sadece biraz ilgi istiyorum ne yapmalıyım hanımlar?

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba arkadaşlarım;
Kızlar yaaa erkek arkadaşım benimle ilgilenmiyooorrrrrrrrrrrrrr ne yapmalıyım beeennnn bana sende ilgilenme falan demeyin kızlar yaa bu seferde sen değiştin falan demeye başlayacak daha çok kavga edicezz kızlar sevgilimin benimle ilgilenmesi için ben ne yapmalıyım yaaa onu çok seviyorummmm oda beni seviyor biliyorummm ama bazen öyle ilgisiz oluyor kiii sanki küsmüşüzde konuşmuyormuşuz gibi bakmıyor bana uzaktayız birbrimizden ayrı şehirlerdeyiz ve tek iletişim kaynağımız telefon:( msjlaşmak konuşamıyoruzda telefonda çünkü durumlarımız buna müsait değil maddi açıdan sadece msjlaşabiliyoruz:( 2 ay oldu görüşmeyeli kızlaaaarrrr ne yapmalıyımmmmmmmm benimle daha çok ilgilenmesi için ilişkimizi heyecanlandırmak için benim üzerime düşmesi için ne yapmalıyım kardeşlerim ablalarım bana bir yardım edinnn:(

mesela üzerine cok gidip sıkboğaz ediyorsan, sürekli mesaj atıp denetlıyorsan ondan sıkılmış olabilir. ama genelde erkekler ilgisiz olur kadınlara göre malesef. onları böyle kabul etmelıyız belki de.

uzaktaymıssınız bırbırınızden yapılabılecek seyler sınırlı yanı,kontor alıp arayabılırsın ,bılet alıp yasadıgı sehre gıdebılırsın,guzel mesajlar atabılırsın:44:

mesela üzerine cok gidip sıkboğaz ediyorsan, sürekli mesaj atıp denetlıyorsan ondan sıkılmış olabilir. ama genelde erkekler ilgisiz olur kadınlara göre malesef. onları böyle kabul etmelıyız belki de.

hayır sürekli mesaj atmam denetlemem de :( ya sanki birşeyler oluyo gibi onda hissediyorum sanki:(

uzaktaymıssınız bırbırınızden yapılabılecek seyler sınırlı yanı,kontor alıp arayabılırsın ,bılet alıp yasadıgı sehre gıdebılırsın,guzel mesajlar atabılırsın:44:

bu ayın 22sinde gidebilirim canım düşünüyorum birikim yaptım çok anlayışlıyımdır onu asla ilgisiz sevgisiz bırakmadım uzakta bile olsak ama sanki benden uzaklaşıyor gibi hissediyorum:( ama bir bakıyorum aşkım canım cicim vs çok düzgün ama böylede olunca allak bullak oluyorum bir düzgün bir değişik:(

Görüşmeden canlanmaz kolay kolay.Bence telefondan sesinizi duyun konuşacak değişik konular bulun.mesela onu ara bu gün ne yaptın de. Ama ses tonun şüpheciyada gizli saklı degil.Gayet nazik olsun.Çekici olsun.

Back
X