Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın tepesi yapış yapış,yağlanıyor mu yoksa başka bir sorun mu var?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Dokulmeniz var mi? Genetik dokulmeden kaynaklaniyo olabilir benimde sac uclari kuru kokleri yagli nette okudugum kadariyla yaglanma irsi dokulmenin belirtisiymis

selam kızlar
bir haftadır saçlarım yüzünden kafayı yemek üzereyim
bi senedir saçlarımı uzatmak için türlü türlü tarifler denedim.(sinameki,turplu su vs.)
3 aydırda herhangi bir kür uygulamıyorum.
cilt tipimde kuru ama nedendir bilmem 2 senedir saçlarım aşırı derecede yağlanır
2.gün saçlarım kafama yapışıyor. kafamçokkarıştı
her neysee fazla uzatmıyım konuya giriyimm =)
herzamanki gibi saçlarımı şampuanlayp iyice duruladıktan sonra kuruluyorum.ama sanki saçlarımı bir hafta önceden yıkamış gibiiyim !!!
bu olay bir aydır var ama bu kadar cok olmuyorduuu
saçımın tepesii yapış yapış yağlanıomu başka birşey mi anlamadım.
ne bu kızlarr tam tepesinde oluyor bu. alt kısımları gayet normal
tepesii yapış yapış saçımı taRIYORUM taradığım gibi kalıo sanki sprey sıkmışım gibii offf yardım edinn böyle mi gezicem hergünn
:1no2::1no2::1no2:

saçların ince telliyse abah yıksan bile akşamına yağlanır ben de aynı şeyleri yaşıyorum

sedolin,salicade yada prozinç yağlı saçlar için deneyin.bunun gibi medikal şamp.kullanın biraz...Nette var.. prozinc 3 al 2 öde çoğu sitede var..Turuncu kasa.com a bakın..fiyatlar uygun...dermobakım.com,eczanemizde.com...alabileceğiniz yerler..

devam olarak da...
sebamedin de yağlı saçlar için var..ywes rocher..Urban(Watson ve gratis2te indirimleri takip edin) .biobilas...Ne alırsanız yağlı saçlar için olanı alın..

saçlarınızı limonlu sirkeli suyla durlamayı deneyin..Saç diplerine,mayayla yada limonlu tuzlu suyla masaj deneyin,yıkamdan önce..ısırgan çayı suyuyla durumlama deneyin..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende de aynı sorun oluştu son birkaç yıkamadır. Saçımı yıkıyorum kurutuyorum sadece tepede bir tutam saçın dibi yapış yapış yağlı gibi ama daha çok yapışkan gibi. Ve normalde saçlarım hiç yağlı değil hatta kurudur, 5- 6 gün saçımı yıkamasam kirli olduğunu anlayamazsınız o derece. Bu durum 5 sene önce bir kez daha başıma gelmişti o zamanda anlam veremedim bir süre sonra kendiliğinden geçti ama ne olduğunu araştırmadım ve geçti gitti. Şimdi yine olunca endişelendim acaba kendiliğinden geçecek mi? Bir doktora gitmelimiyim? Doktora gittiğinizde nedeni için ne diyorlar?

Kızlar saçlarınızın tepelerinin yağlanmasına sürdüğümüz yağlar sebep olabiliyor tek bir yağı (yalnız argan yağı yalnız zeytinyağı gibi..) değil birkaç yağı kür yaparak uygulayabilirsiniz çok ovup oynamayın saçlarınızla. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=735098 burada 3 tane kür paylaştım saç yapınızı söylerseniz sizin için faydalı olacağını düşündüğüm kürleride paylaşabilirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X