canım kendi yaşadığım bi olayı hatırlattı bana bu.
benim erkek arkadaşımada (güya) bi arkadaşı böyle bişey rica etmiş kendi konusmasına güvenmediği için işi bağlayamam diye benim erkek arkadaşım konussun kızla msjlaşsın bulusma zamanı ben giderim diye düşünmüş çocuk. sevgilimde en yakın arkadaşı olduğu için kabul etmiş tabi ben bunlardan bi haber :) bi gün sevgilimin telefonundan bi arkadaşımı aradım ertesi gün aradığım arkdaşım beni aradı ya gamzeli sen dün beni kimden aradın o numara bana msj attı aşkım napıosun gibisinden dedi..ve ben şok

düşünsene ne kötü bi durum. arkadaşına mahcup oluyosun artı sevgilin seni aldatıyo ama değişik bi aldatma şekli

sonra sordum ama o anki yüz ifadesi aynen şu :44:
neyse itiraf etti olayı son arananlardaymış o kızın numarası buda arkadaşıma yanlışlıkla atmış o kıza atarken tesadüfe bak kalbim temiz Allah gösterecek ya işte bana :)yalvardı ağladı ikna etti. bende o yaptıran arkadaşına kızdım bi sürü laf saydım. konusmam bi daha onla dedim konu kapandı, aylaar sonra öğrendim ki öyle bişey yokmuş benim sevgilim aldatıyomuş beni, ve çocuğu kullanmış...
o yüzden bence bu işin üstüne git araştır umarım seninki böyle olmaz ama yinede kafa karıştırıcı bi durum.