- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.530
- 448
Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti. O kadar saçma bir tepki verdim ki biliyorum. Ama sinirim hala geçmedi. Bağırmak çağırmak ciglik atmak istiyorum. Mutfaktaki tabak çanağı kırıp dokesim var. Çok saçma değil mi ya? Niye bu kadar sinirlendim bilmiyorum. Hayır öncesi yok, bir tartışma yok. Böyle bir şey yaşayan var mı? Açlık desem aç da değilim. Tepemden hala dumanlar çıkıyor
Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim

Edit: Evet, hamileymisim meğer

Edit: Yazan herkese teşekkür ederim. Zaten sacmaladigimi biliyordum ve bana bunu söyleyin ki kendime geleyim diye açmıştım konuyu. Eh her zaman cikintilik yapan bazıları hariç genelde destek de oldunuz. Gebelikten supheleniyorum, eğer varsa bu konuyu hortlatirim

Edit: Evet, hamileymisim meğer

Son düzenleme: