• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçma oyun..

tepkınız de tabıkı de haklısınız .
cok cocukca bır davranıs .
sevgılınız ılla bır oyun oynayacak ıse ,sıze sormalı danısmalı .
gızlı gızlı yapılan ısten ben nem kaparım arkadas .
kuzenı ısletmesını ıster belkı ama ,sevgılınız de ısletıyor olmakdan cok memnun
kı sıze soylememıs .

evet böyle bişey yapılcaksa bana söylemeli.işletmemiş canım yapmamış.

Insallah bir daha ayni sorunlari yasamazsiniz.
Seni cok iyi anliyorum ve insallah sevgilinde bu olanlardan ders alip bir daha baska birine `hayir` diyememe gibi bir durum ile karsilastiginda iki kez dusunur.
Simdi benim nisanlim daha dikkatli bu gibi konularda, once benim ne gibi bir izlenim alacagimi dusunerek, sonra da etraf acisindan ne gibi bir izlenim olacagini dusunerek hareket ediyor. Benim dedigim gibi nisanlima itimadim tam, ama her ne olursa olsun ben onu ve cevresini nasil dusunerek hareket ediyorsam, ona bir yanlis soz getirmekten cekiniyorsam, oda bir erkek olarak bunu yapmak zorunda. Ne kadar erken sen de bunu karsindakine asilarsan, o kadar rahat sorunlarin ustesinden gelirsiniz. En azindan guven acisindan sarsilmaz bir durum olusur. Ilerde evlilik surecine girecek oldugunuzda (sayet boyle bir durum olusursa) hem sen hem karsindaki insan rahat eder...
Hayirlisi olsun arkadasim. Bir laf vardir, bir musibet bin nasihate bedeldir diye.. Insallah bunun sonucunda sevgilin ders almis olur.
Ama ayse ile konus ki senin de tavrini bilsin, bi daha boyle seylere kalkismasin, bunu musama bilmesin. Malesef bir kere boyle bir dusuncesizlik yapabilen insanlar, her kim olursa olsun bu, tekrar yapabileceklerini sanip bu gibi davranislarda bulunmaya devam edebiliyorlar... Umarim senden once sevgilin konusur dedigi gibi, konu kapanir gider...
:34:

gerçekten bu yorumun çok iyi geldi söylenilcek herseyi söylemişsin çok teşekkür ederim :)
inşallah ders alır dediğin gibi.bende bundan sonra daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum.şimdiye kadar bi güven problemi yaşamadık benimde güvenim tamdır ona ama bu canımı çok sıktı.bilmem belkide güven sorunu değilde düşüncesiz davrandı ikiside diye düşünüyorum.
en kısa zamanda konuşcakmış, konuşcak ama karşı taraf dalgaya almaz umursamamazlık etmez umarım.tekrar teşekkürler :)

gerçekten bu yorumun çok iyi geldi söylenilcek herseyi söylemişsin çok teşekkür ederim :)
inşallah ders alır dediğin gibi.bende bundan sonra daha çok dikkat edeceğini düşünüyorum.şimdiye kadar bi güven problemi yaşamadık benimde güvenim tamdır ona ama bu canımı çok sıktı.bilmem belkide güven sorunu değilde düşüncesiz davrandı ikiside diye düşünüyorum.
en kısa zamanda konuşcakmış, konuşcak ama karşı taraf dalgaya almaz umursamamazlık etmez umarım.tekrar teşekkürler :)

Rica ederim, insallah...
Hep demisimdir yine diyorum, erkeklerin hamurlarinda odunluk var..
Etraflarindan dolanarak lafi anlatmak gerekiyor, fazla gozune sokmadan :9:

Hayirlisi olsun insallah... Ama icini ferah tut, iyi dusun ki iyi olsun...
Ama sen isini KIS tutmayi ihmal etme, yaz cikarsa bahtina, degilmi ya... :34:

:25::25::25:senin icini rahatlatmasi gerekirdi, ya aysenin böyle bir oyundan hic haberi yoksa:25::25::25:

niye bu erkekler yok kiramadim kaydettim, yarin bigün fatma aradi kiramadim konustum derse sasirma:25:

yok bu konuda yalan söyleyemez çünkü ortaya çıkacağını çok iyi bilir.heleki ayşe üzerinden söyleyemez.ayşeyle hem aynı sokakta oturuyoruz komşuyuz evlerine girip çıkıyorum arkadaşız hemde bişey olsa ayşe her zaman bana söyler, söyleyeceğinide bilir erkek arkadaşım.

yok aradı kıramadım konuştum demez :( diyemez o kafa yerinden koparılır o göz yuvalarıda bu parmaklarla iyice oyulur :95:

