Sacmalama diyeceksiniz biliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Evet sacmalama diyeceksiniz biliyorum ama sizinle birsey paylasmak istiyorum.

Ilk tup bebek tedavisi goruyorum.
Suan transferimin 7.gunundeyim
Carsamba gunu test gunum.
Ve ben test yaptirmak istemiyorum.
Sizce bir zarari olur mu? Icime dert oldu yani ne kadar sure uzatabilirim . Bu da dertmi diyeceksiniz ama inanin uyuyamiyorum. Cesaretim yok. Sonucun negatif olmasindan cok korkuyorum . Bu normal bir korku degil ama sanirim saplanti oldu bu korku. Gitmesemde beklesem ne olabilir en fazla

Adet gununuzu bekleyebilirsiniz. Hic birsey olmaz. Gununuz gecerse test yaparsiniz

Bu arada ben transferin 8, gununde cift cizgi gormustum. Insallah sizinkide sagsalim tutunmustur. Korkmayin test yapsanizda yapmasanizda kisa sure sonra sonuc belli olacak

Bu arada ben transferin 8, gununde cift cizgi gormustum. Insallah sizinkide sagsalim tutunmustur. Korkmayin test yapsanizda yapmasanizda kisa sure sonra sonuc belli olacak
Ama benim hic yapasim yok :-(

Sürpriz gebelik hevesini tatmak adına mı bu inat?

Yoksa, test sonucu hepsinin büyüsünü bozacak, endişesi mi?

Yapmayin o vakit. Zaten sonuc negatifse ki umarim degildir persembe yada cuma adet olursunuz
Yani adet olunurmu oyle negatif olunca kalcada progestan bide karindan igne vuruluyorum ayridan ilaclarimda var

Canım pozitif olduktan sonra kullanmanı gerektiren +haplar ve progestan Kapsüller olucak vajinadan uygulanan hatta iğneler bile kullana bilirsin

sen test yaptirmassan
eğer pozitifse kullanman gereken ilaç ları ertelersen bebeğini riske atarsın
Sakın bekleme gününde testini yaptır

Sürpriz gebelik hevesini tatmak adına mı bu inat?

Yoksa, test sonucu hepsinin büyüsünü bozacak, endişesi mi?
Ben 5 dusuk yaptim. Artik sonuc gormek istemiyorum yani bana desinlerki test gununu 1 yil bekle beklerim sabirla

Canım pozitif olduktan sonra kullanmanı gerektiren +haplar ve progestan Kapsüller olucak vajinadan uygulanan hatta iğneler bile kullana bilirsin

sen test yaptirmassan
Valla size dalga geciyormusum gibi geliyordur belki ama yani kendimi bu kadar aciz hic hissetmedim. Uzerimde sanki cok yuk var ki var da. Kendi adima uzulmem de annem babam kayinpederim esim kaynanam hepai bu kadar hevesliyken bilmiyorum cok zor.

sen test yaptirmassan
O haplarin tamamini suan kullaniyor olmali zaten

Evet canim 9 tane ilac karindan hergun igne kalcadan 2 ampul progestan ve birde extradan yarin vurulacagim igne

Merak edip durursun. Bence yaptır. Ben olsam adet gününü bekleyemezdim zaten de bence sende bekleyemezsin. Biraz cesarete ihtiyacın var gibi.

Sonuç negatif olsa bile sabırlı ol. Vardır Allah'ın bir bildiği.

İnşallah istediğin gibi olur hersey. Allah sana da nasip eder inşallah ..

Ama pozitifi gördükten sonra kullanılan ilaçlarda var doktor bana reçete vermişti test yap pozitif olursa bu ilaçları kullanmaya başla demişti
Benim negatif oldu ama

Merak edip durursun. Bence yaptır. Ben olsam adet gününü bekleyemezdim zaten de bence sende bekleyemezsin. Biraz cesarete ihtiyacın var gibi.

Sonuç negatif olsa bile sabırlı ol. Vardır Allah'ın bir bildiği.

İnşallah istediğin gibi olur hersey. Allah sana da nasip eder inşallah ..
Insallah canim benim. Bugun evdekilere de soyledim gitmicem diye cocuk gibi inat yaptigimi veya ilgi bekledigimi dusunuyorlar . Aslinda alakasi yok. Pff

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X