- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Merhaba kk üyeleri.şu coronavirüs çıktığından beri hayatımız altüst oldu.zaten çok sokağa çıkan biri değilim ancak gelecekle ilgili evim için bir takım planlarım vardı.lakin ne kötü önünü görememekki herhangi bir plan yenileme alma satma vs yapamıyorsunuz hatta elin internet satış mağazalarına bile varmıyor.güne ola devran döne diyorsun.ama evde de aynı şeyleri yap aynı şeylere bak insan sıkılıyor demi?normalde üstüne laf gelmeden konuşan biri değilimdir ama demekki okadar sıkılmışımki watsap gruplarına sarmışım bugün.velhasıl konuşmayıda unutmuşum demekki önce bir nisan şakası türünde yazılar paylaştım ağzıma yüzüme bulaştırdım neyse iyice rezil olmadan toparlamaya çalışayım dedim şakacı kuzenimin üzerinden espiriler yapim dedim o da bana karşılık verir paslaşır güleriz aman diğer üyeler de muhabbete dahil olur vakit geçer gibilerden...nerde ...ya onlar gününde değildi heralde...kendi kendime kuruntu ettim yanlışmı anlaşıldım acaba diye
neyse moralim bozuldu bütün grupları sessizce alıp kendime meşgale bulmaya toplu ortamlarda sap gibi yazmama kararı aldım.ah bu virüs ne etti bizlere...