Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de sıze katılmak ıstıyorum lıstenız cok guzel bır arkadasımla ıddaya gırdım bır ay ıcınde uc kılo vercz sanırım bu dıyetle cok rahat verrm lısteye benıde alırsanız cok sevınırım bu arada boyum 168 kılom 61 asıl amacım 55 olmak
cagla merhaba 1. sayfada verılen dıyetı mı uyguluyorsun hep ve acaba toplam kac kılo verdın bu dıyetle... ben de bayram nedenı ıle erteledım bıraz ama yarın 1 sayfadakı dıyete baslıyorum
yeni konu aç canım ya ama aynı anda aynı diyeti yapalım daha istikrarlı olur ve hepimiz aynı diyeti yaptıgımızdan verdiğimiz kilolarda yakın olur dayanışma içinde oluruz
kızlar mrb aranızda yeni katıldım bnmde 5 kilo fazlam var bir türlü veremediğim nasıl vercem bilmiyrm yürüyüş yaptım yine fayda etmedi kızlar inanki napcam bilmiyrm