Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarınızın Katili SLS'li şampuanlar! (Nedir- Nasıl önlem alabilirsiniz)

zeytinyagı gercektne cok faydalı bende yag karısımı yapıp bekletiyorum 2 3 saat ve yıkıyorum hemen fark ediyor hem uzamasına da yardımcı. bu da denenebilir maske yapamadıgım zamanlarda tsklerrr:16:

doa kozmetiğin şampuanlarında sls, paraben vb zararlı kimyasallar yok.ben kullanıyorum çokta memnunum. google'a doa kozmetik yazarsanız internet sitesi çıkar, inceleyebilirsiniz. diğer zararsız şampuanlardan çok daha uygun fiyata alabilirsiniz en güzel tarafı da bu :)

ben bunu denemeyi düşünüyorum ama zeytinyağı tamamen arınıyor temizleniyor dimi saçtan sirke falan yapmasın sonra?

Sen karisima sampuandan fazla yag koyma, ya esit oranda olsun veya yagi 1/3 oranda koy. karistirdigin zm anlarsin kivamini, eger yagi cok gozukurse sampuan ile dengele.
Oyle yaptiktan sonra zeytinyag sacta kalmiyor, birde senin durlamana bagli, ellerinle yardimci olman gerekebilir.

doa kozmetiğin şampuanlarında sls, paraben vb zararlı kimyasallar yok.ben kullanıyorum çokta memnunum. google'a doa kozmetik yazarsanız internet sitesi çıkar, inceleyebilirsiniz. diğer zararsız şampuanlardan çok daha uygun fiyata alabilirsiniz en güzel tarafı da bu :)

nerelerde satılıyor bu markanın ürünleri?

ben ilk kullanımda bıraktım bu şampuanı resmen sabun etkisi yaratıyor uçlar aşırı kuru dip kısımlarda yapış yapış bir his :30:
kullanım yanlışlığı vs yapmadım ztn hep parça parça yıkarım bütün şampuanlarla ki diplerini temizledi de o konuda
sıkıntı yaşamadım hatta sadece arındırıcı olarak kullanmayı düşünüyorum onu

Arkadaşlar Nahrin adlı isviçre firmasının ürettiği çay ağacı şampuanını tavsiye ediyorum. kepeklenme kuru ve kaşıntılı saçlar için. SLS içermiyor. bilginize :)

Back
X