Saçma sapan bi durumun icindeyim

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Evet başlık durumumu iyi özetliyor hanımlar.
Bilenleriniz vardır 1 buçuk hafta önce bosandim yani her şey çok yeni.
Değişik ruh halleri içindeyim. Ailemin yanımda olması sayesinde aslında iyi hissediyorum.
Bazen gereksiz eğlenceli durumlar içinde bile buluyorum kendimi. Kahkaha filan atıyorum.
Sonra dediğim gibi gereksiz geliyor, bu neşe. Saçma geliyor. Şu anda bana ait değil gibi geliyor bu neşe. Dengesiz,ruhsuz, gereksiz hissediyorum kendimi. Hiç dibe vurmuyorum ama . Zaman zaman içimi yakan bi hüzün oluyor. Geçirmeye , kendi kendime halletmeye çalışıyorum.
Çünkü büyük kazık yedim o insandan. Üzülmek kendime saygısızlık gibi geliyor.

Buraya kadar dalgalı ruh halimden bahsettim. Burdan sonra da yaşadığım zorluklardan söz edeceğim.
2 yıl dolmadan resmen bosandim. Ailemin olduğu şehirde çok fazla akraba es Dost yok. Burdan da rahatım laf anlatmak açısından. Ama önümüzdeki günlerde abimin düğünü var. (Bu da ayrı bi bunalım nedeni. Çünkü o modda değilken hiçbir şeyin tadı kaçmasın diye o mod için zorluyorum.:110::bicak:)
Çoğu akraba gelecek. Esin nerede diyecekler. Herkese ayrı ayrı dert mi anlatacağım?
Düğünün tadı kaçmasın diye bi yalan mı söylemeliyim? (Bunu hiç istemiyorum:kızgın:)

Millet susmak bilmiyçek. Düğünden daha çok saracak bu konu ona da hiç şüphe yok. Söylemesem gereksiz bir maske olacak. Rahatsız olacağım. Evli numarasi yapan bi boşanmış kadın! Neyin inkarı muhabbetleri...

Ve bugün bi durum içinde daha kaldım. Abimin arkadaşı vardı burda. Ailenle oturmaya gelin tanışsin ailelerimiz de demişler. Aksam oraya gittik. Çocuk bekar. Benim evli olduğumu biliyordur ama bosandigimı biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum.
Annesi evli olduğumu biliyordu çünkü. Çocuk var mı dedi. Bir yerde de evli barkli yerine yerleşmiş dedi.
Diğerleri babası, ninesi, ablası bekar sandılar. Ninesi zaten sürekli ara yapmaya calisti. Laf atıyor sürekli.
Babası ve ablası da sürekli x é de birini bulsak. X ı de bir evlendirsek diye çaktırmadan (!) beni süzdüler. Ama baya caktirdilar ve rahatsız oldum yani. Detaylı anlatmayacagim.
Bu durumda da kendimi kötü hissettim. Aynı ortam içinde kimi evli olduğumu sanıyor, kimi bosandigimi biliyor (ailem), kiminin bilip bilmediği belli değil ve ara yapmaya çalışanlar.
Off dedim. Ne zor. Lafı geçmeyince de ne diyceksin. Kendimi bir garip haller içerisinde sıkışmış hissettim.
Düğün zamanı neler yasiycam bakalım.
Annem de doğal olarak hiç o modda değil. Benim yüzümden tatları kalmamasına ayrı üzülüyorum.
Demem o ki seçimler önemli . Kötü bi es seçimi ile kendinle birlikte ailen de yipraniyor.
İçimi dökmek istedim.
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler...

bosuna stres yapiyorsun her sakiz cigneye cigneye curur. bugun seni konusan yarin baskasini konusur. Ayrica elbette neseli olacaksin yukten kurtulmussun hafiflemissin ne guzel...
soran olursa anlasamadik ayrildik dersin ama ben cok soran olacagini sanmam. en azindan ben dugunde bu tarz birsey sormazdim aklima gelmezdi.
dert ettigin seye bak saglik olsun huzur ardindan kosarak gelir ;)

Haklısın Can'ım ne diyeyim
Ailenin yıpranması da insanı çok üzüyor yanlış evlilik yüzünden
Ama bence gizleme ( akraban dışındaki kişiler için söylüyorum )
Akraba milletini bilirim

Hay o milletin agzina tüküreyim ben meraklı melahatler.. simdi kadin bosandim dese bir dert demese ayri bir dert. Illa ki eşin nerde diyecekler ne cevap versin.. canim ailenden baska bosandigini bilen var mi? Ve ailen sana insanlara soyle ya da soyleme gibi telkinlerde bulunuyor mu?

