Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarını evde sarıya boyayanlar

dogaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
757
17
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Saçlarını evde boyayan ve memnun olan var mı? hangi markanın hangi rengini kullanıyorsunuz? hadi resimli olarak paylaşalım.

Son düzenleme:
çok güzel düşünmüşsün canıım gerçekten bu konuda net bir topik yoktu.. bende şuanda sarıyım ama siyahtan döndüm altındada 1 yıllık kızıl boyam vardı baya yıprandı dinlendiriyorum çok kısa kestrdm birdahda sarıdan dönmücem o kesin . iyice diplerim çıksın diye bekliyorum o zaman boyucam. sen sarı mısın?

çok güzel düşünmüşsün canıım gerçekten bu konuda net bir topik yoktu.. bende şuanda sarıyım ama siyahtan döndüm altındada 1 yıllık kızıl boyam vardı baya yıprandı dinlendiriyorum çok kısa kestrdm birdahda sarıdan dönmücem o kesin . iyice diplerim çıksın diye bekliyorum o zaman boyucam. sen sarı mısın?

yaklaşık aynı durumdayız
ben de koyu kumraldan sarıya döndüm, saçlarım inanılmaz yıprandı, ton da istediğim gibi olmadı, fazlaca açık oldu ben daha doreli bir sarı istiyordum.
kuaförde işlemler çok uzun sürüyor, bebeğim nedeniyle sürekli buna ayıracak vaktim yok, ayrıca kuaförler de ne dersen de akıllarına eseni yapıyorlar, ben bebek sarısı istedim, adam saçlarımı açık küllü sarı yaptı! bundan sonrakileri evde kendim boyamak istiyorum ama bu kadar açmışken mahvetmekten de korkuyorum, evde kendisi boyayıp memnun olanlar bizi aydınlatsınlar :34:

saçlarımın şu anki rengi:

$DSC00267.webp

istediğim renk:

$images.webp

bu renge nasıl ulaşabilirim, biliyorum bu saçta balyajlar var birebir aynı olmaz ama yine de yakın bir ton yakalayabilir miyim?

ben syoss açık kumral boyuyorum ama zemin rengim platin olduğu için sürekli akıyor ve istediğimden çok daha açık tutuyor

evet ben de merak ediyorum,ama böyle güzel bi konuya yorum yazıcak olan yok sanırım :26:

LOREAL RECITAL PREFERENCE 4/65 GRANADA KESTANE KIZIL AKAJU ile boyadım.Tamda kutunun üzerindeki renk tuttu ve ilk defa evde saçımı boyadım.Bundan sonra kuaföre o kadar para dökmek yok :)

pardon ya başlıktaki sarıyı yazdıktan sonra gördüm.

saçlarımı 5 sene siyah boyadıktan sonra iyi bir kuaförde karamel - sarı arası bir renge çevirdim.sonra deneye deneye istediğim her rengi elde ettim. biraz bilgi biraz cesaret ile yapılmayacak şey yok. 3 sene sarının her tonunu kullandım neredeyse bir tek platin sarılarını kullanmadım o da yakışmadığından dolayı.

kuaföre hala gitmiyorum ani bir kararla saçlarımı bakıra boyadım. şimdi yavaş yavaş açık bakıra dönüyorum. amacım aydan aya saçımı açmak

saçınızın alt tonunu bilin. kuaförünüze hangi boyaları kullandığını sorun. hangisinden ne kadar kullandığını öğrenin ve bir daha kuaföre gitmeyin

annemin saçını sarı yapma çabası yanmış saçla sonuçlandı. şu anda ah kızım keşke seni dinleseydim diyor.

en son açık küllü kumralla boyadım saçlarımı sonuç:

$DSC00670.webp

ne yapsam saçlarımdaki şu yapay plastik görüntüden kurtulamıyorum, sanırım sarı sevdamdan vazgeçicem :43:

ya evde ne kullandınız da açtınız saçlarınızı böyle yazarsanız sevinirim arkadaşlar saçlarım koyu kumral ama şuan boyalı ne ararsan var çikolata kahve kızıl gök kuşağı gibi dolanıyorum kuoföre gittim salak 400 tl istedi delimi ne:ssz:

ya evde ne kullandınız da açtınız saçlarınızı böyle yazarsanız sevinirim arkadaşlar saçlarım koyu kumral ama şuan boyalı ne ararsan var çikolata kahve kızıl gök kuşağı gibi dolanıyorum kuoföre gittim salak 400 tl istedi delimi ne:ssz:

ben ilk kuaföre açtırdım ama düzgün açamadı, dipler bembeyaz oldu, uçlar dore, kaçtır boyuyorum fark kapanmıyor

Merhaba arkadaşlar,

Saçlarını evde boyayan ve memnun olan var mı? hangi markanın hangi rengini kullanıyorsunuz? hadi resimli olarak paylaşalım.

Hç farketmiyor benim için hangi markayı gözüme kestirirsem onu kullanıyorum kaba bir hesapla sanırım 6-7 yıldır saclarımı evde boyuyorum önceden annem boyuyordu artık eşim boyuyor aradada ben.Marka renk vs veremeyeceğim ama bu mümkünmü? tutarmı.. saçlarım berbat olmasın vs diye düşünüyorsanız hiçbirşey olmaz bunu söyleyebilirim.

EDİT zaten topik saçlarını evde boyayanların topiğiymiş sanırım.Başlık dışında hiçbir gönderiyi okumadım.. bende kimlere ne diyorum herneyse bende sizdenim =))

Son düzenleme:
Hç farketmiyor benim için hangi markayı gözüme kestirirsem onu kullanıyorum kaba bir hesapla sanırım 6-7 yıldır saclarımı evde boyuyorum önceden annem boyuyordu artık eşim boyuyor aradada ben.Marka renk vs veremeyeceğim ama bu mümkünmü? tutarmı.. saçlarım berbat olmasın vs diye düşünüyorsanız hiçbirşey olmaz bunu söyleyebilirim.

EDİT zaten topik saçlarını evde boyayanların topiğiymiş sanırım.Başlık dışında hiçbir gönderiyi okumadım.. bende kimlere ne diyorum herneyse bende sizdenim =))

özellikle koyu tonları evde boyamak kuaförden çok daha iyi sonuç veriyor ama sarı baya riskli...

benim konum vardı 1 sene kızılın her tonunu kullandığım saçlarımı nasıl sarıya çevirdim diye... morfose saç açıcı! evde saçı yakmadan süper sonuç veriyo ve sonra küllü istiyosan igorann yeşil veya mavi boyasından çok çok az bir parmak boğumu kadar istediğin sarının içine karıştır sonuç tmmdır ne turunculuk ne bişey :)

lorealin çok çok açık doğal sarısını veya çok çok açık dore sarısını deneyebilirsin bi araştır istersen içinde extra açıcı var.....

Back
X