sadece 1 gün regl oluyorum

brctyfn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
45
2
16
İstanbul
arkadaşlar merhaba,28 yaşındayım yaklaşık 5- aydır düzenli(32-33 günde bir) ama sadece 1 gün regl oluyorum.birinci gün sabah olduysam o gün sorun yok ama 2.gün günlük ped kullanıyorum,yoğunluk olarakta normal yoğunlukta. önümüzdeki ay doktora gideceğim sebebini bilen var mı arkadaşlar

canım ben de bunun için daha dün doktora gittim. ben de normalde 30-31 günde adet olurdum ve yaklaşık 3-4 gün sürerdi. bu ay bir hafta erken geldi yani nerdeyse 25 günde adet oldum ve hiç bu zamana kadar böyle olmazdım. gittiğim doktora duruumu anlattım. gayet normal erken de gelebilir 25 gün normal dedi. iki gün sürdü dediğimde ise iki gün sürmesi de gayet normal çok kanamamnın olması çok da marifet değil. ne güzel işte kansızlık durumu yaşamazsın dedi. yumurtalıklarıma da baktıktan sonra da her seyin normal olduğunu söyledi.

ama istersen yine de bir doktora görün :)

nefret ediyorum dr görünmekten sırf bu yüzden hala inatla gitmemeye çalışıyorum amaaa mecburrren elbet gidecemmm birgün :27: benimde adet günlerim çok azaldııı :18:

ya problem şu ben yaklaşık 5-6 aydır böleyim,bu ay doktora gideceğim.benim için sıkıntı değil sadece korktuğum erken menapoz...

dr. gittim , az regl olmamın 2 sebebi varmış.
1- troid bezleri düzenli çalışmazsa 2-göğüsteki süt bezleri düzenli çalışmazsa bu testler de normal çıkarsa ,bebek yapın bence dedi dr.,pek hazır değilim aslında düğünüm eylülde kafam karışık biraz ,ama bi yandan da artık 29 yaşındayım :D

ya problem şu ben yaklaşık 5-6 aydır böleyim,bu ay doktora gideceğim.benim için sıkıntı değil sadece korktuğum erken menapoz...

Siz de en son olasılığı aklınıza getirmişsiniz...
Biliyorsunuz ki korkunun ecele faydası yok..
Hormonel bir düzensizlik de olabilir..
Vakit kaybetmeden gidin doktora,alın önleminizi..
Çok geçmiş olsun..

Back
X