Saç Rengi ve Saç Boyama saçtaki altin pariltilar

cemreq

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
316
325
133
selam kızlar saclarimda turunculuk yok ama ozellikle güneşte sanki altın rengi boya varmış gibi parliyor ben bunu sevmiyorum daha küllü olsun istiyorum. su an acik kumral tonunda. sizce kullu acik kumral mi boyamaliyim yoksa kullu acik kumral ile normal acik kumrali karıştırayim mi nasil yapayım??

sacim boyle flastan iki renk çıkmış yarin güneşte ceker eklerim

Eklentiler

• zLwgOpH.webp
    zLwgOpH.webp
    481,6 KB · Görüntüleme: 1.525
Allahim saclarin muhtesem guzellikte deli misiiiin :KK43:( Bu rengi nasil elde ettin soyler misin :KK43:
ahah sagol canim da kötü gerçekte görünce ya. saclarim cok acik turuncuya kadar açılmışti. kumral istedim altin pariltili kahve yaptı kuafor. 1 ayda aktikca boyle oldu. ben daha grimsi istiyorum

güneşte de boyle kizlar nasil daha grimsi yapabilirim biri yardim etse :/

Eklentiler

• 4GRyE8hl.webp
    4GRyE8hl.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 1.225
Aslında kullandığın boyaya mavi mix ton katman önerilir ama saçlarında yeşerme yapabilir o.

Tüp boyalarda gri renk bulunur onunla cila yapabilirsin saçlarına. Ayrıca saçları küllü tona çeviren silver şampuanlardan kullanabilirsin.

Aslında kullandığın boyaya mavi mix ton katman önerilir ama saçlarında yeşerme yapabilir o.

Tüp boyalarda gri renk bulunur onunla cila yapabilirsin saçlarına. Ayrıca saçları küllü tona çeviren silver şampuanlardan kullanabilirsin.

çok teşekkür ederim. silver şampuan denemedim sarı olmayan saçta işe yaramaz sanardım. bakınayım bir.
o mix boyaları hiç kullanmadım çok da duydum. aslında cesaret edemiyorum. hatta yıllar önce bir arkadaş paylaşmış burda. kendince formul yazmıştı gri boyalat, gümüş boyalar, maviler falan. gözümü karartıp denesem mi diyorum.
sadece küllü bir boya alıp içine gri katsam da olur sanırım ama. çünkü saçım yeşermeye müsait. peki acaba bu gri boyalar rengi çok koyulaştırır mı azcık koysak bile? veya griyi karıştıracağım boyayı saçımın renginden açık mı almalıyım sence? ya uzun oldu kusura bakma :) bilgine güveniyorum. teşekkürler

bana yardım eden var mııı?saçlarımı senelerdir 9.11 koleston perfect+0.22 igora mix mavi+9luk açıcı ile boyarken artık renk renk olmuştu ve saglıksızlaşmıştı,istedigim küllülügü de bir kaç yıkamadan sonra kaybediyordum,davines 7.01+6lik açıcı ile pigmentasyon işlemiyle küllü kumrala çevirdim ancak saçım küllü degil de kızıl kahve ve istedigimden cok fazla koyu bir renk oldu..şimdi sorum şu ki bu boya alt kısımlar 9.11 oldugu için akacak besbelli aktıktan sonra 8.11 e geçsem boya tutar mı?? yoksa rengarenk mi olur 7.11 yine bana cok koyu gelcek gibi geliyor bilgisi olan varsa yardım ederseniz çook sevinirim.bir de burada yazılan şampuanı denediniz mi acaba?merak ettim nasıl sonuç verdigini.

senin de saçın benimki gibi. ben küllü yaptığımda daha çok arttı o sarı yansıma söyliyim. ben daha önce loreal excellence ve garnier in küllü boyalarını kullanmıştım 6.1 ve 7.1 . kuaförde boyatmadım yani. Sana tavsiyem düz bir numaraya boya. 6 mesela güzel kapatır onu. ama boya arasını da çok açma. çünkü aktıkça sarı yansıma alttan çıkıyor.

Back
X