Rica ederim, insallah...
Hep demisimdir yine diyorum, erkeklerin hamurlarinda odunluk var..
Etraflarindan dolanarak lafi anlatmak gerekiyor, fazla gozune sokmadan :9:

Hayirlisi olsun insallah... Ama icini ferah tut, iyi dusun ki iyi olsun...
Ama sen isini KIS tutmayi ihmal etme, yaz cikarsa bahtina, degilmi ya... :34:

kesinlikle yaa gerçekten doğru odunluk bariz belli var yanii..dediklerini dinlicemm, uyucam :)))

Bence burda ayşeden fatmadan daha önemli bir durum var. Şimdi ben size soruyorum;

Bu gün böyle saçma bir istek olduğu halde kuzenini kıramayan adam, yarın siz evlenince yada evlenmeye kalktığınızda ailesinden biri size hata yaparsa ne kadar arkanızda durur?

bunu aramızda çok konuştuk.ailesine fazlasıyla düşkün biri.burda okuduklarımda beni çok farklı şeylere itiyor ama bunu düşünmek istemiyordum açıkçası.dediğim gibi bunu özellikle bu konuyu çok sık açıyorum.her defasında benim eşime ben varken kimse bişey diyemez yanlış gördüğüm bişey varsa ben söylerim zaten sana diyor.bi keresinde örnek verdim kardeşinle tartışsak naparsın diye.haklılığınıza bakarım dedi.bir de tam bir ev erkeği.off bilmiyorum şimdi evlenmeden herkes böyle söyler diceksiniz, bende öyle düşünüyorum galiba.banada fazlasıyla düşkün aileside farkında , ayrıca öğrendiğime göre birazda korkuyormuş benden hatta bunu annesi farketmiş sen ruzgardan korkuyorsun demiş.düşündürmüyor değil açıkçası, umuyorumki olaylar olumsuz gelişmez

canım kendi yaşadığım bi olayı hatırlattı bana bu.
benim erkek arkadaşımada (güya) bi arkadaşı böyle bişey rica etmiş kendi konusmasına güvenmediği için işi bağlayamam diye benim erkek arkadaşım konussun kızla msjlaşsın bulusma zamanı ben giderim diye düşünmüş çocuk. sevgilimde en yakın arkadaşı olduğu için kabul etmiş tabi ben bunlardan bi haber :) bi gün sevgilimin telefonundan bi arkadaşımı aradım ertesi gün aradığım arkdaşım beni aradı ya gamzeli sen dün beni kimden aradın o numara bana msj attı aşkım napıosun gibisinden dedi..ve ben şok:53:
düşünsene ne kötü bi durum. arkadaşına mahcup oluyosun artı sevgilin seni aldatıyo ama değişik bi aldatma şekli :52:
sonra sordum ama o anki yüz ifadesi aynen şu :44:
neyse itiraf etti olayı son arananlardaymış o kızın numarası buda arkadaşıma yanlışlıkla atmış o kıza atarken tesadüfe bak kalbim temiz Allah gösterecek ya işte bana :)yalvardı ağladı ikna etti. bende o yaptıran arkadaşına kızdım bi sürü laf saydım. konusmam bi daha onla dedim konu kapandı, aylaar sonra öğrendim ki öyle bişey yokmuş benim sevgilim aldatıyomuş beni, ve çocuğu kullanmış...

o yüzden bence bu işin üstüne git araştır umarım seninki böyle olmaz ama yinede kafa karıştırıcı bi durum.

