Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde küçük bir tahta fırçam var ama hiç güzel taramıyorSaç spreyi kullanmak yerine tarağını değiştirsene canım... Ben ahşap tarak kullanıyorum bu yüzden elektriklenmiyor.Plastik kullandığım an saçlarım uçuşmaya başlıyor mesela![]()
Benim de saçlarım çok elektriklenir ama bunun için hangi tarağı kullansam bilemedim.Saç spreyi kullanmak yerine tarağını değiştirsene canım... Ben ahşap tarak kullanıyorum bu yüzden elektriklenmiyor.Plastik kullandığım an saçlarım uçuşmaya başlıyor mesela![]()
Ahşap tarakların hepsi işini görür. Eğer aradığın gibi bir şey bulamazsan body shopta vardır, bende onu kullanıyorum.Benim de saçlarım çok elektriklenir ama bunun için hangi tarağı kullansam bilemedim.
Önerin var mı?
Cok teşekkür ederim.Ahşap tarakların hepsi işini görür. Eğer aradığın gibi bir şey bulamazsan body shopta vardır, bende onu kullanıyorum.
Rica ederim canım... Elektriklenmeyi önlemenin yanısıra kırık oluşumundada fark oluyor.Cok teşekkür ederim.![]()