Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel yazmışsınız peki siz neden bunu yapamadınız
kızlar size bi kaç tavsiyede bulunmak istiyorum naçizane,
eğer sevviyorsanız ve seviliyorsanız aşkınız için herşeyi yapın.
ne hor görülmekten korkun nede sevginizden.hiçkimseden çekinmeyin.
onu hiç üzmeyin ve kaybetmemek için herşeyi yapın.
bir anlık heves uğruna yada bir anlık sinirle onu kırmayın.
onu sevin , çok sevin..
bunları neden mi söylüyorum ben bunların hiçbirini yapamadım ve çok mutsuzum.
Canim merak etme ben bunlarin hepsini yaptim, ustelik onu inanilmaz boyutta cok sevdim,sevgimi gosterdim hatta istemeden kizdirdigimi dusunerek ozur de diledim ama ne yazik ki ise yaramadi,sonuc olarak beni gercekten sevmiyormus ki her ne gerekcesi varsa bana aciklamadan arkasina bakmadan gitti, cok uzuldum, kirildim ....zorla guzellik olmuyor ama yine de onun icin iyiligi, sagligi icin duaciyim ....
ewet bide bunları yapıp nankörlüğe uğramak var o da çok fena tabiii
canım bu dediklerinin hepsini yaparsak şımarırlar genelde yaşamış biri olarak bu kendi fikrim tabi ki senin durumuna da üzüldümgeçmiş olsun
Canim merak etme ben bunlarin hepsini yaptim, ustelik onu inanilmaz boyutta cok sevdim,sevgimi gosterdim hatta istemeden kizdirdigimi dusunerek ozur de diledim ama ne yazik ki ise yaramadi,sonuc olarak beni gercekten sevmiyormus ki her ne gerekcesi varsa bana aciklamadan arkasina bakmadan gitti, cok uzuldum, kirildim ....zorla guzellik olmuyor ama yine de onun icin iyiligi, sagligi icin duaciyim ....
Genellemeler her zaman yanlıştır, biri için tutan formül öbürü için tutmaz, ama yaşadığınız şeye üzüldüm.
en azından yapanların içi rahat..cünkü yaptıkları halde bilmemmişler..ama ya yapmadıkları için senelerce pişman olsalardı bu daha acı..
bn hep sevgim için ugrastım mücadele ettim ama bilmedi..en azından elimden geleni yaptıgımı biliyorum bu yüzden mutluyum kaybeden o oldu
Tek taraflı olmadıgını dÜŞÜnÜorum herŞeyİn karŞımızdakİ İnsanda Önemlİ n ekadar deger gÖrÜosa okadar deger vermek fazlası olunca Şımarıolar..
Ben en son elİmden gelenİ yaptım ama İŞe yaramadı...
Bencİl olmayı kendİmİ dÜŞÜnmeyİ Ögrendİm tavİz vermemeyİİ..bırakın onlar kossun peŞİmİzde..