Saç Şekillendiriciler Saçlarımla başım dertte

Kahvedelisiii

Bir kuş bile nasibi kadar kanat çırpar gökyüzünde.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
585
183
33
29
Saçım kalçama kadar geliyor fakat bir sorunum var ki düzleştirmeye korkuyorum çünkü hemen kırılıyor maşa da durum daha felaket ne yapmam gerek :(

Masa fön vs. Bunlar saci kirar dogal,olarak ama cok nadir sacini duzlestirsen sacna cok zarar gelmez ki :/ .. Sac bakimlari var fönden önce kullanman icin bunlar saci koruyor onlari dene belki korkuna iyi gelir..

Saçım kalçama kadar geliyor fakat bir sorunum var ki düzleştirmeye korkuyorum çünkü hemen kırılıyor maşa da durum daha felaket ne yapmam gerek :KK43:

canım ısıya karşı koruyucu saç spreylerinden denedin mi hiç saçlarını şekillendirmeden önce?

Yaptığım zaman anında zarar görüyor. Saç düzleştiriicim braun satin hair en düşün ısı da kullanıyorum ve saçımda hiç bekletmiyorum ama gene de kırılıyor :( O spreyleri hiç kullanmadım çok sevmiyorum sprey türü şeyleri ama doğal bi yöntem arıyorum :(

düzleştirme bence doğal bırak.eğer saçlarının yapısı düz ise.ya da saçlarını akşam yarıya kadar bigudiyle sar.sabah açtığında doğal dalgalar olur.

Şöyle ki aslında saçım pırasa gibi dümdüzdü ama şehir değiştirince dalgayanmaya başladı sanıırm nemden dolayı çok şükür 7-8 seneden sonra eski haline dönmeye başladı ama dümdüz değil tabii bigudi de tutmuyor yine eski haline dönüyor tabii sprey sıkmıyorum, sevmiyorum.

Örüp yat Bigudi yap şekillendirici JEL veya kopukle elinle şekillendir :)

Back
X