Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarimin uclarini ana rengime boyatmak istiyorum. Yardımmm

Nomannocry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
31
0
46
Ankara
4 ay once kestane boyali saclarimi açtırdım. Turuncu oldu. Bi daha da boyatmadim cok yıpranmıştı. Simdi diplerim baya cikti kendi rengim belli olmaya basladi. Sadece uclarini kendi rengime boyasam nasıl olur? Daha once boyle bi tecrübesi olan varsa yol gösterirse akıl verirse sevinirim :(

Selam, ben de kendi rengime dönmeye çabalayanlardanım... benim de saçlarm dipten baya gelmş durumda kendi rengim koyu kahve ama dışarda koyu kahveler çok koyu tuttuğndan koyu kumrala boyuyorm ama diplerini boyamadan sadece uçlarını... eğer sen de diplerini boyamak istemiyorsan uçlarını kendi rengine boyayabilirsn bence çok daha doğal duruyor zaten o şeklde :34: zaten zamanla kestire kestire de gider onlar uçlardan. Kendi rengine dönmek isteyenler için en ideal yöntem bu ben ne zamandır uyguluyorum...

Selam, ben de kendi rengime dönmeye çabalayanlardanım... benim de saçlarm dipten baya gelmş durumda kendi rengim koyu kahve ama dışarda koyu kahveler çok koyu tuttuğndan koyu kumrala boyuyorm ama diplerini boyamadan sadece uçlarını... eğer sen de diplerini boyamak istemiyorsan uçlarını kendi rengine boyayabilirsn bence çok daha doğal duruyor zaten o şeklde :34: zaten zamanla kestire kestire de gider onlar uçlardan. Kendi rengine dönmek isteyenler için en ideal yöntem bu ben ne zamandır uyguluyorum...

aynen bende diplerimi kendi rengime boyamak istiyorum :S 6.1 aldım koyu kumral umarım olıur kahveler kapkara oluooo

aynen bende diplerimi kendi rengime boyamak istiyorum :S 6.1 aldım koyu kumral umarım olıur kahveler kapkara oluooo

evet maalesef kahve diye aldığmz boyalar simsiyah zift gibi çıkıyor... o yüzden doğal kahve tonlarını kumral boyalar çok güzel veriyor üstelk kızıllıklar olmadan çok doğal duruyor ;)

Cok tesekkur ederim.ben de dun 7.3 aldım kendi rengim de kumral. Dogal durup durmayacağı konusunda endiseliydim yüreğime su serptiniz

Saçlarımın ucunu boyadım köklerine değmeden kendi rengime yakın bi renk oldu. Simdilik sac rengi problemimi çözdüm sayılır :)

Back
X