Saç Kesim Şekilleri saclarimla basim dertte

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
Merhbaa bnm sorunum saclarim haziranda perma yaptirdim ince olandan sonra ne ben nede esim begenmedik dedim belki duzelir duzlestirici ile duzlemeye calistim saclar mahvolduu elektrikleniyo cok bakimsiiz duruyor islatirsam binebze daha iyi ama ben bu saclari gormk istemiyorum aklima bisey geldii bu erkeklerin sac makinalari varya inla sacimi 4 numaraya vursam kendim bu sac giderr kel kalirim evdd bsy olmz ama disari cikarkn sapka taksam nasi olurr maksat eski saclarim yerine gelsn syrica saclarim felaket dokuluyor ama karsrliyim bu saclari yok etmeliyim siz olssniz naparddnz kel kalmay cesaret edermiydnz cok caresizm bu konuda gorusler onemli

Bence sakin oyle bişey yapma canm sonra çok pişman olursun. Keratin bakımı yap bide aktarlarda satılan bakım yağları var onlardan kullan zaten 1 ayda toparlamaya başlıyor. Bende kızıl üstüne sarı boyatmistim saçlarım resmen lastik gibi kopuyordu bu şekilde eski haline getirdim, istersen bi dene.

yani cesaretiniz varsa kesin ama ben olsam aynaya bile bakmak istemezdim.
durulanmayan bakım yağlarından kullanıp saçlarınızı örgülü, sıkı toplu ya da topuz olarak kullanabilirsiniz. düzleştirici gibi işlemlere sokmak daha kötü yapar.

dökülme için de, her sabah elidorun, elsevein falan saç tarama spreylerinden kullanıp saçlarınızı tarayın, dökülen telleri etrafa saçılmadan toplayın.
yani tahminde bulunuyorum ama muhtemelen, şimdi kıvırcık olduğu için dökülen saçları diğer teller kafanızda tutuyordur. siz de mesela 2-3 günde bir yıkıyorsanız tüm dökülen saçlarla bir anda karşılaştığınız için fazla döküldüğü düşüncesine kapılıyorsunuzdur.

Back
X