- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Yaaaa ama karşı masada kızım kucağımda o an kalkamadım ama çok içime oturduNe kadar gereksiz yapmak istediğiniz şey.
O anda sormanız daha iyi olurdu geçti artık
zamanında elinizden tuttuğum maddi destek çıktığım eşi vefat etmiş bir bayan.
Sizi anlıyorum ama bu saatten sonra arayıp sormak hiç hoş olmaz. Keşke o an sorsaydınız derdinin ne olduğunu. Ayrıca insanın yardım ettiği birilerinden böyle bir tavır görmesi çok can sıkıcı biliyorum, yaşadım. O yüzden artık yardım ederken yedi kat ele yardım ederim. Akrabaya yardım edince hem üstüne görev olarak kalıyor hem de ilerde bu tarz durumlarda daha çok canın acıyorKızlar Slm hafta sonu bi davete katıldım. Davet sahibi ile bir Proplemim yok gittim çok da eğlendim. Ama eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Ve hepsi vardı zaten hoşnut olmadığım bi ortam dı nese.
Gerginim yani am keyfime baktım eğlendim falan.
Sonra baktım ki zamanında elinizden tuttuğum maddi destek çıktığım eşi vefat etmiş bir bayan.
Bana ve kızıma bakıp yanındakilere bişeyler ditor gülüyorlar dalga geçtikleri çok açık ortadaydı o esnada kalkıp bi sıkıntı mı var diyemedim. Ama içim de kaldı..
Ve şimdi nosunu bulsam ve arasam okadını derdin ne diye sorsam acayip m olur daha öncede böle bişi olmuştu üstünde durmamıştım aama abu beş çok sinirlendirdi.. Sizce
Çok mantıklı böyle bir tavır seefileyeceğim galiba teşekür ederimbunu heryerde söyler kulağına gönderirdim , sesini keserdi ,
Umursamayın bence..Kızlar Slm hafta sonu bi davete katıldım. Davet sahibi ile bir Proplemim yok gittim çok da eğlendim. Ama eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Ve hepsi vardı zaten hoşnut olmadığım bi ortam dı nese.
Gerginim yani am keyfime baktım eğlendim falan.
Sonra baktım ki zamanında elinizden tuttuğum maddi destek çıktığım eşi vefat etmiş bir bayan.
Bana ve kızıma bakıp yanındakilere bişeyler ditor gülüyorlar dalga geçtikleri çok açık ortadaydı o esnada kalkıp bi sıkıntı mı var diyemedim. Ama içim de kaldı..
Ve şimdi nosunu bulsam ve arasam okadını derdin ne diye sorsam acayip m olur daha öncede böle bişi olmuştu üstünde durmamıştım aama abu beş çok sinirlendirdi.. Sizce
O an sormadiktan sonra kime faydasi var ?Bana ve kızıma bakıp yanındakilere bişeyler ditor gülüyorlar dalga geçtikleri çok açık ortadaydı o esnada kalkıp bi sıkıntı mı var diyemedim. Ama içim de kaldı..
Derdim yardım ettik hazır olda dursun değil elbette. OlamazdaO an sormadiktan sonra kime faydasi var ?
Ayrica kadin,belki senin hakkinda konusmadik diyecek.Belki de cidden konu sen degildin.
Maddi anlamda destek verdigim halde beni gorunce:El pence divan durmadi ve gerildim hincimi bu ?
Diyelim ki "senin hakkinda konusmuyorduk" dedi;İnanacakmisin ?
Yani seninkisi biraz ic rahatlatma biraz da para yardimi yaptigindan dolayi kadinin basina kalkma,ama bu sekilde olmaz..
Bu tavir cok yanlis.
Asil simdi ararsan dalga konusu olursun gibime geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?