Saçma sapan bir hareket

Iyi geceler kk. Esime saka yapmak istedim. Lanet olsun nerden aklima geldiyse girecegi odaya cok azicik biber gazi siktim kapiyi cektim. Amac hafif oksurtmekti. Aman yarabbi esim iceri girmesi ve cikmasiyla o gaz yayildi salona kadar. Kendimde eşimde oksur, hapsir bir hal olduk çok etkili birseymis nefesim kesilecek ölucem sandim. Netten baktim biber gazinin etkisi 20 dakika ile 2 saat surermis. Camlari actim hafif durulmuyor. Baska odaya gectik bu sogukta camin kenarindayiz. Bunun etkisi daha kolay gitmemiz mi bide sikarken elime bulasti 5 dk olmadan yikadim birsey olur mu ? Ne pis birseymis bu.
Darılma ama çok guldum :))) Allah iyiliğini versin :)))

Sağlıkla yapılan şakanın kakay dönme olasılığı çok yüksek dikkat etmek lazım hiç yapmamak lazım

Bende dusunmedim bu sakayi yapayim diye. Esim salondan cikmisti, rafta duran biber gazi ne hikmetse bir an gozume takildi. Tamamen anlık birsey. Sakin bir insan tutup boyle biseye kiyameti kopartmaz. Demekki esiniz sakin biri degil, siz hep suyuna gittiginiz icin sakin duruyormuş.
Öyle veya boyle amacim saka yapmakti bu kadar etkili olacagini bilmiyordum. Canimiza kast etmedim neticede.. Bunun icin kalkip bana bagirmaz doğal olarak.
Ne diyebilirim ki gorusler goreceli bir durum size gore sakonlik boyle bir espiride ses cikaramaksa guzel birsey bn kendi acimdan cesaret edemem demistim ve sizede cana kast eddiniz demedim sanirim yazimi yanlis algiladiniz ben cesaretinizi takdir eddim gibisinden konusmustum zaten herneyse iyiyseniz sizin esiniz acisindan da sikinti yoksa ne mutlu size espriniz her nekadar bana espri yapilabilecek bir sey gibi gelmesede sadece sakin bir yorum yapmistim farkli algilayacaginizi dusunemedim

Hayatta aklıma şaka yapmak gelmez ya kimseye ne sıkıcı bi insanım

Back
X