saçma bir durum mu?

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
arkadşlr bnm de bir derdim var. çalışmaya yeni başladım. çalıştığım yerdeki bir bey, beni briyerlere gidelim diyerek davet etti. bende diğer arkaşlra da söyleyelm beraber gidelm dedim. sonuçta tanımam etmem adamı. o da yok ikimiz gidelm dedi. bende geçiştirdm ve reddetmş oldum. sonra soğuk davrandm. fazla konuşmadm mesela. ama öyle bir hal aldı ki sinirli sinirli davranıyordu. dayanamadım bu duruma ve gidip konştm neden böyle oluyo die. bana yanlış anladığımı ima etti. neyse sonra düzeldi biraz ama bazen kötü bazen de iyi olabiliyordu aramız. sonrları bende ondan hoşlanmaya başladım ama geç oldu biraz. bi kızla başlamış gibi söylentiler yaydı kendi ve arkadşlrı. pişman oldum ama ne yazık ki çok geç :(

bişey anlamadım niye geççç... ondan hoslanmaya basladın hoslanmak istemiyordun ama hosladın yani artık çok geç... bunu demek istedin sanırım...

sen kac yasindasin is yerindeki bey kac yasinda patron mu ?

ben patron eleman iliskisine karsiyimda...

arkadşlr bnm de bir derdim var. çalışmaya yeni başladım. çalıştığım yerdeki bir bey, beni briyerlere gidelim diyerek davet etti. bende diğer arkaşlra da söyleyelm beraber gidelm dedim. sonuçta tanımam etmem adamı. o da yok ikimiz gidelm dedi. bende geçiştirdm ve reddetmş oldum. sonra soğuk davrandm. fazla konuşmadm mesela. ama öyle bir hal aldı ki sinirli sinirli davranıyordu. dayanamadım bu duruma ve gidip konştm neden böyle oluyo die. bana yanlış anladığımı ima etti. neyse sonra düzeldi biraz ama bazen kötü bazen de iyi olabiliyordu aramız. sonrları bende ondan hoşlanmaya başladım ama geç oldu biraz. bi kızla başlamış gibi söylentiler yaydı kendi ve arkadşlrı. pişman oldum ama ne yazık ki çok geç :(

Bak bakalım eğer başka biriyle beraber konusu gerçek değilse pişman olduğunu söyler,sen yemeğe çağırırsın.:56:
Başka türlü adam senin bu kadar üzüldüğünü nereden bilsin?

Son düzenleme:
İşyerinde hele ki patron eleman ilişkisine karşıyım. Nadir vakalar olsa da olmuyor... İş ve özel hayat illa ki karışıyor. Bu arada patronununz kaçan kovalanır mantığıyla hareket edip tavrınızı merak ediyor olabilir. Bilinçli gibi bu söylenti.

patron değil benim gibi bir çalışan ama daha kıdemli tabi. ben 21 yaşındayım o da 28 miş. geç çünkü artık ilgisiz davranıyo. herhangi biriymişim gibi yani. bende bir adım atamıyorum istemiyomuş gibi bir tavrı var çünkü.

patron değil benim gibi bir çalışan ama daha kıdemli tabi. ben 21 yaşındayım o da 28 miş. geç çünkü artık ilgisiz davranıyo. herhangi biriymişim gibi yani. bende bir adım atamıyorum istemiyomuş gibi bir tavrı var çünkü.

reddetmissin,soguk davranmissin oda beni istemeyeni ben hic istemem diyodur:37:

hayatında başka biri var ama,
hem aramız çok soğuk bu böyle devam ederse huzursuz bi ortam olacak ve bu beni geriyor. bu durumda yapılacak en iyi şey, kesin çözüm ne olabilir ki ? en azından aramız düzelsin. daha fazla birşey istemyrm artık.

ilgi sizden uzaklaşınca yanlış duygular oluşmaya başlamış sizde..benle neden ilgilenmiyor sorgulamaları sizde hoşlanıyorum karmaşasına dönüşmüş.kendinizi toparlayıp,o yokmuş gibi hareket edin..

Back
X