Sadece Çatlama İğnesi ile Gebelik Çalışmaları

Cnm kist olabilir bu kadar ağrıya acilde jadın doğumcu varsa gidebilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kist olabilir bu kadar ağrıya acilde jadın doğumcu varsa gidebilirsin

Yok kuzum bide ozel hastaneye giderim valla iyiler paralari ceplerine fazlasiyla giriyor ama hastalarla ilgilenmek yok sirf para olarak goruyorlar bizi:( catlatma ignesi yapti ne yaptiysa bebegim acaba catlamadida kistmi yapmis

İğneye rağmen de olabiliyor cnm umarım yoktur tabi

Bu aralar evdeyim evet bunaldim kendi kendime dusunmekten .esimde 5gundur sehir disinda onsuzda kalinca iyice cok dusunuyorum.bu hafta.artik islere basliyorum calismaktan bu defa cocuk aklima gelmeyecek belki boylesi daha iyo olur.Bu ay daha bir kac gun umit var Hayirlisiyla olsun hepimiz icin INSALLAH :) :)

amin guzum..
regl olman gereken zaman nedir peki? İnşallah olmazsın..

Selamm canimm nasilsin?:) 16-17haziran olmam gerek

canım daha çok zaman var neden bu kadar erken kan testi yapıp kendini üzüyorsun.. Kızdım vallahi..
Bende napiyim ofise geldim şimdi. İstenilen işlerimin hiç birini yapmadım sıkıldım pofff,

canım daha çok zaman var neden bu kadar erken kan testi yapıp kendini üzüyorsun.. Kızdım vallahi..
Bende napiyim ofise geldim şimdi. İstenilen işlerimin hiç birini yapmadım sıkıldım pofff,

Benimde bir suri is tembellik ediyorum uzerlerinde calismam lazim yurtdisinda musterilerle gorusmelerimiz olacak hepsini ezber bilmem lazim tembellik ediyorum :) :) :) bazen insanin cani birsey yapmak istemiyor degilmi?:) :) bebegim normalde kizlar hep 14gunde kan sonucu cikar diyorlar ondan bide adet tarihimde cokktan yurtdisinda kosusturacagim kan testine zamanim olmazki :) :) :) sen hangi sehirdesin?Ben konyada:)

Benim ümitlerim iyice tükendi az önce ov testi yaptımm çook haff çizgi vardı gebelik testi yrn yapcam ama yok sanırım :(

Benim ümitlerim iyice tükendi az önce ov testi yaptımm çook haff çizgi vardı gebelik testi yrn yapcam ama yok sanırım :(

Ben ov.testi hic yapmadim canim.uzulme sakin daha kan testi vermeden hemencecik.moralini bozuyorsun.Bende yarin kan versirecegim bakalim hayirlisiyla hepimiz pozitifleri gorelim :) :) :)

Bugün sabah idrara bktm negatiff :(( surelab netten aldım pek iyi biley gibi değil...iyice olmucak diye psikolojim bozuk...

Kan testi yaptırdın mı cnm sonuç?

Peki hamile olmadigima gore progestani icmeyi birakmammi lazim bilgin varrmi canim?hamilelik olursa dusuk olmadin diye kullandiriyordu doktor

Duphaston adeti de getiriyo diye biliyorum ama iç bitir istersen

merhaba arkaddlar bnde bugun catlama ignesi yaptirdim ultrasonda bakti yetrince buyumus yumurta dedi hemen istiyosan igne yapalim dedi sag ve sol kasik ustune yaptilar ikitane 36 saat de gun asiri iliski dedi..yani sali ve carsamba sanirim...ins.tutar ilk denemem bi islaklik var ve arada batma hissi 5 aydir korunmuyoruz

Back
X