• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan bir tepki anlamış değilim

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
İşyerinde bir arkadaşım var .samimi sayılırız.bugün izin alacaktımarkadaşımda alacak.ben buna bir şaka yapayım dedim.o benden önce karar vermişti izine.neyse izinler imzadan geldi .ona dedimki müdür sana izin vermemiş.iki kişi izine gidemez demiş.sen kaldın dedim.bu birden sinirlendi neredeyse üzerime atlayacak.senin yüzünden izinim kaldı.ben senden önce izin almıştım.sen mani oldun dedi.ama nasıl bir sinirle.ben şok oldum tabiişyerinde bana öle bir surat yaptı ki..tanıyamadımyani öle bir kişiyi

sizce bana bundan arkadaş olur mu?

şaka olduğunu söyledik ama onun diğer yüzünü görmüş olduk.sonra geldi ben birrden sinirlendim.bana kırdın mı?özür dilerim diyor

valla ben olsam seni gebertirdim şaka bileolsa ne demek ya ben izin alacam sen benden önce davranacaksın haklıymış kız valla benimdaha önce başıma geldi sonuç ne oldu kız gitti ben kalıdımm!!!

ben bile buradan sinirlendim arkadaşın haklı

nispet yapar gibi " ben tatile gidiyorum sende burada kal" dedikten sonra sana "iyi tatiller" demesini mi bekliyordun

arkadaşını kızdırmak istemişsin o da kızmış işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
haklı olduğu halde gelip sizden özür dilemiş tepkisi yüzünden.oda sizden böyle bir hareket beklemediği için bence sinirlenmiştir.bence arkadaşlığınızı bitirmeyin.en ufak yada bazı büyük şeylerden arkadaşlık bitmez.karşılıklı alttan almalar ile bence arkadaşlık devam eder.

arkadaşın kendince çok önemli birşey için izin istedi demekki,sana izin vermediler deyince çok sinirlendi:34:şaka olduğunu öğrenince gelip özür dilemiş,özür bile dilemeyebilirdi,kadın bence olgunmuş:51:

bana kalırsa da hiç saçma bir tepki vermemiş. gayet haklı.

Çok haklı sonradan olgun biri olarak gelip özür dilemiş. Şaka var şaka var yani...

İşyerinde bir arkadaşım var .samimi sayılırız.bugün izin alacaktımarkadaşımda alacak.ben buna bir şaka yapayım dedim.o benden önce karar vermişti izine.neyse izinler imzadan geldi .ona dedimki müdür sana izin vermemiş.iki kişi izine gidemez demiş.sen kaldın dedim.bu birden sinirlendi neredeyse üzerime atlayacak.senin yüzünden izinim kaldı.ben senden önce izin almıştım.sen mani oldun dedi.ama nasıl bir sinirle.ben şok oldum tabiişyerinde bana öle bir surat yaptı ki..tanıyamadımyani öle bir kişiyi

sizce bana bundan arkadaş olur mu?

şaka olduğunu söyledik ama onun diğer yüzünü görmüş olduk.sonra geldi ben birrden sinirlendim.bana kırdın mı?özür dilerim diyor

ne demişler adam kavgada belli olur.seni kötü benimsemiş sanırım tam olarak dost olamaz sadece iş yeri öleesine sohbet arkadaşı olur o sana.gelmiş özür dilemiş ama sen önceki hareketine bakarsan kendi şımarıklığını kapatmak için dilemiş olabilir

Arkadaşınız için kötü olan bu şakayı yapan sizsiniz, özür dileyen o. Bence sizde özür dileyip bu bahsi kapamalısınız. Demek ki arkadaşınız için hassas olan bir konuydu bu o yüzden böyle bir tepki verdi...

ne demişler adam kavgada belli olur.seni kötü benimsemiş sanırım tam olarak dost olamaz sadece iş yeri öleesine sohbet arkadaşı olur o sana.gelmiş özür dilemiş ama sen önceki hareketine bakarsan kendi şımarıklığını kapatmak için dilemiş olabilir

işyerinde sıkı fıkı dost olunmaz sadece geçici arkadaş her insanın iki yüzü var diğer yüzünü görmüş oldun,sırlarını paylaşma

Back
X