Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarına ikinci kez oriel sürdüren var mı acaba ???? yardım eder misinizz...

Ucurtmadam

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
6
0
6
35
Gaziantep
saçlarımın uçları orielle açıldı bundan 4-5 ay önce. ama üstüne düz boya yaptırdım ben. kumral tonlarında. haliyle dipler daha koyu uçlar daha açık bi renk oldu. hoşuma gidiyo ama şimdi bu dip rengim kalsın, altlara sarı krepe balyaj atılsın istiyorum. tekrar uçların renginin açılması gerek. ikinci kez olcağı için yanma kopma falan olur mu kızlar sizce ? saçlarım uzun belime kadar. ve korkuyorum kopmasından kızlaar yardım edinnnn...

ben koyu kahve boyamıştım saçlarımı 3 ay önce kendi renginde uzatacaktım sözde ama yine dayanamadım açtım rengini röfle setiyle
onun öncesinde 2-3 defa orielle açılmıştı saçlarım uçları yanmıştı kestirmek zorunda kalmıştım ama son açtığımda yanmadı
yani biraz saçın yapısıyla alakalı benim saçlarım baya sağlam çıktı bu konuda.

sağol canım. benim saçlarım belime kadar uzun ama uçları düzleştiriciden ötürü güçsüzleşti yani kestirmek de istemiyorum korkuyorum yanar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…