Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor

Kuf

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
7.313
19.530
448
Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor:sinirli:

Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim :KK16: :KK30:

Edit: Evet, hamileymisim meğer 🤰

Son düzenleme:
erkekler cocuk gibidir düsünemis iste cok fazla takilmayin.:deli::KK49:
Ya zaten hep böyledir. Ama çok severim onun çocuk gibi olmasını. Niye sinirlendim bilmiyorum. Bebek denemelerindeyiz acaba erken hamilelik belirtisi olabilir mi bu?

Tahammülünüz kalmamış sizin bu kadar sinirlendiğinize göre.
Abartı tepki vermişsiniz.

Bazen hepimize geliyorlar bir süre de misafir kalıyorlar. Adına hey hey deniyor :KK48: Benim eşim alışkındır. Başka birşeye kızarım ama o kızdığım şeyin duygu durumunu yaşamadığım, duygularımı paylaşmadığım için öfkem gözükecek bir yer ve durum arar. Eşim kolunu kaldırsa bağırırım o ne biçim kol kaldırma diye:oha:

Bence altında yatan başka bi sebep var. Kime kızdın neye kızdın? İyi düşün. Eşin bi şey yapmasa da başkası mı sinir etti seni bu öyle abartı kızılcak bi mesele değil bence, ha hiç bi şeye kızmadın sadece bu mevzudan dolayı bu kadar kızdıysan da normal değilsin ona göre davran kendine hakim ol eşini kırma.

Troidle ilgili hastaliginiz var mi..bende var ve cok anlamsiz şeylere cok sacma sert tepki verebiliyorum
Hayır iki hafta önce kan testi verdim gebelik öncesi kontrol için. Hiçbir şey yoktu.

Tahammülünüz kalmamış sizin bu kadar sinirlendiğinize göre.
Abartı tepki vermişsiniz.
Hem de ne abartı. Kendime şaşırdım resmen. Biz hep şakalaşan bir ciftiz. Deli miyim neyim anlamadım.

Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor:sinirli:
Hamile olabilir misin 😄 Noemalde uysal bi mizaca sahip olan ben hamileliğimin başında çok ters bi insana dönmüştüm. Öyle anladm zaten bende bi şeyler olduğunu 😅😅

Gidipte gönlünü alın , az cilve yapın gereksiz üzdünüz adamı.. :duduk:
Özür dilemek konusunda hiç sıkıntı yasamam. Ama nedense dilemek istemiyorum şu an. Vallahi delirdim herhalde.

Ben genelde regl donemine 1 hafta kala sinir küpü olurum .. a dese tartisma cikariyorum 😂😂:KK71:gecen bende kiyafet katliyordum bi geldi katladigimin bir kac tanesini bozdu . Sinir oldum ama guldum yapcak bisey yok elime mi yapışacak bi daha yaptim :)

Back
X