Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel düşünmüşsün canıım gerçekten bu konuda net bir topik yoktu.. bende şuanda sarıyım ama siyahtan döndüm altındada 1 yıllık kızıl boyam vardı baya yıprandı dinlendiriyorum çok kısa kestrdm birdahda sarıdan dönmücem o kesin . iyice diplerim çıksın diye bekliyorum o zaman boyucam. sen sarı mısın?
ya evde ne kullandınız da açtınız saçlarınızı böyle yazarsanız sevinirim arkadaşlar saçlarım koyu kumral ama şuan boyalı ne ararsan var çikolata kahve kızıl gök kuşağı gibi dolanıyorum kuoföre gittim salak 400 tl istedi delimi ne![]()
Merhaba arkadaşlar,
Saçlarını evde boyayan ve memnun olan var mı? hangi markanın hangi rengini kullanıyorsunuz? hadi resimli olarak paylaşalım.
Hç farketmiyor benim için hangi markayı gözüme kestirirsem onu kullanıyorum kaba bir hesapla sanırım 6-7 yıldır saclarımı evde boyuyorum önceden annem boyuyordu artık eşim boyuyor aradada ben.Marka renk vs veremeyeceğim ama bu mümkünmü? tutarmı.. saçlarım berbat olmasın vs diye düşünüyorsanız hiçbirşey olmaz bunu söyleyebilirim.
EDİT zaten topik saçlarını evde boyayanların topiğiymiş sanırım.Başlık dışında hiçbir gönderiyi okumadım.. bende kimlere ne diyorum herneyse bende sizdenim =))
saçlarımın şu anki rengi:
Eki Görüntüle 556855
istediğim renk:
Eki Görüntüle 556856
bu renge nasıl ulaşabilirim, biliyorum bu saçta balyajlar var birebir aynı olmaz ama yine de yakın bir ton yakalayabilir miyim?
canım senin saç rengin çok daha güzel bence :) nasıl elde ettin bunu açıklar mısın