O hissi biliyorum derdim varken bende bir an mutlu hissedersem kendimi sahte bir duygu içersinde görürüm.
Aslında bunlara lütuf olarak baksak. O acidan sonra sunulan bir lütuf. Bir anligina da olsa iyi hissettirir. Konunuzu biliyorum okuyup hakkınızda her şeyin iyi olmasi için dua etmiştim size.
Bence gayet iyi atlatiyorsunuz şu dönemi.

Belmiyum
Dürüst ol. Boşanmak ayıp değil neden numara yapıyorsun?
Diyeceksin ki, henüz boşandım. Evlilikle ilgili hiç bir şey duymak istemiyorum.
Numara yapmıyorum.
Saklamak da istemiyorum ama sorulmadan kendimi ortaya atıp ne diyebilirim. (O olay icin)
Düğün içinse düğün esnasında neden nasıl diye sormazlar tabiki . Ama dediğim gibi başka şehirlerden geleceği için misafirler önceden gelip kalacaklar ve takdir edersiniz ki beni darlamak için bolca zamanları olacak.

Böyle bosandim dediğimde susacaklarini bilsem zaten dert değil. Hadi her şeye rağmen yine söylerim de olay amacından sapacak. Düğüne gelmişler vah vah moduna geçicek ler. Acıma numaraları sahte hüzünler filan. Belki arkamdan beni cekistirmeler. Zaten varim yogum bi abim var. Onun en mutlu gununde sıkıntılıyım cok havam yok. Bide onlarla ugrasmak agir geliyor.Hiç yüz yüzeyken o topa girmeşek mi de diyorum. Kafam karışık. Düğün olayının denk gelmesi iyi olmadı.

Hiç kolay değil ama buda geçer zaman her şeyin ilacıdır. Ayrıca boşanmak ayıp değil canım sen dik dur. Elalemin ne düşüneceğini ne diyeceğini takarsak.boşver konuşur konuşur susarlar.

Hay o milletin agzina tüküreyim ben meraklı melahatler.. simdi kadin bosandim dese bir dert demese ayri bir dert. Illa ki eşin nerde diyecekler ne cevap versin.. canim ailenden baska bosandigini bilen var mi? Ve ailen sana insanlara soyle ya da soyleme gibi telkinlerde bulunuyor mu?
Ailem bişey demiyor.
Saklancak bişey değil diyorlar.
Sanırım abim düğün zamanı nevgwrek var anlatmaya. Kardeşimi yorarlar vs demis.
Bir yandan da kendisi de duyulsun istemiyor mu acaba diye düşündüm. Hani rahatça atlatmak açısından. Bilmiyorum.
Abim de modern bakar onda da sıkıntı yok.

Soran olursa, anlaşamadık biz der geçersiniz.
Kendiniz zaten çok yıpratıcı bir süreçteyken bir de başkaları ne der diye düşünmeyin.
Ayıp değil, günah değil.
Düğün üzeri boşanmanız hele hele hiç tatsızlık meselesi değil, hayat bu.
Hiçbir şeyi gölgeleyecek ya da baltalayacak haliniz yok.
Aileniz bir evladı adına mutlu olurken, biri adına da elbet üzülecek.
Sırf onlar üzülmesin diye sıkıntınızı içinize atmak, zorlu süreci uzatmaktan başka bir şeye yaramaz.

Kaçma sakın,

İnsanların karşısına geçip soranlara ; ''ben boşandım evet'dediğinde her şey yoluna girecek.
Beynin,ruhun ,kalbin artık tek olduğuna ikna olacak.Sen ,ikna olacaksın.
O zaman her şeyi,çabucak kabullenip hayata daha çabuk döneceksin.

Çünkü bu süreçte en önemli şey,kabullenmek.
Dilimiz dese de beynimiz,ruhumuz kabullenmiyor dönüm noktalarını.

Nerden mi biliyorum,

Nişan arefesinde bitmiş bir ilişki yüzünden,her şeyden silmiştim kendimi.Telefonuma kadar değiştirdim.Arkadaşlarıma,akrabalama karşı cevap vermek,açıklama yapmak öyle zor geldi ki bana.Aşamadım bu yüzden.

Köstebek gibi,kuma gömüldüm.Bir başıma atlatmaya çalıştım bunu.Olmadı,yapamadım.
Kaçtıkça,daha derinleşiyor çünkü.Tahribatı, yıkımı daha ağır.

Güçlü olmalıyım dedim,çıktım meydana.Sorana bitti dedim,hayırlısı böyleymiş dedim.Güldüm,geçtim..
İlacı buymuş meğer,normal davranmaya başladığında kendinde normalleşiyorsun.Hayat normalleşiyor.

Şimdi mi,çok mutluyum.Her şey yolunda.Durumu sen kabul ettiğinde ,yaran iyileşiyor

Kaçma sakın,

İnsanların karşısına geçip soranlara ; ''ben boşandım evet'dediğinde her şey yoluna girecek.
Beynin,ruhun ,kalbin artık tek olduğuna ikna olacak.Sen ,ikna olacaksın.
O zaman her şeyi,çabucak kabullenip hayata daha çabuk döneceksin.

