Saçmaliyomuyum iyice :(

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Meraba öncelikle doğum yapalı bi ay oluyo o zamandan beri çok sık dert paylaşıyorum farkındayım :(.

Simdiki derdim çok saçma gelebilir ama aklımı çok kurcalıyor
Kızımın kırk mevludunu yapicaz hamilelikten bu yana hiç bişey almadım kendime annemde yapicaz bu arada tüm tanıdıklar orda bir hafta erken gidicem.
Alışverişe cikicam kendime birazda bebeğe biseyler alicam mevlüt kıyafeti mevlüt şekeri falan bı yarım günümü alır. O sırada evde annem bakicak sagip birakicam sütümu ama içim hiç rahat değil.

Annem sigara içip yanımıza geliyor sigara kokuyor çok dikkatsiz ne yazikki geçen yeni biberonu yıkamadan süt koyup getirmişti. Kucana aliyo sigara kokuyo kızımın yüzüne yakın konusuyo hiç içim rahat değil. Ama alisverisede gitmem lazım. Biliyorum saçma ama kaç gün bu aklımda. Sizce ne yapmalıyım fazlami abartiyorum.

Hazır mama ver arada diye tutturuyor tok tutsun diyo sütüm var ne gerek var emzik ver diye tutturuyo sürekli kucana aliyo kızım sevmiyo kucağı çok kendi yatmayı etrafa bakinmayi seviyo o yarım gün nasıl birakicam bilmiyorum.

Meraba öncelikle doğum yapalı bi ay oluyo o zamandan beri çok sık dert paylaşıyorum farkındayım :KK43:.

Kızımın kırk mevludunu yapicaz hamilelikten bu yana hiç bişey almadım kendime annemde yapicaz bu arada tüm tanıdıklar orda bir hafta erken gidicem.
Alışverişe cikicam kendime birazda bebeğe biseyler alicam mevlüt kıyafeti mevlüt şekeri falan bı yarım günümü alır. O sırada evde annem bakicak sagip birakicam sütümu ama içim hiç rahat değil.

Annem sigara içip yanımıza geliyor sigara kokuyor çok dikkatsiz ne yazikki geçen yeni biberonu yıkamadan süt koyup getirmişti. Kucana aliyo sigara kokuyo kızımın yüzüne yakın konusuyo hiç içim rahat değil. Ama alisverisede gitmem lazım. Biliyorum saçma ama kaç gün bu aklımda. Sizce ne yapmalıyım fazlami abartiyorum.

Hazır mama ver arada diye tutturuyor tok tutsun diyo sütüm var ne gerek var emzik ver diye tutturuyo sürekli kucana aliyo kızım sevmiyo kucağı çok kendi yatmayı etrafa bakinmayi seviyo o yarım gün nasıl birakicam bilmiyorum.
Anneye güvenilmeyecek de kime güvenilecek :bicak:

Anneye güvenilmeyecek de kime güvenilecek :bicak:

Öyle haklısınız da ama çok dikkatsiz bide bebeğin rahatsız olduğu şeyleri yapıyor ağlamasın umursamadan. Kaynana yada başkası sigara kokulu yanassa kizariz kendi annemede kızmam normal

ben olsam anneme sıkı sıkı tembih ederim yapması gerekenleri. daha 1 aylık yanında götürme bence. bırakacak başka biri de yoksa ki en iyi anne bakar düşüncesindeyim yapayacak fazla birşey yok. işini hızlıca halledip dön. ikramlıkları internetten sipariş verebilirsin.

Anneni de yanına al.
Sen kabinde giyinip soyunurken,
Alışverişini yaparken
Annen de bebekle ilgilenir.

Hem birlikte vakit geçirirsiniz hem gözünün önünde olurlar madem.

İnşallah zorlanmm alışverişte bende yanıma almaya karar verdim olmadı kabinlerde emziririm :D

Meraba öncelikle doğum yapalı bi ay oluyo o zamandan beri çok sık dert paylaşıyorum farkındayım :KK43:.

bence abartmıyorsun, mevlüt alışverişini annen yapsın rica ediver, giysini de internetten al derim, hatta belki mevlüt malzemeleri de satılıyordur nette
valla bebekli olunca herşey internetten alınıyor, öyle eskisi gibi kafana estikçe alışverişe gidemiyor insan

Bebeği de al kendi bulunduğun yerde yap alışverişini

Yalnız naçizane bir önerim bebeğe tül perde gibi elbise alma

Mevlüt diye minicik bebeleri perdeye dolamış gibi giydiriyorlar ya hiç hoş görünmüyor

Bende tül dusunuyodum :)) iyi dediniz tulsuz biseyler alırım daha rahat olur hem

Bence en mantıklısi o yanında goturmen daha iyi olur hem ayrılmamış olursun hemde esinle secersin artık yarı kırk da bebekleri dışarı çıkartıyor tabi dikkat ederek
Ya kızlar belki eşini götürmek istemiyoor. Lohusa lık bitmiş ve eşine sürpriz yapmak için birşeyler alacak eşinin görmesini istemiyor. Aaa halden anlayın ama:olamaz::oops::p

Back
X