Son düzenleme:
kızlar yazsam mı yazmasam mı karar veremedim ama sinirlerim çok bozuk.kısaca anlatmaya çalışayım.benim erkek arkadaşımın bi kuzeni var aynı zamanda kuzeniyle yakınız bunlar kardeş gibi büyümüşler ve erkek arkadaşım çok sakin sessiz ve birini kırmamaya özellikle dikkat eden bi tiptir.şimdi erkek arkadaşımın kuzenine ayşe diyorum, fatma da kuzeninin eski sevgilisinin ablası olsun.
ayşe bigün geliyor erkek arkadaşıma diyorki, al bu fatmanın numarası bunu işlet mesaj at işte beğendiğini söyle yakınlaş bilmem ne.(ayşe fatmaya sinir oluyor çünkü onun yüzünden erkek arkadaşıyla ayrıldılar aklınca intikam almak istiyor.) erkek arkadaşımda yapamam dememiş gitmiş numarasını kaydetmiş.ama hiç mesaj atmamış, ayşe hergün soruyormuş attın mı at hadi filan diye hep he he atıcam diyip geçiştirmiş.dün erkek arkadaşımla birlikte gezerken telefonuna bakmak istedim benim istediğim modelden almış öğret bana filan dedim sonra whatsapptan gezerken rehberdeki kişiler çıktı tek tek bi baktım fatma.ben şok oldum ne bu dedim anlattı işte böyle böyle diye sinirden kıpkırmızı oldum.ayşe böyle bişeyi nasıl senden ister beni bilmiyor mu sevgilin olduğumu bilmiyor mu sen nasıl ağzını acıp yapamam diyemedin dedim.kırmak istemedim kuzenim sonuçta dedi.onu kırmamak için beni kırıyorsun biz ilişkimizde problem yaşıyoruz bi başkası yüzünden bak dedim.özürler diledi konuşmamış hiç.inansam mı inanmasam mı bilemedim.yarım saat küs kaldık.böyle yaparak kendinden soğutursun beni dedim, bi daha böyle bişeyle karşılaşırsam yüzüne bakmam o an açıklama yapmadan biter dedim ve öylede olur.
sonuçta ayşe benim yakınım onlar aramızı yaptı erkek arkadaşımla, işletmede olsa böyle bişey nasıl istenir inanamıyorum.ben erkek arkadaşımın fatmayla yazıştıklarını görsem ona yakınlaşma çabalarını görsem o an biterdi çok mu iyi olurdu.bu insanları anlamıyorum yaa.aynı şeyi biri ayşenin sevgilisinden istese o isteyenide çocuğuda bacaklarından tavana asar.asla gidip ayşeye niye böyle bişey yaptın diyemem çünkü insanı haklıyken haksız konumuna çok güzel düşürcek bi tip ve ailecek yüzyüze bakıyoruz.bende erkek arkadaşımdan çıkardım sinirimi bu yüzden.ama hala içimde ona karşı bi güvensizlik kırgınlık var yersiz mi bu sıkıntım sizce :(

canım ayşe belliki düşüncesizce bir iş yapmış,kendini senin yerine koymadan böle bişeye kalkışmış :100: erkek arkadaşınla konuşmuşsun zaten bu durumdan huzursuz olduğunu bi daha asla yapmaması gerektiğini söle..erkek arkadaşınada ters geldi belkide böyle bişey yapmak,kıramadığı için yapmış..

Son düzenleme:
ustekı arkadasın durumu gıbı benımde burnuma pis kokular gelmedi değil..yanı aldatmaya yeltendıyse bıle savunması bu sekılde olabılır..o kısı bahsedılen kısı bıle olmayabılır..Bence telefon numarası hala aynı duruyorsa sırf ıcınızı rahatlatmak ıcın oylesıne bır merhaba yazın zaten gelecek cevapla sız cevabınızı almıs olursunuz..tanımadıgını soyleyecek olursa ozur dılersınız yanlıslık oldu dersınız gecer gıder..ayrıca aılesıne bu kadar duskunse bıle ayse dedıgınız kısı mutlulugunuz bozulmasın dıye yada kuzenını kıramayacagı ıcın boyle bırsey olmasa bıle kabul edebılır..sadece oyundanda ıbaret olabılır.. burada kesınlıklıkle erkek arkadasınız baskın cıkıp sıze bana guvenmıyormusun saldırısında yada savunmasında bulunabılır..dikkat etmek gerekli!! emin olmak ve ıc huzurunuzu saglamak ıcın gereklı bence..

Madem Ayşe Fatmayı işletecek kendisi yapsın,neden başkasına ihtiyaç duyuyor ki..ayrıca bu kişi sevgilisi olan biri,cidden ayrılık sebebi,Ayşe kimse onunla konuşup tavır koymalısın,aranızı o yaptı diye sizin tanrınız değil..

canım kendi yaşadığım bi olayı hatırlattı bana bu.
benim erkek arkadaşımada (güya) bi arkadaşı böyle bişey rica etmiş kendi konusmasına güvenmediği için işi bağlayamam diye benim erkek arkadaşım konussun kızla msjlaşsın bulusma zamanı ben giderim diye düşünmüş çocuk. sevgilimde en yakın arkadaşı olduğu için kabul etmiş tabi ben bunlardan bi haber :) bi gün sevgilimin telefonundan bi arkadaşımı aradım ertesi gün aradığım arkdaşım beni aradı ya gamzeli sen dün beni kimden aradın o numara bana msj attı aşkım napıosun gibisinden dedi..ve ben şok:53:
düşünsene ne kötü bi durum. arkadaşına mahcup oluyosun artı sevgilin seni aldatıyo ama değişik bi aldatma şekli :52:
sonra sordum ama o anki yüz ifadesi aynen şu :44:
neyse itiraf etti olayı son arananlardaymış o kızın numarası buda arkadaşıma yanlışlıkla atmış o kıza atarken tesadüfe bak kalbim temiz Allah gösterecek ya işte bana :)yalvardı ağladı ikna etti. bende o yaptıran arkadaşına kızdım bi sürü laf saydım. konusmam bi daha onla dedim konu kapandı, aylaar sonra öğrendim ki öyle bişey yokmuş benim sevgilim aldatıyomuş beni, ve çocuğu kullanmış...

