Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
merhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım

Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.

Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor

Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..

Yani ama insan bir sormaz mı bak kıZım bu kadar iyi mi diye göstermez mi şak diye ucundan tutup makas dayadı bnde kuzu gibi oturdum kamera şakası gibi

Neyse artık biraz sakinleştimde daha komiğini söyliyim size artık anneme telefonda nasıl anlattıysam üzüldü kadın ayrı şehirlerdeyiz sabah ilk otobüsle gidicem birlikte kuaföre gidicez başımda dikilicekmiş çok kesmesinler diye bide oda oturup saçını kestiricekmiş bana moral olsun diye anne işte..

Çok saçma değil mi kızlar vallahi gerçek ayna bıktı benden kaç kez gittim geldim olayın olup bitmesi 2 3 dakika olduğu için bnd bişey anlamış değilim hatatımda hiç bu kadar saf bi anım olmamıştı

Şimdi duştan çıkmış saçımı tarıyodum saçım o kadar uzun du :( ki saç diplerim acıyo du :( artık sonra kapı çaldı komşu geldi bnde dedim ki nasıl dedim hala anlamış değilim saçımı kesermisin ama aslında iyi niyetli dedim gerçekten yani ucundan ince telleşmiş olanlar alınır ya herkes muhakkak yapmıştır kadın taradı ıslak saçımı aldı makası ucundan tutttu kırt kırt kırt sesleri duydum kesti arkamı döndüm baktım saçımın yarısı havluda saçımı tuttum kuş gibi elim ağzım dilim bağlandı saf saf baktım kadın gitti eşim geldi ve ağlamaya başladım ailemi aradım biraz sakinleşince kimse anlam veremedi yarın da annemin yanına gidiyorum yani sabah

Bende evde nasıl makas aradım bir görseniz sanki bir yere yetişiyorum kuzeni mi aradım anlattım korktu hem üzüldüm diye hem böyle sıradışı manasız bir durum yaşadım diye yani genelde depresyonda mutsuz insanlar karar verip yapar veya değişiklik seven insan şak diye saç kestirir ben hiç öyle değilim ki neye uğradığımı anlamadım kendimi acayip bir durumun içine soktum bide saçım yok artık öyle işte

Hanfendi öyle bir yazmışsınız ki ben de kendiliğinden kesildi saçlarınız zannettim hatta bu konuları açmak yasak diye de belirtmeyi düşünmüştüm ki yorumları gördüm de anladım meseleyi :) alışacaksınızdır elbette, ben de uzun saçımdan vazgeçemem dersim bir gün esti kafama kestim saçlarımı, suratım açıldı vallahi şimdiye kadar kesmemekle hata etmişim siz de zamanla alışıp seversiniz buna kafayı takmayın :)

Çok teşekkürler bu tuaf durumumla ilgilenip bu saatte yazdığınız için gerçekten ihtiyacım vardı.

Aslında hiç konuşmak için ilk defa bu kadar zorda kaldım hayatımda beni anlasa anlasa hanımlar anlar dedim. Hemen üye olup derdimi paylaştım.

Umarım yarın bi kuaför faciasıyla gelmem

Komsunuza ucundan kiriiklari alirmisin deseydiniz keske belirtmeyince kadinda budamis saci resmen..

Teşekkürler yorumlarınız için şimdi yola çıkıyorum belkide hayatımda ilk defa saçım kısalıcak uzun saç takıntısı olan saçı uzamaya başladığından beri hep uzun olan hanımlar beni anlıycaktır. Siz de haklısınız alt tarafı saç ne problemler var hayatta ama çok dert ettim uyuyamadım içim içimi yedi bnd paylaştım

Back
X