Sadece dertlesmek istedim...

icecold

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
220
134
103
Hayatim bir türlü bi yola girmiyor.
2013 de boşandım. Çocuk yok.
Hadi işim gücüm yerinde hayata devam dedim işsiz kaldim. 1 yıldır iş ariyorum. Ama bulamiyorum.
Hayatima bikac kişi girdi. Ama yok. Bir türlü doğru insan olmuyor olamıyor.
Gerçekten artik hayattan umudum tükenmek üzere. Acaba çok mu kötü bi insanim diyorum artik. Sorunu kendimde ariyorum.
Ailevi sorunlar deseniz hic girmiyim o konulara. Artik tükenmiş hissediyorum. Nasil aşıcam napicam hic bilemiyorum. Sadece içimi dökmek icin yazdım. Okuyan herkese teşekkürler.

bazen üst üste gelir. sizinki yıllara yayılmış sanki. olur öyle, illaki toparlarsınız.

Belki cogu seyi üst üste yaptiginiz icin hicbir sonuc almiyorsunuzdur.
Ilk önce sadece is bulmaya odaklanin. Daha sonra zaten gerisi kolayca gelir (es adayi, ailevi sorunlarin cözülmesi)

Bazen insana oluyor boyle bikkinliklar sinemaya gidin arkadaslarinizla buluşun kafa dagitin yani belki faydasi olur derim..

Hayatim bir türlü bi yola girmiyor.
2013 de boşandım. Çocuk yok.
Hadi işim gücüm yerinde hayata devam dedim işsiz kaldim. 1 yıldır iş ariyorum. Ama bulamiyorum.
Hayatima bikac kişi girdi. Ama yok. Bir türlü doğru insan olmuyor olamıyor.
Gerçekten artik hayattan umudum tükenmek üzere. Acaba çok mu kötü bi insanim diyorum artik. Sorunu kendimde ariyorum.
Ailevi sorunlar deseniz hic girmiyim o konulara. Artik tükenmiş hissediyorum. Nasil aşıcam napicam hic bilemiyorum. Sadece içimi dökmek icin yazdım. Okuyan herkese teşekkürler.
İşte böyle zamanlar bizim olgunlaşıp hatalarımızı anlamamız ve tekrar etmememiz için olan zamanlar.
Uzun gibi gelir hepimize ama mükafatı güzel olur.
Siz bu süreci iyi değerlendirmeye bakın.
Kendinizi iyi ölçün tartın ve kendinizden başka hiçbir şeye yatırım yapmayın, yani kafa ve zaman harcamayın.

Üst üste gelmiş ne yazık ki :(
Bazen olur öyle .
KPSS düşünür müsünüz ?

Back
X