o yüzden bence bu işin üstüne git araştır umarım seninki böyle olmaz ama yinede kafa karıştırıcı bi durum.

ayy inanmıyorum temiz kalpliymişsin Allah göstermiş sana.şimdi daha çok işkillendim yaa.zaten üzerine giderim böyle bırakmam kendiside çok iyi bilir iyice irdelerim.

canım ayşe belliki düşüncesizce bir iş yapmış,kendini senin yerine koymadan böle bişeye kalkışmış :100: erkek arkadaşınla konuşmuşsun zaten bu durumdan huzursuz olduğunu bi daha asla yapmaması gerektiğini söle..erkek arkadaşınada ters geldi belkide böyle bişey yapmak,kıramadığı için yapmış..

evet kesinlikle düşüncesizlik etti.huzursuz olduğumu söyledim canım o da gidip ayşeye söyleyecek.huzurumuz bozuldu senin yüzünden ruzgarla tartıştık diyecekmiş.desin bakalım tepkisini merak ediyorum.yapmamış ayşe sürekli soruyormuş numarasını kaydetmiş bırakmış.her sorduğunda tamam tamam he he diyip geçiştirmiş, sadece kırmak istemediğim için kaydettim diyor :( teşekkür ederim yorumun için canım

ustekı arkadasın durumu gıbı benımde burnuma pis kokular gelmedi değil..yanı aldatmaya yeltendıyse bıle savunması bu sekılde olabılır..o kısı bahsedılen kısı bıle olmayabılır..Bence telefon numarası hala aynı duruyorsa sırf ıcınızı rahatlatmak ıcın oylesıne bır merhaba yazın zaten gelecek cevapla sız cevabınızı almıs olursunuz..tanımadıgını soyleyecek olursa ozur dılersınız yanlıslık oldu dersınız gecer gıder..ayrıca aılesıne bu kadar duskunse bıle ayse dedıgınız kısı mutlulugunuz bozulmasın dıye yada kuzenını kıramayacagı ıcın boyle bırsey olmasa bıle kabul edebılır..sadece oyundanda ıbaret olabılır.. burada kesınlıklıkle erkek arkadasınız baskın cıkıp sıze bana guvenmıyormusun saldırısında yada savunmasında bulunabılır..dikkat etmek gerekli!! emin olmak ve ıc huzurunuzu saglamak ıcın gereklı bence..

aldatmaya yelteneceğini düşünmüyorum açıkçası.çünkü bütün kuzenleri arkadaşım kızlarda erkeklerde ve annesi teyzesi dahil herkes erkek arkadaşımın yaptığı herşeyi bana bildiriyor.yani direkt bildirmek değilde laf arasında söyleniyor X te böyle böyle yaptı filan gibisinden.yani haberin bana anında geleceğini bilir.hele bi kuzeni varki en küçük şeye kadar herşeyi bana haber verir ben sormadan bileyim diye.
telefon numarasını o an sildim yaaa off hiç aklıma gelmediki sinirden bunu yapabilirdim işte..ayşeye sorabilirim böyle bişey var mı diye anca şu an.
o an bağırıp çağırırken bile bana güvenmiyor musun filan demedi olayı sakince anlattı böyle böyle oldu dedi özür dilerim haklısın kırmamak için kabul ettim dedi sarıldı öptü ama içim rahatlamadı benim işte :( teşekkürler..

Madem Ayşe Fatmayı işletecek kendisi yapsın,neden başkasına ihtiyaç duyuyor ki..ayrıca bu kişi sevgilisi olan biri,cidden ayrılık sebebi,Ayşe kimse onunla konuşup tavır koymalısın,aranızı o yaptı diye sizin tanrınız değil..

kendi numarası fatmada var diye yapmamıştır ayşe.yanlış anladın canım, beni bilmeme ihtimali yok aramızı o yaptı sevgili olduğumuzu bile bile böyle bişeyi erkek arkadaşıma yaptırmak istemesi saçma dedim.aramızı o yaptı o yüzden bişey diyemem demedim canım, istediği kadar aramızı yapsın böyle ters bi hareket yaparsa tanımam ben, kim olsa tanımaz zaten.tavrım belli çok yakın değildik, olanıda bitti zaten.teşekkürler..

Back
X