• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sacma ama Yemek soğuk diye ağladım

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.607
598
Dün o kadar sacma bir sebepten annemle tartistik ki. daha doğrusu o itiraz ettigimi iddia edip bağırdı. bir is yapıyordum öyle mi yapılır diye bağırdı yillarca böyle öğrettin böyle yapmasam kizarsin asil ne oldu simdi dedim. sonra isime devam ettim ama agzimi acmadim. Bazen cidden bende bagirip karsiligini veririm.
itiraz etmeyeceksin bir daha ben ne diyorsam o yapmayacaksan defol git dedi. bende al kendin yap ne yaparsan yap dedim. çıktım kendimi odaya attim.
Ve karnim o kadar açtı ki. sakinlersem cikarim yerim diye düşündum. ama gecmedi. bazen cok agir geliyo soyledikleri.
Bir gün geçti ben hala agliyorum.
Bütün gün odadan cikmadim bütün gece de cikmadim. yemeyince lavoba ihtiyacim da olmadi. mal gibi kaldim odada.
Sabah kalktim kahvalti hazirladim. geri odaya girdim. babam kizdi niye oturmuyosun söyle böyle diye.
Bende annem defol git dedi buraya kadar defolabiliyorum dedim. babam baya kizdi sofraya oturttu. oturdum ama midem cok bulaniyordu allah var yemekte istemedim.
Gece o kadar acikmistim ki düşündüm kalkip bir seyler atistirayim diye. taa sabahtan yemek yapmıştım. nisanlimin en sevdigi yemegi denemistim güzel oldu diye mutlu olmustum sabah.
Gece canim çekti ama yemek soğuk diye agladim. kendimi cok yalniz hissettigim icin agladim. kendimi bi anda sahipsiz hissettim. aslinda sacma bir seydi ama k an o eksiklik cok eksik hissettirdi. yetersiz hissettirdi.
Sabah oldu yine ayni tantana.. yoruldum gercekten yoruldum.

evlendikten sonra annemle kavgalarımızı bile özlüyorum bazen. büyütülecek bişey değil. bende kendimi aç bırakarak annemi cezalandırırdım oda poh ye derdi. şimdi bazen keşke yanımda olsa da kavga etsek diyorum

evlendikten sonra annemle kavgalarımızı bile özlüyorum bazen. büyütülecek bişey değil. bende kendimi aç bırakarak annemi cezalandırırdım oda poh ye derdi. şimdi bazen keşke yanımda olsa da kavga etsek diyorum

Bilmiyorum der miyim gercekten yoruldum. ayri evde yasadigim zamanlar iliskimiz cok normal duzeydeydi. zaten hic sarılıp öpen bi anne olmadi bana karsi...

Bilmiyorum der miyim gercekten yoruldum. ayri evde yasadigim zamanlar iliskimiz cok normal duzeydeydi. zaten hic sarılıp öpen bi anne olmadi bana karsi...
işte anlamıyorlar basacaksın antidepresanı hepsinin beyin kimyası bozuk.buun üzerinde babanın ve ailesinin etkisi de vardı eminim kim bilir nasıl bir hayat yaşadı kimseyi de suçlayamıyorum

Baba evinden cikarken defol git dedigi aklima gelecekmis gibi hissediyorum su an.
bekarken annemle ne kavgalarımız olurdu annem bana neler söylerdi bi gelin gitsende kurtulsam senden derdi. ama bende kızdırırdım onu. evlendikten sonra öyle çok anladımki annemin kıymetini rabbim acısını göstermesin. şimdi bazen annemle eskileri konuşuyoruz gülüyoruz halimize. annemde hep küçük kalsaydınız hep yanımda olsaydınız diyor.

işte anlamıyorlar basacaksın antidepresanı hepsinin beyin kimyası bozuk.buun üzerinde babanın ve ailesinin etkisi de vardı eminim kim bilir nasıl bir hayat yaşadı kimseyi de suçlayamıyorum

Var tabi bir psikologla görüşmüştum. annemin arkadasiymis ben bilmiyordum o soyledi sonradan. annenin gecmiste biriktirdigi ofkeler bugün bu sekilde cikiyor ama tedavi düşünmüyor yapacak bir seyim yok onum icin demisti. sen kendi standartlarini belirle ve devam et dedi ama yapamıyorum

Ahhh canım ya, hepimiz yaşadık bunları. Ne kavgalar ettik annelerimizle, eşlerimizle, kardeşlerimizle ama bir kaç güne geçti. İlk adımı sen at ve annene git, 2 gündür çok kötüyüm farkında değil misin de. Böyle küs mü kalacağız, yakında evlenip gideceğim belki ayda yılda bir görüşeceğiz falan de.

