Bundan 5 ay önce göğüs ucundan 92 altından 79 di ölçülerim. Sonra 4 ay boyunca 7 kilo verdim 60kilodan dan 53e düştüm ve ölçülerim üstten 86 alttan 73 oldu. Son 1 haftada buz masajı denedim göğüslerim inanılmaz dolgunlaştı şimdi ki ölçülerim üstten 91 alttan 73. Hem fit ve sıkı bi vucudum hemde dolgun göğüslerim var artık. Şimdilik 75B kullanıyorum ama 75C kullanana kadar devam edicem. Başka çay krem ya da benzeri hiç bişey kullanmadım,etkisini ve kalıcılığınıda paylaşıcam sizlerle. Hem çok kolay bi yöntem hemde hiç bi zararı yok. Denemekle bişey kaybetmiyosunuz yani
Canım sen kilo verince doğal olarak göğsün sarkıp diriliğini kaybetmiştir kilo verince olan doğal birşey bu ve buz masajıyla eski diriliğini kazanmıştır o yüzden cm artmıştır çünkü buz masajı dirilik veriyor sarkmayı önlüyor tedavi ediyor yoksa göğüs büyütmüyor yani olmayan birşey eklemiyor
Canım sen kilo verince doğal olarak göğsün sarkıp diriliğini kaybetmiştir kilo verince olan doğal birşey bu ve buz masajıyla eski diriliğini kazanmıştır o yüzden cm artmıştır çünkü buz masajı dirilik veriyor sarkmayı önlüyor tedavi ediyor yoksa göğüs büyütmüyor yani olmayan birşey eklemiyor
Yalnız canım sen zayıfladğın halde göğüs debi küçülme olmamış. Kilo vermeden önce de 13 cm iş verdikten sonra da 13 cm.
Benim göğüslerimin küçük olması biraz genetik ama acaba bende sadece buz masajıyla büyütebilirmiyim ki .
Günde kaç kere nasıl yapıyodun ?
Benim göğüslerimin küçük olması biraz genetik ama acaba bende sadece buz masajıyla büyütebilirmiyim ki .
Günde kaç kere nasıl yapıyodun ?
2 gündür buz masajı yapmaya başladım ve göğüslerim hassaslaştı ağrımaya sızlamaya başladı inşallah bu büyüdüğüne işarettir ben çok ümitliyim :)
benimde aynen öyle oldu ve hala kalıcıı sakın bırakmaaa :)
Sen ne kadar süre sonra gelişimi gördün canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?