sadece 5 tane yumurtam olmus!!!!!

inşallah canım senın yüzünü istanbul güldürecek ...sen hangı ay da baslıyacaksın tedavıye bence hıc vakıt kaybetme ımkanların el verdıgı ölçüde tabii kansızlık ıcınde bol bol pekmez ye ayrıca yeşil mercımek kuru baklagıller tüket yıllardır bendede var kansızlık...

ağustos adetimin 21.günü iğnelere başlamayı düşünüyorum oda eylülün 13ne denk geliyo.transferde ekime denk geliyo.aslında daha önce başlamak istiyorumda biraz vücudum toparlansın diyorum bu ay adetimi 10 gün gecikmeli gördüm bi iki düzenli adet göreyim diyorum napıyım artık beklicem biz ne günler bekledik öyle değilmi adacım.sonunda zafer bizim olucak:hooray:

nazcım amerikanda doktorun kim?seninde tedavin ertelenmiş ama dondurulmuşların varmış ne güzel inşallah onlardan olur bebeklerin a.s.

selam arkadaslar hastaneden sımdı geldım moralım cok bozuk sadece 5 tane yumurtam var 2 tanesı 10mm ve 12 mm dr dıgerlerıde buyur daha erken dedı ama okadar bıtkısel kurler ve femera protokolune ragmen cok az 2 tane ıyı kalıtede dollensın transfer olsun fazla ıstemıyorum ama ya bu 2 sı dısında büyümez onlarda döllenmezse...offf ne zormus yarabbim şimdiden tükendim ben!!!!!!

ya canım benımde yumurta revezım az ama ne yapalım allah vermıyecekse 20 yumurta da olsa vermıyo bende cok agladım yıpratdım kendımı ama yapılacak bırsey yok dua et sakın ol bekle bakalım ıncır kurunu de yapmanı tavsıye ederım bu surede guzel haberlerını beklıcem

ya canım benımde yumurta revezım az ama ne yapalım allah vermıyecekse 20 yumurta da olsa vermıyo bende cok agladım yıpratdım kendımı ama yapılacak bırsey yok dua et sakın ol bekle bakalım ıncır kurunu de yapmanı tavsıye ederım bu surede guzel haberlerını beklıcem
evet canım rabbım verecekse hıc bısey engel olamaz ıncır kurunu yaptım oncekı denemelerımde bu kez bal çörekotu yaptım