Çünkü bu süreçte en önemli şey,kabullenmek.
Dilimiz dese de beynimiz,ruhumuz kabullenmiyor dönüm noktalarını.

Nerden mi biliyorum,

Nişan arefesinde bitmiş bir ilişki yüzünden,her şeyden silmiştim kendimi.Telefonuma kadar değiştirdim.Arkadaşlarıma,akrabalama karşı cevap vermek,açıklama yapmak öyle zor geldi ki bana.Aşamadım bu yüzden.

Köstebek gibi,kuma gömüldüm.Bir başıma atlatmaya çalıştım bunu.Olmadı,yapamadım.
Kaçtıkça,daha derinleşiyor çünkü.Tahribatı, yıkımı daha ağır.

Güçlü olmalıyım dedim,çıktım meydana.Sorana bitti dedim,hayırlısı böyleymiş dedim.Güldüm,geçtim..
İlacı buymuş meğer,normal davranmaya başladığında kendinde normalleşiyorsun.Hayat normalleşiyor.

Şimdi mi,çok mutluyum.Her şey yolunda.Durumu sen kabul ettiğinde ,yaran iyileşiyor
Sizin adınızà sevindim hayırlısı boyleymis.
Benim icin de hayırlısı bu.
Ama boşanmak çok daha zor gerçekten. Saklanmak da değil niyetim de ne bileyim o curcunayi beynim kaldıracak mi bir. İkincisi hep sanki abimin mutluluğuna gölge düşürecekmisim gibi geliyor.
Yoksa bi şekilde mesele sadece ben olsam umrumda olmıycak.

Bir akrabaya telefonda söylemişti annen anlasamadilar bitti diye. Bugün 3. Kez arayıp düzelirdi vs diye laf almaya çalıştı.
Keşke herkes anlayışlı olsa.

Ayıp değil, günah değil boşanmak siz de utanmayın, sıkılmayın bu durumdan.
Anlattığınız olayda sizlik bir durum yok. zamanla siz de çok rahat boşandım diyebileceksiniz eminim. b
Bizim üç yıldır bebeğimiz olmuyor ilk zamanlar söylemekte zorlanıyordum, kıvırıyordum. Şimdi açık açık "Olmuyor bizim bebeğimiz ." diyebiliyorum, doğruya doğru.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizin adınızà sevindim hayırlısı boyleymis.
Benim icin de hayırlısı bu.
Ama boşanmak çok daha zor gerçekten. Saklanmak da değil niyetim de ne bileyim o curcunayi beynim kaldıracak mi bir. İkincisi hep sanki abimin mutluluğuna gölge düşürecekmisim gibi geliyor.
Yoksa bi şekilde mesele sadece ben olsam umrumda olmıycak.

Bir akrabaya telefonda söylemişti annen anlasamadilar bitti diye. Bugün 3. Kez arayıp düzelirdi vs diye laf almaya çalıştı.
Keşke herkes anlayışlı olsa.

Haklısın canım..Benimki,seninkinin yanında devede kulak kalır.
Eski insanlara,bazı şeyleri kabul ettirmek zor.Sanıyorlar ki,boşanmak dünyanın sonu. Boşver gitsin,herkes kendi yaşadığını bilir.
Abinin en mutlu günü,böyle özel bir günde tek bırakma onu.Bir de ileri de bunun pişmanlığını yaşarsın.

Millet düğüne gelmiş,çok da senin konun açılmaz gibi ortam pek müsait değil.

Vallahi kalk oyna,bir köşede oturma sakın.Dostun var,düşmanın var.

Evet başlık durumumu iyi özetliyor hanımlar.
Bilenleriniz vardır 1 buçuk hafta önce bosandim yani her şey çok yeni.
Değişik ruh halleri içindeyim. Ailemin yanımda olması sayesinde aslında iyi hissediyorum.
Bazen gereksiz eğlenceli durumlar içinde bile buluyorum kendimi. Kahkaha filan atıyorum.
Sonra dediğim gibi gereksiz geliyor, bu neşe. Saçma geliyor. Şu anda bana ait değil gibi geliyor bu neşe. Dengesiz,ruhsuz, gereksiz hissediyorum kendimi. Hiç dibe vurmuyorum ama . Zaman zaman içimi yakan bi hüzün oluyor. Geçirmeye , kendi kendime halletmeye çalışıyorum.
Çünkü büyük kazık yedim o insandan. Üzülmek kendime saygısızlık gibi geliyor.

