Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarına mezoterapi yaptıran var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_AYNURA_

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
21.116
28.156
598
36
Merhaba sevgili kk üyeleri.saçlarım çok seyrek ve gittikce de dökülüyor.Ben de mezoterapi yaptırmak istiyorum.ama bu hakta doktorun söylediyinden başka hiç bir şey bilmiyorum.onun için yaptıranların yardımına ve tavsiyesine ihtiyacım var...

Selamlar
Ben de saçlarımı koparma huyu var, tek tek tutup tutup koparıyorum çocukluğumdan beri, o yüzden çok kötü durumdalar, dönem dönem açıklıklar oluşur,sonra yeniden uzarlar,ama bir süreden sonra tabi çıkmamaya yada çok yavaş çıkmaya başlıyorlar.Yıllardır bu sorunu yaşadığım için bisürü yöntem de denedim tabi..Bence en etkili olan saç mezoterapisi ve PRP. Kısaca iğne gibi bişeyle saç derine tıbbi bir takım ilaçlar enjekte ediyorlar, öyle çok acımıyor, ama ilacı yiyen saç acayip kendine geliyor, çok hızlı uzamaya başlıyor ve artık çıkmamaya başlayan bölgelerde yeniden ucunu gösteriyor. Bununla ilgili detayları araştırıp, bulunduğun şehirde bu işi ciddi yapan yerleri teleofnla arayıp fiyat sorup uygun olan bir yere yaptırabilirsin,ben İstanbul'da birden fazla yere yaptırdım. İlk yaptırdığım yer çok iyiydi ama çok pahalı olduğu için sonrasında daha ucuz yerlere yaptırdım, ilki kadar etkili olmadı yine de çok yararlıydı,sen de bi kaç yeri arayıp öyle git derim,işlemi yapan kişinin doktor yada hemşire olmasına dikkat et.Sanırım pahalı yada ucuz olması kullandıkları ilacın miktarına bağlı oluyormuş, mezoterapiyle enjekte ettikleri ilacın kendisi çok pahalıymış, bazı yerler fiyatı çok yüksek bulan müşterilere ilaç miktarını azaltarak daha ucuza yapıyorlarmış.Tabi böyle olunca güveneceğin yeri bilemiyorsun,ben de şuan yaptırıyorum ama kim bilir ne kadar ilaç koyuyorlar...İlk yaptırdığım yerde çok daha fazla etki gördüğüme göre onlar ciddi miktarda daha çok ilaç yapmıştı belki de...ama onlar da her randevumda en az bir saat beklettikleri için gıcık oldum gitmedim bida, zaten ücreti dudak uçuklatıyor...yine de bir yerden başalyıp yaptırmak lazım,bence tıbbi ve kesinlikle etkili bir yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…