• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece dertleşmek istedim ..

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
kendimi çok boş hissediyorum, bomboş hissiz.
içimde bir yer acıyor sürekli.
etrafımdaki insanlara çok değer verdim, verdiğim değeride hiç bir zaman göremedim.
mutlu olmadım mı oldum.
sevgilim .. çok büyük bir aşkla sevdim onu. gözlerim kör oldu etrafımdaki hiçbir şeyi göremez oldum.
konuştuğum insanlar kafama sürekli kakarken ben bir türlü anlayamadım.
bugün, bugün bazı şeylerin farkına varmaya başladım.
gözlerim açılmaya mı başladı bilmiyorum ..
artık ona eskisi kadar yakın olamadığımı hissettim ..
ya da yoruldum artık sürekli bir şeyler için çabalamaktan bilmiyorum :(
ona olan güvenimi kaybetmişim,bitmiş. ben biten bir ilişkiyi iterek götürmeye çalışıyormuşum.
kendimi tanıyorum bir anda ayrılamam pişman olurum fevri karar verdim diye.
ama böyle böyle bitecek değil mi ?
tamamen duygularımı yitirdiğimde vazgeçicem değil mi ...
etrafımda doğru dürüst arkadaşım yok. böyle bir şey için sizide yoruyorum ama lütfen kusura bakmayın..

sevgilin faceden bir uygulama kullanıyordu galiba o yüzden mi böyle hissediyorsuno_O

Ne yalan söyleyeyim pek birsey anlamadim canım konundan az daha açsan belki daha faydalı oluruz:KK51:

sevgilin faceden bir uygulama kullanıyordu galiba o yüzden mi böyle hissediyorsuno_O
o gördüğüm merak ettiğim bir şeydi.. aslında evet bir alakası olabilir her gördüğüm şeyden şüpheleniyorum. yani bitmiş içimdeki şeyler ..

Peki bitirmeyi dusunuyor musun?
böyle gitmeyeceğini düşünüyorum artık. içinde sürekli bir şüpheyle yaşamak istemiyorum. her arkamı döndüğümde aptal yerine konmak istemiyorum. sürekli kontrol etmek istemiyorum beni kandırıyor mu diye.. bitsin istiyorum

Ne yalan söyleyeyim pek birsey anlamadim canım konundan az daha açsan belki daha faydalı oluruz:KK51:
canım şöyle diyim. sürekli bir aptal yerine konduğumu düşünüyorum.
sürekli bir kontrol etme peşindeyim sevgilimi. her buluttan nem kapıyorum.

içinde bittiyse zorlama kendini hayat kısa başka yollar ara mutlu olmak illa ki bir erkekle olacak bişey değil bence başka şeyler de var insanı çoook mutlu edebilen

böyle gitmeyeceğini düşünüyorum artık. içinde sürekli bir şüpheyle yaşamak istemiyorum. her arkamı döndüğümde aptal yerine konmak istemiyorum. sürekli kontrol etmek istemiyorum beni kandırıyor mu diye.. bitsin istiyorum
Seni cok cok cok iyi anliyorum. Ama cesaretin yok bitirmeye ?

ah be güzelim,hepimiz geçtik bu yollardan..hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor maalesef..inişler ve çıkışlar var..her indiğimizde de çıkabilmek için daha da güçlü oluyoruz,üzülme herşey geçer..ama unutma en kötü karar bile karasızlıktan iyidir..dik dur ve ne istediğini bil...güçlü olmak zorundayız,tek başımızayız hepimiz..

Seni cok cok cok iyi anliyorum. Ama cesaretin yok bitirmeye ?
cesaretim var gibi de yok gibi de.
bana seni seviyorum dediğinde bile gözlerim doluyor o duruma geldim.
mutlu olduğum için değil.
korkuyorum bir anda ayrılırsam pişman olur muyum diye sadece ..

içinde bittiyse zorlama kendini hayat kısa başka yollar ara mutlu olmak illa ki bir erkekle olacak bişey değil bence başka şeyler de var insanı çoook mutlu edebilen
içimde bitti mi anlıyamıyorum işte..
ama artık hissedemiyorum onu.
gelip geçici bir şeyse diyede korkuyorum içimdeki bu soğukluk ..
zamana bıraksam diyorum ama nereye kadar gider böyle

ah be güzelim,hepimiz geçtik bu yollardan..hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor maalesef..inişler ve çıkışlar var..her indiğimizde de çıkabilmek için daha da güçlü oluyoruz,üzülme herşey geçer..ama unutma en kötü karar bile karasızlıktan iyidir..dik dur ve ne istediğini bil...güçlü olmak zorundayız,tek başımızayız hepimiz..
evet kararsızlık çok kötü. tamda bu durumdayım işte :(

cesaretim var gibi de yok gibi de.
bana seni seviyorum dediğinde bile gözlerim doluyor o duruma geldim.
mutlu olduğum için değil.
korkuyorum bir anda ayrılırsam pişman olur muyum diye sadece ..
ama boyle de uzuluyorsun.. Ayrilica canin cok yanicak ama simdi de yaniyor.. Biraz cesaret toplayip konusmalisin

canım şöyle diyim. sürekli bir aptal yerine konduğumu düşünüyorum.
sürekli bir kontrol etme peşindeyim sevgilimi. her buluttan nem kapıyorum.
Anladım canım, peki durup dururken mi bu hislere kapılıyorsun..Yoksa sevgilin senin güvenini kıracak birşey mi yaptı?

içimde bitti mi anlıyamıyorum işte..
ama artık hissedemiyorum onu.
gelip geçici bir şeyse diyede korkuyorum içimdeki bu soğukluk ..
zamana bıraksam diyorum ama nereye kadar gider böyle
sen böle düşünebiliyosan çoktan bitmiş o ilişki sen sadece alışkanlıklarından vazgeçemıyorsun

Anladım canım, peki durup dururken mi bu hislere kapılıyorsun..Yoksa sevgilin senin güvenini kıracak birşey mi yaptı?
yaptı .. bende hep affettim tamam unutalım dedim.
şimdi diyorum ne zorum vardı da kendimle affettim her seferinde diye.
şimdi dönüp de eski hatalarını yüzüne vuramam.
durup dururken değil belki de ben daha yeni yeni fark ediyorum böyle hissettiğimi.

şöyle hislerim.
eskiden geleceğimizin hayalini kuruyordum, ama şimdi karanlık.
hep güzel şeyler olacağını düşünürken şimdi öyle olmayacağını görüyorum .
benim için özel olan cümleler sıradanlaştı gözümde.
kendimi yalnız, çözümsüz,kararsız, yorgun hissediyorum :(

Back
X