Buraya kadar dalgalı ruh halimden bahsettim. Burdan sonra da yaşadığım zorluklardan söz edeceğim.
2 yıl dolmadan resmen bosandim. Ailemin olduğu şehirde çok fazla akraba es Dost yok. Burdan da rahatım laf anlatmak açısından. Ama önümüzdeki günlerde abimin düğünü var. (Bu da ayrı bi bunalım nedeni. Çünkü o modda değilken hiçbir şeyin tadı kaçmasın diye o mod için zorluyorum.:110::bicak:)
Çoğu akraba gelecek. Esin nerede diyecekler. Herkese ayrı ayrı dert mi anlatacağım?
Düğünün tadı kaçmasın diye bi yalan mı söylemeliyim? (Bunu hiç istemiyorum:kızgın:)

Millet susmak bilmiyçek. Düğünden daha çok saracak bu konu ona da hiç şüphe yok. Söylemesem gereksiz bir maske olacak. Rahatsız olacağım. Evli numarasi yapan bi boşanmış kadın! Neyin inkarı muhabbetleri...

Ve bugün bi durum içinde daha kaldım. Abimin arkadaşı vardı burda. Ailenle oturmaya gelin tanışsin ailelerimiz de demişler. Aksam oraya gittik. Çocuk bekar. Benim evli olduğumu biliyordur ama bosandigimı biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum.
Annesi evli olduğumu biliyordu çünkü. Çocuk var mı dedi. Bir yerde de evli barkli yerine yerleşmiş dedi.
Diğerleri babası, ninesi, ablası bekar sandılar. Ninesi zaten sürekli ara yapmaya calisti. Laf atıyor sürekli.
Babası ve ablası da sürekli x é de birini bulsak. X ı de bir evlendirsek diye çaktırmadan (!) beni süzdüler. Ama baya caktirdilar ve rahatsız oldum yani. Detaylı anlatmayacagim.
Bu durumda da kendimi kötü hissettim. Aynı ortam içinde kimi evli olduğumu sanıyor, kimi bosandigimi biliyor (ailem), kiminin bilip bilmediği belli değil ve ara yapmaya çalışanlar.
Off dedim. Ne zor. Lafı geçmeyince de ne diyceksin. Kendimi bir garip haller içerisinde sıkışmış hissettim.
Düğün zamanı neler yasiycam bakalım.
Annem de doğal olarak hiç o modda değil. Benim yüzümden tatları kalmamasına ayrı üzülüyorum.
Demem o ki seçimler önemli . Kötü bi es seçimi ile kendinle birlikte ailen de yipraniyor.
İçimi dökmek istedim.
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler...
Allah yardımcın olsun. Kurtulmuşsun ailen yanında. Normal hayatına dönüyor sun. Eğer mutsuz zamanların çok uzun olduysa mutluluğa alışmak ta zaman alabilir. Yinede psikolojik destek alman iyi olabilir. Düğün için valla içini rahatlatacak birşeyler demek isterdim ama bilse bile bilmemezlikten gelip soracak insanlar olabiliyor böyle ortamlarda malesef.

bütün bunları yaşaman normal. Ne yaşadığını sen bilirsin biram millet ne derse desin hayat senin hayatın. Önemli olan senon mutluluğun. Sen istediğin zaman hayatına biri girer istemezsen ailenle mitlu mesut yaşarsın. istemedigin zaman soylersin ben evlenmeyi düşünmüyorum diye sert ol insanlar cenelerini kaparlar o zaman. Nefret ediyorum bos bos dedikodi yapip insanlarin durumlarindan konusanlardan. Duyma sen kimseyi kendin mutlu olmaya bak insanlar hep konuşur.

Soran olursa duymamazlıktan gel.
Ya size iyi eğlenceler brn bi anneme bakim gelenlerle ilgileneyim felan de.
Seni çok iyi anlıyorum o yollardan bende geçtim
Kimseyle karşılaşmak istemiyordum birşey soracaklar diye
Bu ruh halin çok normal kendine yüklenme
Icinden nasıl bir duygu geliyorsa inatlasma... yaşa duygularını.... uzulmen aglaman geçmişe isyan gelecek kaygısı şu an için o kadar normal ki....
Ama bir gün bitecek hepsi sen yeniden hayata baslayacaksin...
Bahçıvan bir gül için bin dikene dokunurmuş. Sen elindeki kana değil Güle bak....

Teşekkür ederim kızlar.
Bir şekilde geçicek bakalım nasıl geçicek.
Düğünden sonra uzaklaşmak tatilé çıkmak niyetindeyim zaten.

benim aklımda bir yol var da
düğün günü gelseniz öncesinde o hafta tatile felan gitseniz
abinize de kusura bakma seni çok seviyorum başka türlü olmasını isterdim ama düğün öncesinde bunlarla uğraşırsam gerçekten iyice dibe batacağım
iyisi mi düğün günü geleyim ikimizde eğlenir güzel bir gün geçiririz deseniz

Back
X