Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarin cabuk uzamasi, dökülmemesi....icin öneriler

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
arkadaşlar benim saçlarım kısacık ve uzatmayı düşünüyorum.ama ne yazıkki saçlarım çok yavaş uzuyorlar.bana önereceğiniz şeyler varmı? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler:smilewinkgrin:

ya uzaması için ne gerek bılmıyorum ama dokulmemesı ıcın ısırgan otu ıyı geliyomuş.ayrıca uzama yontemlerını bılen varsa bende beklerım:)postıj taksana bıgsize

sağol gargutcum ama postij sevmiyorum ben:) hadi kızlar önerilerinizi bekliyoruz

CANIM BENİM SAÇLARIMDA HİÇ UZAMIYORDU
BABAANNEMLER BENİM SAÇIMA ÜZÜM ASMASININ GÖVDESİNDEN SU ÇIKIYOR ( HAngi mevsimde çok emin değilim )
O ÇIKAN SUDAN SÜRDÜLER. BANYODAN SONRA ISLAK SAÇI BİRAZ DA ONUNLA ISLATIYORSUN. ŞİMDİ SAÇLARIM NAZAR DEĞMESİN HEM ÇOK ÇABUK UZUYOR
HEMDE SAĞLIKLI.
BUNU KÖYDE YAŞAYANLAR DAHA İYİ BİLİRMİŞ. ONLAR BÖYLE YAPARLARMIŞ.
BENDE KZIM OLURSA BUNU YAPMAK İSTERİM AMA NASIL YAPARIM BİLMİYORUM

SENACE .!.:
CANIM BENİM SAÇLARIMDA HİÇ UZAMIYORDU
BABAANNEMLER BENİM SAÇIMA ÜZÜM ASMASININ GÖVDESİNDEN SU ÇIKIYOR ( HAngi mevsimde çok emin değilim )
O ÇIKAN SUDAN SÜRDÜLER. BANYODAN SONRA ISLAK SAÇI BİRAZ DA ONUNLA ISLATIYORSUN. ŞİMDİ SAÇLARIM NAZAR DEĞMESİN HEM ÇOK ÇABUK UZUYOR
HEMDE SAĞLIKLI.
BUNU KÖYDE YAŞAYANLAR DAHA İYİ BİLİRMİŞ. ONLAR BÖYLE YAPARLARMIŞ.
BENDE KZIM OLURSA BUNU YAPMAK İSTERİM AMA NASIL YAPARIM BİLMİYORUM
senace önerin için sağol canım:)

arkadaşım benim saçlarım çok hızlı uzuyor maşallah...
ama neden uzuyolar bilmiyorum:)
bi yerde okumuştum kafanı yere eğip taramak uzatıyormuş.
ha bide enson saç analizi yaptırırken duymuştum kullandıgımız şampuanlar silikon madde içerdiklerinden saç köklerine yapışıp kalıyolarmış.buda saçın beslenmesini ve uzamasını engelliyormuş.ben kendi saç köklerimi gördüm resmen akne gibi görünüyodu,siyah siyah..arındırıcı bi şampuan tavsiye ettiler
kullanıyorum.ay sonunda gidip yeniden bakacağım.

didemsu şu arındırıcı şampuanın ismini verirsen çok sevinirim canım.teşekkür ederim:)

canım şampuan vıchy dercos...yağlı saçlar için olanını kullanıyorum ben.3 günde bir.

sende sağol canımm.bi analiz makineları var.onunla önce saçlarına bakıyolar ve sonra uygun olan ürünü tavsiye ediyolar.
eczanelerde ve kozmetik marketlerde bulabilirsin.
ben capitolden aldım.

ya en basit yolu kil kullanabilirsiniz saçlarınızaa:) daha çabuk uzuyorrrr saçlar

sevalım sağol önerin için. kili nerden bulabilirım ve nasıl uygulayacam saçlarıma biraz bilgi verirsen sevinirim canım

benim saçlarım çabuk uzuyor ama sebebini bende bilmiyorum :smile: özelolarak yaptığım bişey yok.benim de çabuk uzadığından hemen dipleri geliyor :smile:

Sağlık dogada saklı.bir ara işimden canım sıkıldıgında masözlük yaptım mAsaj yaparken de bastan ayak ucuna kadar.Ve saç masajını da yaparak işlemi bitiriyorum.
Haydi alın kagıdı kalemı elınıze;bu formul saclarınızı hem gur hem de hızlı bır şekilde büyümesini sağlayacak.
Saç Maskesi:susam yagı,avokado yagı,menekşe yagı,kayısı yağı,kayısı yoksa sızma z.yağı olabilir.bu yağları şişesi ile satıyorlar.başka bir şişeye bu yağlardan azar azar koyarak her iki hafta da bir saçlarınıza sürüyorsunuz basınızı bir şeyle kapatıyorsunuz ve bir saat bekletiyorsunuz ve aralarda ellerinizle masaj özellikle parmak uclarınızla -tırnaklarınızı değdirmeden-yapılacak
ve yine bekleyip bu seferde yumusak uclu bir fırçayla sacınızı taramanızı tavsıye ediyorum.sevgiyle kalın...

Asmanın sapını bulamıyorsanız, aktardan veya doğal ürünler satan shop lardan 'üzüm çekirdeği yağı' (grapeseed oil) alabilirsiniz.

Yeşil kil, bal, zeytin özü karışımlı bir saç maskesi kullanıyorum 1 aydır, gayet memnunum.

Bigimmmm Sen Bana Sorsana Yavvv!!!!işin Uzmani Burda:)sinem1 çay Terebendi Diye Birşey Satiliyo Aktarlarda Bi Koşu Git Al Hemencik.üzerinde Kullanma Talimati Yaziyo Ordan Bakarsin Canim.öptümm

valla benimkiler uzun naptım bilmiyorum ama GALİBA SAÇLARIN düzse 2 günde bir yıkamalısın.sonra taramak lazım.bide örünce uzar demişlerdii.bilmiyorum ama ben uydum oldu?

Back
X