Saç Uzatma Yöntemleri sacLarin uzamasi icin....

Weric

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
6
0
86
İstanbul
yha arkadasLar bn sizdn bisiyy rica ediOrm bnmm sacLarimi aciLen uzatMam Lazmm su anda kisa deiLLer orta boy sacLarimin dha hizLi uzamasi icin hnqi sampuanLari onerrsnzz tabi sampuan tek basina uzatmas bakim yaqLarida tabii ama enteLe turpLu su vb. seyLer kuLLanmak istemiOrm kuLLaniOdm ama bi ise yaramadiini dusunuOrmm tresan die bi sampuan warmis arkm tawsie etti onn sacLarini choq hizLi uzatmiss kuLLanan war mi ? bu konudaki yardimLarinizzii bekLiOrmm simdidnn tsk edermmm yerimseniben:1rolleyes:

Saçımı uzatmak için bir şey yapmıyorum normal hızda uzar yani ama en son kat attırdım saçlarıma, arkadan boyuna elletmedim kırıklarım duruyordu yani onlara bakım olsun diye zeytinyağı, bal ve süt karışımını uyguladım birkaç kez. Bir kez de maya eklemiştim o karışıma o da arttı diye. Ama normalden hızlı uzadı saçlarım kahküllerimden farkettim.

ya ben turplu suyu sarımaklı şampuanı kullanıyorum 2-3 haftadır ama bişi anlamıyorum ki... ya sihirli bişi olsa gece yatsak sabah upuzun olsa...
zemuszemus

canim sabir lazim ben bir ay düzenli sekilde turplu suyu kullandim anlatildigi gibi bir ayda baya farketti simdide sarimsakli sampuani kullaniyorum oda güzel sonuc veriyo bu arada badem yagi zeytin yagi ve yumurtayi sacimda yarim saat bekledip yikadim yumusatiyo arada onuda yapiyorum bu aralar biraktim biraz depresyondayim da bugün turplu suyu yapmayi düsünüyorum

lütfen güzel Türkçemizi doğru kullanmaya çalışalım. yazdıklarını zor anladım.

gelgelelim saç uzatmaya turplu su iyi geliyo. geçen kış bende denemiştim.

Back
X