Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarınız mı yıprandı? :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

birsevgi

'wearealldustparticlesintheuniverse'
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
5.249
9.752
248
Kızlaarr !!

Yaklaşık 1 hafta önce saçlarımı boyadım. Boyadıktan sonra saçlarımı 5 parmaktan fazla kısaltmama rağmen çok kırık vardı hatta ön tarafların uçları beyaz beyaz olmuştu. Ama şuan tek bir kırık bile yok! :KK76:

Maya maskesini yine burada görmüştüm. Deneyeyim dedim.
2 paket kuru mayayı ılık suyla krem kıvamına getirip bütün saçıma sürdüm. Kafamı streçleyip 4-5 saat bekledim ve yıkadım :KK52:Bunu 2 gün üst üste yaptım.
Sonuç: Çok kötü kokan ama kırıkları iyileşmiş saçlar :)

Saçlarınız yıprandıysa kestirmeden önce bunu en azından bi 3 kere deneyin derim.

Not: Kokusu 2. yıkamaya kadar hiç kalmıyo bile :KK54:

canım kırıkların onarılması imkansiz degil mi? sonuçta saç uçları ölü, ve oralar da düzelme olacağını sanmıyorum, ama sanırsam masken çok güçlü etki yaratmış ve kırıkların görünümünü en aza indirmiş.. tavsiyeni dikkate alacağım, yazdım bir kenara :KK60::cool:

canım kırıkların onarılması imkansiz degil mi? sonuçta saç uçları ölü, ve oralar da düzelme olacağını sanmıyorum, ama sanırsam masken çok güçlü etki yaratmış ve kırıkların görünümünü en aza indirmiş.. tavsiyeni dikkate alacağım, yazdım bir kenara :KK60::cool:
bilmiyorum o kadar yıpranıktı ki uçları beyaz beyazdı. şimdi tertemiz görünüyo. bi mucize olmayacagına göre maske baya işe yarıyo:)

Kuru mayayı ben hep yüzüme kullanırdım, hiç saçımda denemedim. Duymadım bile. ama mutlaka denemek lazım bu kadar iyiyse. Benim de saçlarım çok yıprandı. Hele ki yazın mahvoldu saçlarım.

Kuru mayayı ben hep yüzüme kullanırdım, hiç saçımda denemedim. Duymadım bile. ama mutlaka denemek lazım bu kadar iyiyse. Benim de saçlarım çok yıprandı. Hele ki yazın mahvoldu saçlarım.
dene dene:) ama kokusuna dayanabilirsen :KK43:

Kızlar saçlarımın üstleri gür ve dalgalı duruyor ucu incecik ve dümdüz bu durum beni rahatsız ediyor yardım edin lütfen

Kızlar saçlarımın üstleri gür ve dalgalı duruyor ucu incecik ve dümdüz bu durum beni rahatsız ediyor yardım edin lütfen
Uclar yipranip inceldigi icin mi oyle duruyo yoksa kestirsen bile mi oyle?

O zaman katlanabilrim. zira kaşlarım dökülüyo diye sarımsak sürüyorum arada. Ama yine de bu bakım için şu cehennem sıcaklarının geçmesini beklemeliyim sanırım. sıcakta daha fazla kokar diye düşünüyorum.
Ben bu konuyu actigim gun 2.sini yapmistim. Saclar islakken cok kotu kokuyoda kuruyunca bisey hissetmiyosun:)

Doğal şekil vermek istiyorum. Örüyorum saçımı üstleri çok güzel duruyo altı dümdüz oluyo saçlarımı sevemez oldum

Doğal şekil vermek istiyorum. Örüyorum saçımı üstleri çok güzel duruyo altı dümdüz oluyo saçlarımı sevemez oldum
Duzlestirici falan kullaniyosan bi sure ara ver canim, susam yagi badem yagi saclara cok iyi geliyo diyolar daha once badem yagini denemistim cidden canlandiriyo. Bir de isirgan otu kürü var. Ona da bakabilirsin.
Saclarini ordugunde ustler kalin orgu altlara dogru ince orgu oluyosa actigin zaman o yuzden de duz kalabilir hani belki sorun yoktur:)
Nekadar suya karistiriyorsun ? Ay bende 2 3 kişilik saç var açıklamalı yazarmisin tatlim
Hic olcmedim su miktarini canim ama cok sacin varsa sana 2 paket yetmez zaten o benim sacima bile anca yetti:) 4 paket kullanirsin 1 yemek kasigiyla ekleye ekleye suyu cogaltirsin tam sac kremi kivamina geldiginde karisim hazir demektir:) ama ilik su olcak

Isırgan otunun çok yararı oluyomuş bende onu çok duydum hemen denemek istiyorum saçlarımı böyle görmek sinirlerimi bozuyo haklısın aslında öyle Örüyorum hiç böyle düşünmemiştim uçlarını da bol örmeyi denicem yarın çok teşekkür ederim

Isırgan otunun çok yararı oluyomuş bende onu çok duydum hemen denemek istiyorum saçlarımı böyle görmek sinirlerimi bozuyo haklısın aslında öyle Örüyorum hiç böyle düşünmemiştim uçlarını da bol örmeyi denicem yarın çok teşekkür ederim
Onemli degil tatlimm:)

benimde öyleydi canım uççları biraz temizle, ve eline elidorun şekillendirici bakım kreminden biraz al ve uçlardaki saçlara sür ellerinle sık, dalgalandır. bu işe yarıyor ama geçiçi çözüm tabiki.. kestirmeden tamamen kurtulamazsın

En yakın zamanda kestiricem teşekkür ederim öneriler için :) peki saç ucumun uzadıkça ince gözükmemesi için önerebiliceğin bi saç kesimi var mı

maya maskesi birkaç gün önce denedim canım :) saçımı yıkayınca sertleşti sanki hatta sürerken de sertti sende böyle bir durum oldumu ?

Back
X