• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan insanlar

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar Slm hafta sonu bi davete katıldım. Davet sahibi ile bir Proplemim yok gittim çok da eğlendim. Ama eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Ve hepsi vardı zaten hoşnut olmadığım bi ortam dı nese.

Gerginim yani am keyfime baktım eğlendim falan.

Sonra baktım ki zamanında elinizden tuttuğum maddi destek çıktığım eşi vefat etmiş bir bayan.

Bana ve kızıma bakıp yanındakilere bişeyler ditor gülüyorlar dalga geçtikleri çok açık ortadaydı o esnada kalkıp bi sıkıntı mı var diyemedim. Ama içim de kaldı..

Ve şimdi nosunu bulsam ve arasam okadını derdin ne diye sorsam acayip m olur daha öncede böle bişi olmuştu üstünde durmamıştım aama abu beş çok sinirlendirdi.. Sizce

Siz takmayın onlar çıldırsın
Tavrınız
Aman siz kim köpek oluyorsunz tarzında
Onlarda haliyle ellerinden gelebilecek en iyi olanı yapmışlar
Gülerek sizi manüpüle etmeye çalışmışlar
Bunuda en kullanılnaya elverişli kişi kimse orada onunla yapmışlar
Ben olsam takmazdım

Kızlar Slm hafta sonu bi davete katıldım. Davet sahibi ile bir Proplemim yok gittim çok da eğlendim. Ama eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum. Ve hepsi vardı zaten hoşnut olmadığım bi ortam dı nese.

Sonra baktım ki zamanında elinizden tuttuğum maddi destek çıktığım eşi vefat etmiş bir bayan.

Bana ve kızıma bakıp yanındakilere bişeyler ditor gülüyorlar dalga geçtikleri çok açık ortadaydı o esnada kalkıp bi sıkıntı mı var diyemedim. Ama içim de kaldı..

Ve şimdi nosunu bulsam ve arasam okadını derdin ne diye sorsam acayip m olur daha öncede böle bişi olmuştu üstünde durmamıştım aama abu beş çok sinirlendirdi.. Sizce
Sizi anlıyorum ama bu saatten sonra arayıp sormak hiç hoş olmaz. Keşke o an sorsaydınız derdinin ne olduğunu. Ayrıca insanın yardım ettiği birilerinden böyle bir tavır görmesi çok can sıkıcı biliyorum, yaşadım. O yüzden artık yardım ederken yedi kat ele yardım ederim. Akrabaya yardım edince hem üstüne görev olarak kalıyor hem de ilerde bu tarz durumlarda daha çok canın acıyor

Umursamayın bence..

O an sormadiktan sonra kime faydasi var ?
Ayrica kadin,belki senin hakkinda konusmadik diyecek.Belki de cidden konu sen degildin.
Maddi anlamda destek verdigim halde beni gorunce:El pence divan durmadi ve gerildim hincimi bu ?
Diyelim ki "senin hakkinda konusmuyorduk" dedi;İnanacakmisin ?
Yani seninkisi biraz ic rahatlatma biraz da para yardimi yaptigindan dolayi kadinin basina kalkma,ama bu sekilde olmaz..
Bu tavir cok yanlis.
Asil simdi ararsan dalga konusu olursun gibime geliyor :)

O an sormadiktan sonra kime faydasi var ?
Ayrica kadin,belki senin hakkinda konusmadik diyecek.Belki de cidden konu sen degildin.
Maddi anlamda destek verdigim halde beni gorunce:El pence divan durmadi ve gerildim hincimi bu ?
Diyelim ki "senin hakkinda konusmuyorduk" dedi;İnanacakmisin ?
Yani seninkisi biraz ic rahatlatma biraz da para yardimi yaptigindan dolayi kadinin basina kalkma,ama bu sekilde olmaz..
Bu tavir cok yanlis.
Asil simdi ararsan dalga konusu olursun gibime geliyor :)
Derdim yardım ettik hazır olda dursun değil elbette. Olamazda

Ayrıca üstünden de çok zamn geçti bu belirtme sebebim sevdiğim üzüldüğüm bi insan dan gördüğüm muameleye vurgu yapmakdı.

İnsan anlar siz anlamazmısınız karşıdaki insan ne diyor sizi hakkınızda konuşuyor

herkes herkesin arkasindan konuşur bazilari nispet yapar .amann Bosver gitsin . Meşhur bi laf vardir 70 milyon insan var hepsini memnun edemem diyin yolunuza bakin

Ne malum sizle ilgili dalga geçtikleri? Bence nem kapmissiniz buluttan. Pekala herhangibir şeyden bahsediyor olabilir
Git konus,sana 'ne alakası var,yanlış anlamissin' dışında ne diyecek ki?

Tam aksine ben olsam taktigimi dert edindigimi hic belli etmem, ama yukaridaki uyenin soyledigi mantikli, eger sizden konuştuğuna eminseniz siz de kulagina gidecek sekilde anlatip durun ama takilmis gibi değil takmamis gibi 😁

Back
X