Sadece burun deliğini küçültmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sadece burun deliği küçültülür mü
Burun deliklerinizi küçültmek nefes alışınızı azaltacaktır eğer çok dikkat çeken bir durum değilse tavsiye etmem.Ayrıca burun delikleri burun ameliyatının en zor kısmıdır çok yüksek ücretlere ameliyat olanların bile kötü burun delikleri olduğunu gördüm burada.Benim burun deliklerim dardı ameliyatta yana doğru açarak genişletmiş doktorum.Kış boyunca çok ağır grip olmama ve yıl boyu süren alerjimden dolayı sık sık burun etlerimin şişmesine rağmen hiç birinde tamamen burnum tıkanmadı.Bazen elimle iki yandan bastırıp eski haline getiriyorum baya farketmiş nefesim çok şükür bu haline.

Geniş kanatları var burnumun delikler hafif yana doğru açık sadece burun delikleri daraltilirsa daha kibar gözüküyor ne gibi kötü sonuçları olabilir ki bir de devlet hastanelerinde herhangi bir plastik cerrahi yaptırmak fazla mı riskli olur

doktorun devlet hastanesi ya da özel olmasındansa daha önce yaptığı ameliyatlara bakmalısın özellikle senin burnun gibi olanlara çünkü onlara ne yaptıysa sanada aynısını yapacak.Kötü sonuçlar açısından örnekleri bu forumdada bulabilirsin

Ya şöyle bir durumum var ailemden kimse olmamı istemiyor benim takıntı yaptığımı düşünüyorlar bende öğrenciyim gizlice öğrencilik yaptığım şehirde yapmayı düşünüyorum ama orda da düzgün elle tugulur bir plastik cerrah yok Bolu da okuyorum bu arada zaten özele verebilecek param da çok yok o yüzden devlet istiyorum ama açıkçası korkuyorum da

böyle gizli alalaceleye getirme bence sonuçta cerrahi bir işlem ameliyata girerken kırk tane evrak imzalıyorsun riskleri var.Sonuçta yanında olacak olanlar onlar, aileni ikna edip gönül rahatlığıyla öyle olacaksan ol. geç olsun sağlıklı olsun.

Malesef ailemi tanımıyorsunuz asla kabul edecek bir aile değil hem ameliyat riskleri yüzünden ilerde bozulacagini ve çok tehlikeli oldigunu düşünüyorlar kalıcı olacağını düşünmüyorlar ve dinen de günah zaten öyle eğri büğrü olsa tamam yaptır derdik ama burnunun hicbiseyi yok diyorlar aslında yan profillerden burnumu beğeniyorum bende tek sorun geniş olması bir tık daha dar olsaydı daha güzel olabilirdi 21 yaşındayım daha oturacak burnun da diyorlar ama bilmiyorum kaç yaşında oturuyor ki bu yüz hatları

Tamam yine yaptır, aileden izin al alma orasını sen bilirsin ama param yok diye devlette olsun diye aceleye getirme. Okulun bitsin bi hele. Ha devlette de iyi doktorlar var tabi ama sadece aceleye getirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…