Saçmalıyor Muyum?

Kız ayrılmış sevgilinizden,bu yüzden kıymetli olmuştur bir dönem kesin.Geçmiş geçmişte kalmış,bunlara takılmayın.Siz mutlumusunuz?Evet ise boş yere üzülmeye değmez.Sonuçta yanındaki o değil sizsiniz değil mi?
Tesekkur ederim cevabiniz icin, bu kadar teferruatli dusunmeden ani yasamak gerekiyor sanirim.

Kız ayrılmış sevgilinizden,bu yüzden kıymetli olmuştur bir dönem kesin.Geçmiş geçmişte kalmış,bunlara takılmayın.Siz mutlumusunuz?Evet ise boş yere üzülmeye değmez.Sonuçta yanındaki o değil sizsiniz değil mi?
Tesekkur ederim cevabiniz icin, bu kadar teferruatli dusunmeden ani yasamak gerekiyor sanirim.

hala onu seviyor olsa 2 yıldır sizinle neden görüşsün
bu kadar da abartmamak lazım eski aşkları
onu isteseydi onun yanında olurdu sizin değil. böyle düşünün.

Ayrildiktan sonra 1 yil pesinden koşmuş ama kiz geri dönmemiş. Kizin sonradan hayatina kimse girmemis, bunlari birlestirince sanki hala icten ice birbirlerini seviyorlar gibime geliyor:110:

Ben de ilk aşık olduğum çocuğu unutamadım. Hala hatırlarım çok sevmiştim, harika bir insandı...
Hep hatırlarım ve yeri çok ayrıdır bende, ömrümce unutamayacağım...
Ama bu kadar. Aşık değilim, onu arzulamıyorum, içim yanmıyor...
Unutmak mümkün değil ki. Unuttum diyen yalan söyler. Ama olmamış ki bitmiş.
Şimdi evliyim. Eşimi seviyorum. Onun kılını dünyalara değişmem. Tüm eski sevgilerim yalvar yakar olsa asla dönüp bakmam bile.
Çünkü insan herkesi ayrı sever. Her sevgilinin sevgisi ayrıdır. Birine aşık olursun, birini seversin, birine bağlanırsın, biriyle iyi vakit geçirirsin....
Tek bir sevgi çeşiti yok ki, aşk derecesi yok ki..
Belki çocuk sizi bambaşka seviyor, dünyalara değişmez sizi. Bin tane eski sevgilisi gelse size tercih etmez.
Ama unutamaz da. Unutmasını beklemek büyük hayal. Unutmasın da. Çünkü onu o yapan geçmişi. Onda yaptığı hataları yapmayacak, ders almış biri olacak... Tecrübeli olacak. Görüp geçirmek o kadar önemli ki...
Çok üstelemeyin. Şüpheniz varsa zaten yakalarsınız ya da gider. Ama o adamda gitsin. Buna üzünülmez sevinilir:)

Öyle bir hissi olsaydı,kız kimseyle beraber değilmiş iki senedir sizi bırakıp çoktan peşine düşerdi.
Yok yere takıp kendini yoruyorsun.
Bırak sevgilinin anısı olarak kalsın.Kurcalama.
O anlatan arkadaşlar da bir hoş yani.Ne gerek var anlatmalarına.Geçmiş bitmiş durduk yere aklını karıştırmasınlar.

Merhaba hanımlar, benim 2 yıllık bir ilişkim var. Her ilişkide olan ufak tefek sıkıntılar dışında gayet güzel gidiyor ilişkimiz.
Derdime gelecek olursak; bazen sevgilimin geçmişteki büyük aşkını hala unutamadığı, beni sevse de aramızdaki sevginin o kadar büyük olmadığı gibi düşüncelere kapılıyorum.
Sevgilim ve bu kız birbirlerinin çocukluk aşkı gibi birseylermis, sonrasinda da kopamamışlar, bir süre devam etmiş ama olmamış ve kız ayrılmış sevgilimden. Sevgilim barışmak için 1 yıl kadar uğraşmış ama kız geri dönmemiş.( son bilgiyi sevgilimden değil ortak bir arkadaşımızdan aldım)
Kızla tamamen kopmalarının üstünden 2.5 sene geçtikten sonra biz tanıştık, bu 2.5 senede birkaç aylık bir ilişkisi olmuş sevgilimin, bu ilişkiden sonra da biz sevgili olduk, yaklaşık 2 yıldır da birlikteyiz.
Kızla ilgili bildiklerim bundan ibaret itiraf edeyim sosyal medyadan falan aradım ama bulamadim yok sanırım hesabı. Sevgilimle de her şey iyi, annesiyle ilk tanıştırdığı sevgilisi benim mesela. Ama bazen sevgilimin içten içe hala kızı unutamadığı, beni onu sevdigi kadar sevmedigi düşüncesine kapılıyorum. Sizce saçmalıyor muyum?

