• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece 1 tane yumurtası olupda hamile kalanlar varmı:((((((((

jasomia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
45
3
36
Bursa
ARKADAŞLAR 1.5 senelik evliyim 31 yaşındayım. gebe kalamadım ilaç tedavisine yeni başladım dr um kolmen verdi adetin 4.günü içmeye başla 5 gün iç altıncı gün gel ultrasonla bakalım yumurtlama olmuşmu die dedi gittim ogün adetin adetin 9. günü oluyo yani o gün ultrasonda sadece 1 yumurta gördü doktorum oda olgunlaşmamış capı 17 mm dedi.sonrada belki bugün yumurtlama günün değil ondan yumurtlama olmamıştır 5 gün sonra yani adetin 13.günü gel bide ozama bakalım ultrasondan olmassa seni tüp bebek merkezine gönderirim dedi.2 gün sonra gitcem dr a 1 yumurta ne demek oluyo yumurta kalmazsa menapoza girilmezmi zaten ben menapozamı giriyom adetlerimde düzenli ama korkuyoRUM ne demek oluyo bu.tüp bebek yönetemiyle hamile kalma ihtimalim varmı?bu arada önceki tahlil sonuçlarımı yazayım size adetin ikinci günü hormon tahlilim fsh 10,52 lh 5.63 estradiol <10.adetin 21. günüde progestona bakılmıştı oda 12.3 çıktı..ARKADAŞLAR ÇOM ÜZÜLÜYORUM NAPICAM BEN YA MENAPOZA GİRERSEM:((((

slm arkadaşım bence bu yazını burdan okuyup cevap vermeleri biraz geçikebilir,2012 ocak şubat ayında tüp bebek yaptıranlar diye bir sayfa var,oraya yaz cnm,çabuk cevap alırsın...

ARKADAŞLAR 1.5 senelik evliyim 31 yaşındayım. gebe kalamadım ilaç tedavisine yeni başladım dr um kolmen verdi adetin 4.günü içmeye başla 5 gün iç altıncı gün gel ultrasonla bakalım yumurtlama olmuşmu die dedi gittim ogün adetin adetin 9. günü oluyo yani o gün ultrasonda sadece 1 yumurta gördü doktorum oda olgunlaşmamış capı 17 mm dedi.sonrada belki bugün yumurtlama günün değil ondan yumurtlama olmamıştır 5 gün sonra yani adetin 13.günü gel bide ozama bakalım ultrasondan olmassa seni tüp bebek merkezine gönderirim dedi.2 gün sonra gitcem dr a 1 yumurta ne demek oluyo yumurta kalmazsa menapoza girilmezmi zaten ben menapozamı giriyom adetlerimde düzenli ama korkuyoRUM ne demek oluyo bu.tüp bebek yönetemiyle hamile kalma ihtimalim varmı?bu arada önceki tahlil sonuçlarımı yazayım size adetin ikinci günü hormon tahlilim fsh 10,52 lh 5.63 estradiol <10.adetin 21. günüde progestona bakılmıştı oda 12.3 çıktı..ARKADAŞLAR ÇOM ÜZÜLÜYORUM NAPICAM BEN YA MENAPOZA GİRERSEM:((((

cnm aynı yaştayız bende 2. yılımı doldurmaktayım evliliğmde bende tüp bebek tedavisine başlamıştım adetin 5. günü ilaçlarla 1 yumurtam 6. günümdede 2yumurtam olduğunu öğrendim tedaviyi iptal ettik.yumurtaların biri boş biri doludur diye. erken menepoz belirtisi oluyor yumurta olmıyışı. şimdi 3 aylık ilaç tedavisine başladım inş. bu sefer sorunsuz çıkar sağlıklı bol yumuırtam oluşur.amh tahlili yaptırmadıysan onuda yaptır menopoz yaşını belirliyor. çünki hormonların ve adetin normal olsada erken menopoz olabiliyorsun benimkisi öyle şuan belkide yenebiliriz bazı şeylerle topikte erken menopozu yenen bi arkadaşı görmüştüm.Allah yardımıcımız olsun inş. sağlıklı yumurtaların oluşur üzülme ilaçla çoğaltılıyor sonuçta bi tn de olsa yumurta çıkarabiliyorsun zaten bizede 1 tn lazım ama kalitelisi lazım.

canım ya sen amh denen tahlili yaptırdınmı kaç yaşında menapoza girceğinimi belirliyor.ünüverstede yapılırmı bu tahlil.

çok üzülüyorum canım napcam bilmiyorum benim için dua edermisin kişinin kendisi için değilde başkası için ettiği dua kabul oluyomuş.inşallah seninde hayırlı bebeğin olur benimde. duama sende bi amin dersen sevinirim.allah olmayan herkeze versin inş.

çok üzülüyorum canım napcam bilmiyorum benim için dua edermisin kişinin kendisi için değilde başkası için ettiği dua kabul oluyomuş.inşallah seninde hayırlı bebeğin olur benimde. duama sende bi amin dersen sevinirim.allah olmayan herkeze versin inş.canım u arada topik ne ya anlamadım açıklarmısın duymadım daha önce.

canım benim eşimin yengesinin yumurtalıklarında kist olmuştu ve 1 yumurtasını aldılar şuan 40 yaşında 1 yumurtalığı ve eşinde varikosel var 3 çocuğunu yeni kucağına aldı çokta sağlıklı maşallah allah diledikten sonra kimse önüne geçemiyor. Allah çocuk isteyen herkese versin inş.:16: :16: :16:

Son düzenleme:
canım ya sen amh denen tahlili yaptırdınmı kaç yaşında menapoza girceğinimi belirliyor.ünüverstede yapılırmı bu tahlil.

benim amh tahlilimimi yumurtam çıkmıyınca dr um istedi ve yaptırdım.üniverstede tedavi görüyorum tahlilide üniverstede 50 tl ye yaptırdım.özelde 150 tl ye yapıyolar.senin doktorun senden istemediyse söyle doktoruna yaptır.

Back
X