• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El sadece 50 tl

kuzerk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
94
0
16
Denizli
$IMG_2652.webp$IMG_2651.webp$IMG_2648.webp$IMG_2644.webp$IMG_2646.webp$IMG_2647.webp$IMG_2645.webp

emzirme ve oturmaya destek miznderi mycey marka sıfırı 60 tl . oğluma oturmaya yardımcı olsun diye almıştık ama hiç istemedi. hiç kullanmadık.

giysilerin bedenleri neler yazlık mı kışlık mı

Beyaz ceket lcw 9-12 aylık kadife kışlık 1 kez bile giyemedik. şort ile kot tulum 9-12 ay yazlık sarı tulum ve kahve tulumda yazında kışında giyilebilecek tulumlar 6-12 ay içinler ikiside

tamam ben emzirme minderine talibim yanında birde kadife beyaz hırkayı alsam ne kadar olur ben şube adını öğreneyim ptt kargo şube teslim olarak gönderebilir misiniz ayrıntıları özelden yazarım sizde özelden yazın

ikisi 20 tl olsun. ceket zaten hiç giyilmedi. sadece 1 kez yıkandı okadar. ayrıca ceketin birde takım şapkası var içine onuda koyayım.. birde altı var içine onuda koyayım ama sadece altını kullandık. ayrıca şapkayı görünce çok hoşunuza gider. aslında o üçlü takımdı. ben hepsini içine koyayım.

ikisi 20 tl olsun. ceket zaten hiç giyilmedi. sadece 1 kez yıkandı okadar. ayrıca ceketin birde takım şapkası var içine onuda koyayım.. birde altı var içine onuda koyayım ama sadece altını kullandık. ayrıca şapkayı görünce çok hoşunuza gider. aslında o üçlü takımdı. ben hepsini içine koyayım.
tamam anlaştık siz özelden hesap no isim bilgi yollayın yarın sabah eşim ödemeyi yapsın

hayırlı olsun. bana haber verin evim ptt nin karşısında hemen yollarım. sizde adresi falan yollayın.

hayırlı olsun. bana haber verin evim ptt nin karşısında hemen yollarım. sizde adresi falan yollayın.
tamam anlaştık şube adını öğreneyim şube teslim gönderin öğrenemezsem de ev adresini yazarım sağolun

evet gelmiş tamam eşim sabah gönderir bende adresi göndereyim

Back
X