bıraktım bi dahada olmadı .
Jeliyy ne oldu acaba yazmamış dr dönüşü ne olduğunu. seninde umarım böyle düzelmiştir :1hug:
arkadaslar aynı sorun bende de vardı elidor kullandım ilk kullanışımda pek olmadı bugün yne kullandım ve gecti elidoru tavsiye ederim umarım sizin de saclarınız eski haline döner...
kızlar bu sorun bendede basladı normalde saclarım cok kurudur ve 4 5 gun yıkamsam yaglanmazdı sımdı saclarımın tepesı sprey sıkmıs gıbı oluo hangi doktora gıtmem gerek yardım edersenız cok memnun olurum hiç bi bilgim yok hangi doktora gidiceğimden
arkadaslar aynı sorun bende de vardı elidor kullandım ilk kullanışımda pek olmadı bugün yne kullandım ve gecti elidoru tavsiye ederim umarım sizin de saclarınız eski haline döner...
elidor mu hiç tavsiye etmem ben yıllardır head & shoulders kullanıyorum mis gibi geçenlerde eşim alidor almış yıkadım kafam fena halde kaşındı hiç tavsiye etmem
canım ondan bende de oluyo belli dönemlerde tam tepesi saçımın duştan çıksan bile yağlı gibi duruyo ama nedendir neyle alakalıdır bilmiyorum bi süre sonra geçiyo. daha çok stresli sönemlerimde olur