Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçların Kırılmaması İçin?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Lathego_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
213
0
26
Trabzon
Saçlarımızı kestirdikten sonra kırılmaması için ne yapmalıyız? Mesela her gün ya da haftada 3-4 gün zeytinyağı sürsek işre yaramaz mı?

Nemliyken taranmalı. Kuruyken taramak çok kırarmış. Sonra çok sıkı toplamak da kırarmış saçı. Saç açıcı bi ürün kullanabilirsiniz vede tabiki fön maşa bunlar çok zarar veriyo saçlara illa uygulayacaksak ısıya karşı korumalı bi ürün edinmeliyiz , tamamen engellemesede nispeten daha iyi olur :)

Saç uçlarıma krem sürsem nasıl olur sizce? :) Evde zeytinyağlı kakaolu kremler var :40: Onlar da saça iyi geliyo bildiğim kadarıyla :)

El kremlerimi bildiğimiz yoksa saç kremimi :) el kremi kullananları duydum bi faydası olurmu bilmiyorum yalnız elektriklenmeyi önlemek için kullanıldığını duymuştum :)

fısfıslı bir şişenin içine kireçsiz su koyup içine gliserini boşaltıp, istediğin yağlardanda azıcık koyarak gün içinde saç uçlarına sıkabilirsin. gliserin saça nem verir. saçını kuruyken asla tarama, tarak olarakta kalın dişli tahta tarak kullan. saçını kurutma makinesine maruz bırakma, kendi kendine kurusun. kimyasal işlemler elinden geldiğince yapma. el kremide sürebilirsin saç uçlarına yumuşatıcaktır.

Back
X