Aşılama sadece asilamasi tutanlar yazsin lutfen

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
Arkadaslar yanlis anlamayin benim ilk asilamam bugun 3. Gunum topikleri sirayla vaktim yettigince gezindim ama hep aonuc negatif haliyle umutsuzluga kapildim oyuzden oyle bi topik yapiyimki dedim okuyan herksim yuzunde guller acsin yasasin bir umut var demekki desin simdi lutfen buraya asilamasi tutan arkadaslar yazsin lutfen kacinci denemesi nerede yaptirdi vs herkese simdiden cok tesekkurler bol sanssss.

Merhaba benim ilk aşılamam tuttu
hiç beklemiyordum
hiç umudum da yoktu doktorum aşılamayı yaparken
bu işlemin başarı oranı % 15
% 85 gebelik oluşmaz sonradan hayal kırıklığı olmasın dedi
içimi açtı yani :)

moralini bozma bence
nasipse eğer şansın % 15 bile olsa olur
içini ferah tut
hakkında hayırlısı olsun

Merhaba benim ilk aşılamam tuttu
hiç beklemiyordum
hiç umudum da yoktu doktorum aşılamayı yaparken
bu işlemin başarı oranı % 15
% 85 gebelik oluşmaz sonradan hayal kırıklığı olmasın dedi
içimi açtı yani :)

moralini bozma bence
nasipse eğer şansın % 15 bile olsa olur
içini ferah tut
hakkında hayırlısı olsun

Merhaba canim cok sagol icimi nasil rahatlattin bi bilsen ama tabiki hikayenide anlatirsan cok sevinirim yas kacti neden ve nekadar zaman bebek olmadi ayroca nezaman ogrendin pozitif oldugunu hic belirtin oldumu ne cok soru sordum dimi :))) bu arada ALLAH bagislasin hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah

Merhaba canim cok sagol icimi nasil rahatlattin bi bilsen ama tabiki hikayenide anlatirsan cok sevinirim yas kacti neden ve nekadar zaman bebek olmadi ayroca nezaman ogrendin pozitif oldugunu hic belirtin oldumu ne cok soru sordum dimi :))) bu arada ALLAH bagislasin hayirli ugurlu bir evlat olsun insallah

Saol canım allah isteyen herkese nasip eder inşallah :))
benim yaşım 33 dört yıldan fazla bekledik başlarda sorun yok falan dedi doktor ,bekleyin olur dendi
sonra pko olduğumu öğrendim, öyleydi böyleydi derken dört sene geçti .aşılamayı yapan doktorda aşırı ilgisizdi normalde progesteron veriyormuş doktorlar hiç bişey vermedi sperm yıkama sonrası raporuna bile bakmadı
belirtilere gelince burda senelerce baktım belirtilere hiç biri olmadı dayanamadım 11. gün kan testi yaptırdım oda düşük çıktı sonra adetim bir hafta geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı inanmadım kan testi yaptırdım
en büyük belirti adet gecikmesi
beklemek zor biliyorum ama adetini bekle derim

Saol canım allah isteyen herkese nasip eder inşallah :))
benim yaşım 33 dört yıldan fazla bekledik başlarda sorun yok falan dedi doktor ,bekleyin olur dendi
sonra pko olduğumu öğrendim, öyleydi böyleydi derken dört sene geçti .aşılamayı yapan doktorda aşırı ilgisizdi normalde progesteron veriyormuş doktorlar hiç bişey vermedi sperm yıkama sonrası raporuna bile bakmadı
belirtilere gelince burda senelerce baktım belirtilere hiç biri olmadı dayanamadım 11. gün kan testi yaptırdım oda düşük çıktı sonra adetim bir hafta geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı inanmadım kan testi yaptırdım
en büyük belirti adet gecikmesi
beklemek zor biliyorum ama adetini bekle derim

Hadi yaaa 11.gun kan testinde cikmadi demek bende 11. Gun yaptirmayi dusunuyordum benimde umudum yok fakat yinede acaba demek sikiyor belki senin asilama esnasinda degilde daha sonra tutmus olabilir canim bendede cikolata kisti vardi aralikta aldirttim ama yinede olmadi iki senedir istiyoruz ins cok beklemeyiz canim cok tesekkur ederim bana buyuk umut oldun.

benim de 2. aşılamam tuttu Rabbime şükürler olsun. doktorum bana %15-20 şans vermişti , Allah yeterki ol desin olur inşallah

Canim cok sevindim gozun aydin insallan saglicakla kucagina alirsin ve buyursun yavrunu zahmet olmazsa sende anlatirmisin kac yildir evlisin nekadar zamandir cocugun olmuyordu bi problem varmiydi yani olmamasinin sebebi neydi.