3 günlük dünya bak insanlar olmadık yerde bombalarla ölüyor, hepsi akşam eve döneceğiz diye çıktılar, kimbilir kaçı birilerine kırgın küs gitti, değer mi sence????

Baba evinden cikarken defol git dedigi aklima gelecekmis gibi hissediyorum su an.
gelmez benıde evlatlıktan red etmıstı cok koymustu sonra unutuldu gıttı, sımdı evlendım kızım var onada annemler bakıyor halıyle yarı kendı evlerınde yarı bızde zaman gecıyor ve su an aılemden kıymetlısı yok..
en degerlılerım tabıkı oncelıkle evladı, sonra annem ve babam, sonra esım ve dıgerlerı....
şimdi bazıları kızacak eş daha ön planda olamlı vs dıye ama benım ıcın değıl bunun nedenıde esımın genel hal ve hareketlerı olsa gerek asla aıleme karsı esımı ezdırmem ama o da bılırkı aılem her zaman benım ıcın bır adım ondedır.

Abartma saçmalama anne can dir yahu.bizde atisiriz annemle o bana kizar ben ona sofradayken de sen su yemekten az yedin şunun tadına bakmadın az bisey kalmışsa tabakta benim önüme koyar sen ye diye.sinirle bi an defol git demis olabilir insanız sonucta.ona sorsan oda kırılmıştır sana.annelerde kızlarından değer saygi görmek istiyorlar.kizin sana iyi olmasını istiyorsan sen önce anne ne iyi olmakla başla.

Var tabi bir psikologla görüşmüştum. annemin arkadasiymis ben bilmiyordum o soyledi sonradan. annenin gecmiste biriktirdigi ofkeler bugün bu sekilde cikiyor ama tedavi düşünmüyor yapacak bir seyim yok onum icin demisti. sen kendi standartlarini belirle ve devam et dedi ama yapamıyorum
evet tedaviye hiç yanaşmazlar ne yapacaksın dua et hastalığa felan yakalanmasın o zaman bir de hastalığına uzulursun

Ahhh canım ya, hepimiz yaşadık bunları. Ne kavgalar ettik annelerimizle, eşlerimizle, kardeşlerimizle ama bir kaç güne geçti. İlk adımı sen at ve annene git, 2 gündür çok kötüyüm farkında değil misin de. Böyle küs mü kalacağız, yakında evlenip gideceğim belki ayda yılda bir görüşeceğiz falan de.

3 günlük dünya bak insanlar olmadık yerde bombalarla ölüyor, hepsi akşam eve döneceğiz diye çıktılar, kimbilir kaçı birilerine kırgın küs gitti, değer mi sence????
Aynen arkadasim halepte gormuyormuyuz annesinin gözü önünde öldürülen yavrular yavrularının gözü önünde öldürülen anneler var ne acı git saril annene.

Aynen arkadasim halepte gormuyormuyuz annesinin gözü önünde öldürülen yavrular yavrularının gözü önünde öldürülen anneler var ne acı git saril annene.

Hiç unutamadığım fotoğraf kareleri var savaştan, hele bir adamın eşini tekerlekli sandalye ile doktor bulmaya çıkarıp kadının doktorsuzluktan yol ortasında ölmesi, ayağında bir ayakkabısı yok, 8 çocukları var ama neredeler belli değil. Orada annelere küsülmüyor, evlatlara küsülmüyor, annen ölmediyse, evladın ölmediyse o gün şükür ediyorsun... Rabbim yardım et...

Back
X