Edit: Hanımlar kusura bakmayın beni rahatsız eden önemli noktalardan birini yazmayi unutmuşum. Kızın sevgilimden sonra hic ilişkisi olmamış ortak arkadaşlarımızın söylediği kadarıyla. Sanki her ikisi de iclerinde bir yerde birbirlerini unutamamiş gibi geliyor özellikle bu yüzden.

Varsayımlarla acabalarla düşünüp hareket edip mutsuz olmak sacmalamaksa sacmaliyorsun ha yok degil diyorsan saçmalamıyorsun. Algina bagli :)

Ben direkt kendimden örnek vermek istiyorum çok benzer durum çünkü. Benim de 4 senelik bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden 2 sene önce biriyle çıktı 2 sene falan. Biz aynı lisedeydik biliyordum bunları ama çok bi bilgim yoktu. Sonra sevgilim mezun oldu ben son senedeydim biz sevgili olduk.( Bu arada kız bunu aldatmış bu yüzden ayrılmışlar) İlk çıktığımız zaman resmen beni paranoyak yaptı etrafımdakiler. Ortak arkadaşlarımız bana işte biz onları evlenecek diye bekliyorduk falan diyorlardı. Bi defa lisede beden hocam beni yanına çağırdı durduk yere sevgilimin konusu açtı. Eski çıktığının yani x kişisinin peşinden çok koşmuş benim sevgilim, seviyormuş falan öyle dedi bana. O zamanlar çok takıyordum sevgilime de söylüyordum taktığımı. Kız da kimseyle çıkmamıştı sonradan ve duyuyordum hala kızın ilgili olduğunu ortak arkadaşlardan çok değil ama bir iki defa. Sevgilim çok destek oldu bu konuda takıntılı biriyim çünkü. Şimdi sonuca bakarsak kız evlendi birkaç ay önce. Ben laf taşıyan insanlara uyuz oluyorum beni zamanında üzdülerde ne oldu? Ortak arkadaşların söylediğine çok takılma hatta dinleme geçti gitti artık biz varız de ve öyle de düşün. Şu an seninle birlikte eğer o kızı seviyor olsaydı hala peşinde koşuyor olurdu. Biliyorum zor yaşadım çünkü ama elinden geleni yap. Bu yüzden sadece şu anı yaşa ve çok mutlu olun :KK68:

sevgilin konuşurken arada onun adını falan geçiriyorsa ve sen burdan unutamadığını hissediyorsan olabilir unutamamıştır belki. ama güzel giden bi ilişkiniz varsa boşuna kendini üzme derim.

Ne renkli bir kişilik
Bir yerde mühendis bir yerde avukat bir yerde öğrenci.
Yaşı bir 20 oluyo bir 24 bir de 28.
7 yıllık ilişki
3+1 (nasıl oluyorsa) yıllık ilişki
2 yıllık ilişki

Daha önce aşık olmadım
Çocukluk aşkım var benim

Bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz gerçekten. Ne yiyip ne içiyorsunuz?

Ne renkli bir kişilik
7 yıllık ilişki
2 yıllık ilişki

Daha önce aşık olmadım
Çocukluk aşkım var benim

Bunlar hep agir issizlik:oha:

Ne renkli bir kişilik
7 yıllık ilişki
2 yıllık ilişki

Daha önce aşık olmadım
Çocukluk aşkım var benim

Buyuk basari.

Böyle şeyler yapmasanız da ilgileniriz biz sizinle..
Neden kendinize bunu yapıyorsunuz anlamıyorum.

Back
X