• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece bi tavsiye..

haklisin..
bundan onceki sevdigim insani bu nedenlerle kaybettim..
ne demek oldugunu iyi biliyorum, bu yuzden sanirim biraz da cok ozen gostermeye calisiyorum iliskime.
elimden geldigince..

canım bu dediklerinin hepsini yaparsak şımarırlar genelde yaşamış biri olarak bu kendi fikrim tabi ki senin durumuna da üzüldüm :( geçmiş olsun

kızlar size bi kaç tavsiyede bulunmak istiyorum naçizane,

eğer sevviyorsanız ve seviliyorsanız aşkınız için herşeyi yapın.

ne hor görülmekten korkun nede sevginizden.hiçkimseden çekinmeyin.

onu hiç üzmeyin ve kaybetmemek için herşeyi yapın.

bir anlık heves uğruna yada bir anlık sinirle onu kırmayın.

onu sevin , çok sevin..

bunları neden mi söylüyorum ben bunların hiçbirini yapamadım ve çok mutsuzum.

Canim merak etme ben bunlarin hepsini yaptim, ustelik onu inanilmaz boyutta cok sevdim,sevgimi gosterdim hatta istemeden kizdirdigimi dusunerek ozur de diledim ama ne yazik ki ise yaramadi,sonuc olarak beni gercekten sevmiyormus ki her ne gerekcesi varsa bana aciklamadan arkasina bakmadan gitti, cok uzuldum, kirildim ....zorla guzellik olmuyor ama yine de onun icin iyiligi, sagligi icin duaciyim ....

Canim merak etme ben bunlarin hepsini yaptim, ustelik onu inanilmaz boyutta cok sevdim,sevgimi gosterdim hatta istemeden kizdirdigimi dusunerek ozur de diledim ama ne yazik ki ise yaramadi,sonuc olarak beni gercekten sevmiyormus ki her ne gerekcesi varsa bana aciklamadan arkasina bakmadan gitti, cok uzuldum, kirildim ....zorla guzellik olmuyor ama yine de onun icin iyiligi, sagligi icin duaciyim ....

ewet bide bunları yapıp nankörlüğe uğramak var o da çok fena tabiii

ewet bide bunları yapıp nankörlüğe uğramak var o da çok fena tabiii

Canim cok haklisin , sonuc olarak yasam suruyor, ben asksiz da mutlu olabilecegime inaniyorum artik once 'kendim" diyorum, biraz bencil olmayi nihayet ogrenebildim, herkese de oneririm!

Genellemeler her zaman yanlıştır, biri için tutan formül öbürü için tutmaz, ama yaşadığınız şeye üzüldüm.

offfffffffffffffffff bende yapamadım:( yanımdayken değer bilmedim. oda bilmedi. aşk zor bulunuyo. bulanlar lütfen değerini bilsin...

canım bu dediklerinin hepsini yaparsak şımarırlar genelde yaşamış biri olarak bu kendi fikrim tabi ki senin durumuna da üzüldüm :( geçmiş olsun

ben de sizdenim kızlar...
hiçkimseye hakettiğinden fazla daha da önemlisi kendimden fazla değer veremem artık... kimse kusura bakmasın...

elbett ilişkime sahip çıkarım ama biri uğruna da herşeyi yapmak bana ters artık şakkıdı

canım kendini hiç üzme hiç kendine suç arama arkadaşların dediği gibi olmayacağı varsa olmuyor

Genellemeler her zaman yanlıştır, biri için tutan formül öbürü için tutmaz, ama yaşadığınız şeye üzüldüm.

tabiki bi formül diğerine uymaz. ama ben yinede uyarmak istedim. çok seven ve sevilen insanlara bi öneriydi.kuyruk acısı çok fena kendimden biliyorum

en azından yapanların içi rahat..cünkü yaptıkları halde bilmemmişler..ama ya yapmadıkları için senelerce pişman olsalardı bu daha acı..

bn hep sevgim için ugrastım mücadele ettim ama bilmedi..en azından elimden geleni yaptıgımı biliyorum bu yüzden mutluyum kaybeden o oldu

Tek taraflı olmadıgını dÜŞÜnÜorum herŞeyın karŞımızdakı ınsanda Önemlı n ekadar deger gÖrÜosa okadar deger vermek fazlası olunca Şımarıolar..
Ben en son elımden gelenı yaptım ama ıŞe yaramadı...
Bencıl olmayı kendımı dÜŞÜnmeyı Ögrendım tavız vermemeyıı..bırakın onlar kossun peŞımızde..

en azından yapanların içi rahat..cünkü yaptıkları halde bilmemmişler..ama ya yapmadıkları için senelerce pişman olsalardı bu daha acı..

bn hep sevgim için ugrastım mücadele ettim ama bilmedi..en azından elimden geleni yaptıgımı biliyorum bu yüzden mutluyum kaybeden o oldu

çok güzel yazmışsın:1closedeyes: sen aşkın için ne kadar değer verirsen için o kadar rahat olur

bence bunların hepsinide hakene yapmak lazım hemde sonuna kadar ama haketmeyene eziyet etmekten de geri durmamalı

Tek taraflı olmadıgını dÜŞÜnÜorum herŞeyİn karŞımızdakİ İnsanda Önemlİ n ekadar deger gÖrÜosa okadar deger vermek fazlası olunca Şımarıolar..
Ben en son elİmden gelenİ yaptım ama İŞe yaramadı...
Bencİl olmayı kendİmİ dÜŞÜnmeyİ Ögrendİm tavİz vermemeyİİ..bırakın onlar kossun peŞİmİzde..

haklısın canım bazıları hemen şımarıyo ama bizim ilişkimizde şımaran bendim.
kıymet bilemedim

Back
X