Canim cok sevindim gozun aydin insallan saglicakla kucagina alirsin ve buyursun yavrunu zahmet olmazsa sende anlatirmisin kac yildir evlisin nekadar zamandir cocugun olmuyordu bi problem varmiydi yani olmamasinin sebebi neydi.

teşekkür ederim Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah. 3 yıllık evliyim evlendiğimizden bu yana istedik ama olmadı, bende pco var 1 yılı aşkın bir tedavi gördüm tedaviye başladığımdan bu yana 3 kez ilaç tedavisi ile denememiz ve 2 kez aşılamam oldu. dualar sayesinde çok şükür 2. aşılamam tuttu olmasaydı tüp bebeğe geçecektik zor ve sabır gerektiren bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun

Arkadasım bende 2 yil 3 aylık evliyim. Basından beri bebek istiyoruz. Bende pco esimdede hızda problem vardı. Tedaviye başlamadan once ben 12 kilo verdim eşimde bu sürede yaklaşık 17 kılo verdi tedavi gormeden esimin degerleri cok iyi yükseldi. İlk ay hormon tedavisi gördüm . 4 ay klomen kullandım son iki ayında çatlatma igneside vardı.arada rahim filmi var bir ay kist oldu tedavi göremedim 1 ayda ben gitmedim yani 9. Ay ilk aşılamamı yaptırdım ve suan hamileyim cok şükür tuttu . Rabbim isteyen herkese versin inşallah . Bizim avantajımız esimin degerlerinin asilama tedavisinde yıkandıktan sonra cok iyi olmasıydı. Benim vücudumda klomene cevap veriyordu. Asıl olan bu ay nasip olmasıydı ve bütün şartlar oluştu cok şükür . Herkese tedavilerinde kolaylıklar diliyorum hayırlı güzel sonuclar nasip etsin Rabbim inşallah benim icin ve tum hamileler icinde tamamına erdirsin .

Canim hikayeni yazdigin ve bizlere umut oldugun icin tesekkur ederim insallah saglicakla kucagina alirsin ve hayirli bi sekilde buyutursun yavrunu mucadelen icinde tebrik ederim ayrica saglicakla kal canim

Canim hikayeni yazdigin ve bizlere umut oldugun icin tesekkur ederim insallah saglicakla kucagina alirsin ve hayirli bi sekilde buyutursun yavrunu mucadelen icinde tebrik ederim ayrica saglicakla kal canim

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin icin. Bende bu siteyi bir yıldır takip ediyorum cok seyler okudum. Umudumu kaybettiğimde öyle güzel hikayelerle ya bismillah dedimki .Evet cok uzun yıllar tedavi görmedim ama toplamda bu iki yılda psikolojik olarak yıprandım ama pes etmemek cok önemliymiş sabırla tedaviyi takip etmekte .hem kendi tecrubemden hemde etrafimda daha uzun uğraş veren arkadaslara bakarak söylüyorum bunu herzaman tum isteyenlere diye dua ediyorum .Allahım herkesin gönlüne gore versin en kısa zamanda tum isteyenlere nasip etsin insallah

o iki yil oyle uzun geliyorki o cektigin stres hic olmicakmi duygusu marketten her ped aldiginda aslinda bebegime bez almaliydim diye soylenmek senden sonra evlenenlerin bir bir hamile kalmasi onlarin duydugu hazzi izlemek daha neler neler ama sukurler olsunki baba olmaya layik olan eslerimiz var arkamizdalar cogumuzun (okuduklarima dayanarak soyluyorum) cok sukur hala yumurta uretebiliyoruz ve imkansiz icin ugrasmiyoruz sadece zamanini bekliyoruz insallah yani en azindan umudumuz ve sukretmek ve mucadele etmek icin bi dunya sebebimiz var sagol canim Rab'bim dualarini kabul etsin hepimizin dualarini kabul etsin insallah.

Merhaba
Benim ilk asilamam tuttu :). Hic bir sebebp yoktu fakat 2 yildir hamile kalamiyordum. En sonunda yeter artik dedim ve asilama yaptirmaya karar verdim. Evet bir sorunumuz yoktu ama bu durumda bile asilamada basari orani %15-20 dir. BEn cok umitsizdim.amamucize gerceklesti. Suan 8. Haftamdayim ve cok mutluyum. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin. Bu arada esim de ben de 29 yasindayiz. Ve adet dum sanmistim ki meger tutunma kanamasiymis :). Asilamamdan 18 gun sonra hem kanda hem de erken gebelik testinde sonucu elde etmistim. Herkese sevgi ve sabir dilerim...

Üçüncü aşılamam tuttu. Ilk ikisi olumsuz olunca 3. Den hiç umutlu değildim hatta doktorum çok ısrar ettiği için denedim ama oldu işte :) hepinize umut olsun diye yazıyorum Allah kimseyi bu yolda aratmasın

merhaba canim ben bu konuyu ilk asilamami yaptirdigimda acmistim suanda ise ikincinin sonucunu ogrenmek icin bekliyorum bugun yedinci gunum benimde hakkimizda hayirlisi inşallah

merhaba,
bende 2 yıla yakın zamandır bebek istiyorum,ancak hiçbir sorun olmamasına rağmen her ay hüsranla karşılaşıyorum.
bu ay tedaviye başladık inşallah.5 gün klomen kullandım. perşembe kontrole gideceğim ve büyük ihtimalle de haftaya aşılamam yapılacak. yani inşallah bir aksilik çıkmaz ve haftaya aşılamam yapılır.sonrada heyecanlı bekleyiş başlamış olacak.ilk aşılamam hem çok heyecanlıyım hemde çok umutlanmaktan korkuyorum.inşallah herkes hayırlı sonuçlar elde eder.hepimiz meleklerimize kavuşuruz.sende aşılama sonucunu bekliyormuşsun. birlikte hayırlı neticeler alırız inşallah...

Back
X