sadece 5 tane yumurtam olmus!!!!!

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım moralım cok bozuk sadece 5 tane yumurtam var 2 tanesı 10mm ve 12 mm dr dıgerlerıde buyur daha erken dedı ama okadar bıtkısel kurler ve femera protokolune ragmen cok az 2 tane ıyı kalıtede dollensın transfer olsun fazla ıstemıyorum ama ya bu 2 sı dısında büyümez onlarda döllenmezse...offf ne zormus yarabbim şimdiden tükendim ben!!!!!!

lütfen böyle umutsuz olma.sen gönlünü ferah tutki yumurtaların gelişimini tamamlasın.şuanda stres yapmamaya çalış.inşallah sana yetecek kadar döllensin yeter duat et canım.

sevgili ada üzülme önemli olan sayı değil kaliteli olması, hem anladığım kadarıyla daha diğerlerinin gelişmesi için de zaman var. Moralini bozma

adacım moralını bozma dığerler buyucek canımm daha..............merak etme ...bal çorekotu ve tarçın ye sabahları ben faydasını gordum ve onemlı olan kalıtelı dollenme az ols ama kalıtelı ols ve tutunsun canım........uzme kendını ....ıyı olcakk ınşş

selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım moralım cok bozuk sadece 5 tane yumurtam var 2 tanesı 10mm ve 12 mm dr dıgerlerıde buyur daha erken dedı ama okadar bıtkısel kurler ve femera protokolune ragmen cok az 2 tane ıyı kalıtede dollensın transfer olsun fazla ıstemıyorum ama ya bu 2 sı dısında büyümez onlarda döllenmezse...offf ne zormus yarabbim şimdiden tükendim ben!!!!!!

canım kaç ünite iğne kullandın yumurta gelişsin diyeeee
ama sıkma canını herşeyin hayırlısı

canım kaç ünite iğne kullandın yumurta gelişsin diyeeee
ama sıkma canını herşeyin hayırlısı
canım merıonal kullanıyorum 3 toz 1 su 450 mg aksam tek doz yapıyorum endometrıozısım oldugu ıcın yumurta rezervım azdı ama oncekı denemede 8 tane olmustu zamanla azalıyor yaaa allahım sonunda güldürsün yarabbim...

canım merıonal kullanıyorum 3 toz 1 su 450 mg aksam tek doz yapıyorum endometrıozısım oldugu ıcın yumurta rezervım azdı ama oncekı denemede 8 tane olmustu zamanla azalıyor yaaa allahım sonunda güldürsün yarabbim...
kız o da ne toz su falan bende merional olcam amannn bide tozmuymuş

canım üzme kendini stres yapma önemli olan yumurtaların çokluğu değil kalitesi ben de 8 tane oluşmuştu ama sadece 2 tanesi kaliteliydi inşallah hayırlı sonuçlar alırsın........

cnm cok güzel bır yola başlamışsın sakın moralını bozma olucaksa eger 1 tanede olsa olur ınan kı yeter kı allah kısmet etsın sana we tüm isteyenlere sen bol bol dua et cnm bak zamanda warmıs daha buyurler bencede ...

bozma moralini. bende 8 vardı 6 toplandı 2 döllendi ama kimyasal gebelik oldu
başka arkadaştan 4 toplandı 3 döllendi 2 tane 5. güne gitti (pgt yaptırmaları şarttı) ama o da kimyasal gebelik
tek döllenip tutunanlar oluyor. inşallah kalitelidirler ve kaliteli döllenirler. yoksa 5-10 aynı inşallah kaliteli döllenirler ve sonuç iyi olur canım

Son düzenleme:

Benim son tedavimde doktorum ultrasonda 5 follikül göründüğünü söyleyince sevinçten havalara uçmuştuk :) Çünkü daha önceki 2 tedavimde 2 folikül oluştuğu için tedavim iptal edilmişti. 5 folikülden 4'ünde iyi kalite yumurta elde edildi ve 2 embriyo transfer (biri iyi kalite) edildi. Şimdi kızım yaklaşık 2 aylık çok şükür :) Darısı senin ve tedavide olan herkesin başına. :icecream:

canim daha yumurta toplama gunune var bence o gune kadar buyur lutfen uzulme
burda tanidigim bi arkadasimizin 3 tane yumurtasi vardi cok umutsuzdu yarida birakacakti devam et dedi dr
aldirdi 3 tane birisinin icin bos biride dollenmedi bi tane transfer edildi ve suanda hamile
allahim ol derse olur sen hic uzme kendini

canımcım üzülme..
benimde temmuzda tüplerim bağlandı.sonraki denemede 15 yumurta taoplandı hamile kaldım ama sonuca ulaşamadım sonra tekrar micro denedim 5.tedaviydi.5 yumurta toplandı dediler 15 ten 5 e düştüm diye ağladım dr umun yanında.oda bana önemli olan sayı değilki kalite dedi.o 5 yumurtanın hepsi işlem gördü ve hepsi 5.güne geldi.3 tane blastokist transferi yapıldı ve haftasonu kalp atışlarını duyum bebişimin.
nerde tedavidesin.sakın böyle şeylerle moralini bozma aptal kafam ne akadr üzüldüm 5 tane diye.hep olmaycak dedim ama bu gün tam 7 haftalık olduk.ayrıca banada femara protokol uygulandı bizim süreç benziyor çok birbirine.inşallah sonucunda benzer:)

Canım hiç canını sıkma moralini yüksek tut ki yumoşların iyi büyüsün yeterki kaliteli olsun döllensin ve tutunsun senin olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.

canımcım üzülme..
benimde temmuzda tüplerim bağlandı.sonraki denemede 15 yumurta taoplandı hamile kaldım ama sonuca ulaşamadım sonra tekrar micro denedim 5.tedaviydi.5 yumurta toplandı dediler 15 ten 5 e düştüm diye ağladım dr umun yanında.oda bana önemli olan sayı değilki kalite dedi.o 5 yumurtanın hepsi işlem gördü ve hepsi 5.güne geldi.3 tane blastokist transferi yapıldı ve haftasonu kalp atışlarını duyum bebişimin.
nerde tedavidesin.sakın böyle şeylerle moralini bozma aptal kafam ne akadr üzüldüm 5 tane diye.hep olmaycak dedim ama bu gün tam 7 haftalık olduk.ayrıca banada femara protokol uygulandı bizim süreç benziyor çok birbirine.inşallah sonucunda benzer:)
insallah canım bende senın gıbı burdan yazabılırım bırgun hamıleyım dıye ben ankarada tedavı goruyorum blastokıst transferını merak edıyorum bende hangı vakalarda tercıh edıyorlar bunu basarı oranı dahamı yuksek benım hep 3 gun transferı oldu dr um a sorsammı dıye dusunuyorum bır yandanda onlar daha ıyı bılır dıyorum sen nerde tedavı oldun

canımcım ben de gittim cumartesi sadece 3 yumurtam vardı bugün 2 kalmış bakalım tedavinini 7. günü daha uzun yol var ama moralini yüksek tut arkadaşım üzülme ye iç film seyret ama komedi olsun yada romantik komedi :1hug:

canım rabbim yardımcın olsun inş benimde yumurta rezervim az
rabbim inş seni en güzel şekilde güldürür:Saruboceq:

canıımm neden üzüyosun kendini bitanem.dur bakalım ne olmuş beş taneyse çok yumurta bişey ifade etmiyo ki sonuçta transfer edilcek emriyo sayısı en fazla 4 tane olmuyomu benim bildiğim.canım yaa lütfen olumlu düşün pozitif ol biraz! ikiz olucana bitaneciğin:emir_bebek: olur sen şimdiden bir annesin unutma ona göre davran karamsar olma inşallah tutucakta ben inanıyorum busefer başarıcaksın lütfen buna sende inan:1hug:hem iki tane transfer edilse tutucaksa ikise tutar nerden biliyosuunnyerimseniben